- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.213
- 31
-
- Konu Sahibi Zehra_tufan
3 kere zıpla fikri nerden geldi bacim aklinaFantezi kişinin kendi bulması gereken bir şey olmalı. Eşinizi ve kendinizi en iyi siz tanırsınız. Hoşlandığınız şeyleri yani... Başkasının fantezisi size nasıl zevk verecekŞimdi ben size önce 3 kere zıplayın sonra birbirinizin poposuna tokat atıp tuvalete geçin desem bu benim hayal gücüm olacak
Gecelik artık çok demode, dantelli body, jartiyer falan önerecektim ben deDaha corapcilar tangacilar gelecekti yani fikir sahipleri
Korunuyomusunuz bilmiyorum ama biz korunurken okeyin nirvanasını kullanıyoruz fanteziye girermi bilemedim ama çok iyi yapmışlar ultra kabartmalı olduğu için benim orgazm olmamı baya etkiliyoAslinda fantazi sevmiyorum öyle aşırı olanlardan.kelepce kırbaç oyuncaklar falan çok itici geliyo.ben sevişme öncesi makyaj yapıp geceliklerimi giyiyorum.mumlar yakıyorum onlarca.mesaj atıyorum gelsene diyefarklı şeyler istiyorum.mesela bikac gün önce TV izlerken ellerini tuttum hadi gel beraber banyo yapalım dedim.,nette bakıyorum aşırı uçlar var.dusunuyirum düşünüyorum bişey bulamiyorum.soz sizde kizlar.umarim güzel tavsiyeler gelir
KK'nın rakım yüksekliği fazla geldi ablayaFantazik banlanmış
Basınçtan hep bunlarKK'nın rakım yüksekliği fazla geldi ablaya
Aşıdaki son durum nedir habarın var mı?Aslinda fantazi sevmiyorum öyle aşırı olanlardan.kelepce kırbaç oyuncaklar falan çok itici geliyo.ben sevişme öncesi makyaj yapıp geceliklerimi giyiyorum.mumlar yakıyorum onlarca.mesaj atıyorum gelsene diyefarklı şeyler istiyorum.mesela bikac gün önce TV izlerken ellerini tuttum hadi gel beraber banyo yapalım dedim.,nette bakıyorum aşırı uçlar var.dusunuyirum düşünüyorum bişey bulamiyorum.soz sizde kizlar.umarim güzel tavsiyeler gelir
Çarpıyor sonra efil efil oluyorsunBasınçtan hep bunlar
Ben daha çok sarmisakli yoğurda takildimBu ne böyle şikolata sjksjksjk
bakmaz olaydım senin yüzünden her açtığım sayfanın altında İncili don reklami çıkıyor halaFantazik banlanmış
Ulvi mesajlar alıyorsun işte anlsana ☻bakmaz olaydım senin yüzünden her açtığım sayfanın altında İncili don reklami çıkıyor hala
Bak ne aldım ama atayım sana özeldenUlvi mesajlar alıyorsun işte anlsana ☻
Mis gibinde kokar şimdiiBen daha çok sarmisakli yoğurda takildim
Anaaa vallamı bende niye çıkmıyor niyeeeeeeeeebakmaz olaydım senin yüzünden her açtığım sayfanın altında İncili don reklami çıkıyor hala
O çok aratmisMis gibinde kokar şimdii
Anaaa vallamı bende niye çıkmıyor niyeeeeeeeee