- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
ön sevişme olmadan kadın hiçbir şekilde zevk alamaz Allah yardımcınız olsun. Umarım bu durum ruh sağlığınızı etkilemez
Gece vakti hep cinsellik konularını hortlatıyorsun, git bir yüzüne su çarp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ön sevişme olmadan kadın hiçbir şekilde zevk alamaz Allah yardımcınız olsun. Umarım bu durum ruh sağlığınızı etkilemez
cinsellik konularını sabah mı konuşuyorsunuz bilemedim ben yeniyim buralarda. ihtiyacınız varsa suyu siz çarpın yüzünüze :)Gece vakti hep cinsellik konularını hortlatıyorsun, git bir yüzüne su çarp.
cinsellik konularını sabah mı konuşuyorsunuz bilemedim ben yeniyim buralarda. ihtiyacınız varsa suyu siz çarpın yüzünüze :)
cinsellik konularını sabah mı konuşuyorsunuz bilemedim ben yeniyim buralarda. ihtiyacınız varsa suyu siz çarpın yüzünüze :)
Ayyyyyyyyyyyyyy.benimki de on besgunde bir...bazen yirmi gunde bir,bazen haftada bir..ama hic ikigunde bir olmadi.....
Az once firdonuyordu.amaartik bende tavir koydum.o isteyince degil,ben isteyince olacak...bende de hic istek yok artikkk.o bu hale gelmeme neden oldu..ben kadin oldugumu unuttumm.....
Bosver bir gun toprak olup cureyecekler...hahahhahaa.
konu kaynana hortlatması olunca dertli gelin oluyor da, cinsellik olunca neden erkek oluyor onu anlamadım
kadınlar sevismiyor mu? yanlıs mı ogrendik ki bu zamana kadar ?
fakat hortlamamıs konularda da aynı performansı gormek isteriz tabi :)
4 5 tane cinsellik konusunu birden hortlatınca öyle düşündük.konu kaynana hortlatması olunca dertli gelin oluyor da, cinsellik olunca neden erkek oluyor onu anlamadım
kadınlar sevismiyor mu? yanlıs mı ogrendik ki bu zamana kadar ?
fakat hortlamamıs konularda da aynı performansı gormek isteriz tabi :)
Tabi ki kadınlar da sevişiyor yanlış anlaşılmasın öyle bir düşüncem hiç olmadı. Yalnız kendisinin profiline baktığımda her konuya "paylaşım için tşk" yazan klasik forum ağzı gördüm. Ve bu gece bütün cinsellik konularını hortlatınca aklıma da başka bi şey gelmedi açıkcası. Böyle şeylerle ilk kez karşılaşmıyoruz, derdi varsa okur geçer, olmadı konu açar.
5 dakikada 5 tane kaynana konusu hortlatan olsa ona da tepki verilir. Bir olsa iki olsa yanlışlıkla yapmış der geçeriz.ben de onu diyorum, kaynana hortlamasında bu kadar tepki verilmiyor,
bilincli yapıyorsa dahi atesli bir hatun olamaz mı?
mesela bu konunun altında bile goruyorum, benzer konular diye sıralanmıs....
merak fena şey
5 dakikada 5 tane kaynana konusu hortlatan olsa ona da tepki verilir. Bir olsa iki olsa yanlışlıkla yapmış der geçeriz.