Evliyim,cinsellik 0! lütfen okuyun

birkaç cevabı okuyup takip etmeye çalıştım ama hepsini okuyamadım ne yazık ki bir eksiklik varsa kusura bakmayın.

benim aklıma gelen birkaç fikir var, birincisi eşinizin fiziksel olarak kendinden rahatsız olması. yanınızda ne kadar az durursa o kadar az çirkinleşeceğine inanıyor olabilir. ön sevişme esnasında kadın da erkek de vücutlarının her bir noktasını genelde dokunarak, okşayarak, öperek hisseder ve vücut ön planda tutulur. eşiniz sizin ona dokunmanızdan çekiniyor olabilir. aynı zamanda kilolu insanların terlemesi daha aşırı olabilir ve vücut salgısından kendisi de rahatsız oluyor olabilir. kendine kokuyor olabilir ve çekiniyor olabilir. en hızlı şekilde işi bitirmeye bundan daha hevesli olabilir.

ikinci olarak, eşinizin cinsel olarak yetersizliği ve bilgisizliği. bir kadını neler tahrik eder, nerelerine dokunmak ya da öpmek etkiler buna dair bir bilgisi olmaması onu rahatsız ediyor olabilir.

özetle eşinizin öz güven sıkıntısı olduğu çok açık. bunun getirdiği çekincelerle de ayı ya da öküz gibi görünebiliyor. ha bu demek değil ki hiç ön sevişmesiz seks olmaz. bazen anın etkisiyle yükselen istekle ani gelişen birleşmeler olabilir, bunlar da yeri geldiğinde kadın için de erkek için de oldukça tatmin edicidir. ama bir kadının ilişkiye hazır olma süresi elbette genellikle biraz uzun ve emek isteyen bir durum.

eşinizin öz güvensizliği sonucu "ben boşalsam yeter sen umrumda değilsin" gibi ani çıkışları da kırılgan olmasından gibi geliyor bana. sorunu cinsel sorun değil de eşinizin kendini sevmemesi olarak düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
25 yasinda 2 yillik evliyim.Esimin ilk kiz arkadasiydim evlendik.Neyse bir sürü sorunumuz var ama cinsellik simdi en önemlisi.Cinselligin ne kadar önemli oldugunu anladim ,gerek etraftan duyma,gerek netten okuma vs. Nisanlilik dönemineden baslayim,bana hic dokunmazdi,dokunsa bile asiri seyler istemezdi.Bende derdim aa ne güzel beni zorlamiyor diye.Neyse evlendik,ilk baslarda 2 güne bir sonra hemencek azalmaya basladi.Hic sevisme falan sevmez direk ise koyulur.Oda afedersiniz hic oksama öpme dahi yok,direk tak fisi bitir isi.islanma falanda yok.Bir gün bana dedi,ben bosalsam yeter dedi.Gerisi beni ilgilendirmiyor dedi.Cok sasirmistim.Neyse biz haftada bir iki haftada bir.Artik ben sogumaya basladim.Milletin dedim aldatma ugruna yada ne bilim herkesin düskün oldugu sey bu olamaz dedim.Igrenc bisey dedim.Arkadasimla paylastim.Kizim siz yapmayi beceremiyonuzda ondan hosuna gitmiyo dedi.Bir iki Taktik Verdi.iste Sexi giyindim,gecelikler,mis kokular.Zatende cok titizimdir.Yaptim,adam gecelige bakmiyor direk yataga atip yine ise koyuluyor.Temiz degildir kendisi cokta bakimsizdir.Zaten tiksiniyorum.Bide cok kilolu bende zayif.Yani anlicaniz artik sex yapmamak icin ben bahaneler uyduruyorum kaciyorum falan.Zaten yaptimiz 2 haftada bir onu bile istemiyorum.Kizlar utaniyorum yazmaya ama bir gün yataktayiz,iki öptü möptü,bana dediki "bak bakalim islanmismisin" dedi.Allah belani verisn deyip kalktim yataktan.cok kizmistim.Yada romantikligi birak Adam ilgilenmeye bile üseniyor.5 hafta önce yine yataktayiz,yine ayni hemen tak fisi bitir isi,ya dedim yeter artik sevismeyi ogren dedim(buarada herzaman derim,ya hemen koyulma ise,biraz seviselim falan)ben dedi senin odediklerini bilmiyorum dedi.Senin beklentim cok simdi ben yapamicam sen yine mutsuz olucaksin.Ya dedim beraber o filmlere bakalim,beraber deneyelim,sana gülecek degilim,bidakine daha iyi olur.Ogün bugündür simdi tam 5 haftadir yatmiyoruz,birakin yatmayi konusmuyoruz bile Dogru durust.Mesela yatakta kulagina biseyler fisildarim,hani insan o Zaman baska duygular icersinde..off ne bicim konusuyosun der kizar bana.Ben sevmiyorum öyle seyleri der.Yemin ediyorum nefret ediyorum Sexten.mesela is bittikten sonrada hemen kalkar banyoya gider ,banyodan cikinca tv acar yata Internet.Ben sap gibi yatakta kalirim.Ya derim hemen atlama biraz dur ...geliyom geliyom der Kacar iceri.Mesela cinsellik haric esler yatakta sarilarak faöan yatmazmi ya..Hadi Ilerde ok ama biz daha yeni evliydik ya..sarilirdim, offf ben sevmiyom SIIYo beni derdi.sirtini Döner yatar.Ama benide cok seviyo.gözlerimin icine bakiyo.herkes bunun farkinda.ama bu kadarda olmaz yani.Hep benden bekler.Acik konusim.Ben yatim sen benle ilgilen der,(iste malum anlayin) sonra o zevk yapinca takip bitirecek.Lütfen yardim edin.bi akil verin.kimseyle paylasamiyorum.

İçine bulunduğun durumu çok net anladım ve eşin öküz falan değil . Sadece erken boşalma hastalığı var bu yüzden önsevişme zamanıyla ilgilenmeden direkt cinsel ilişkiye giriyor. Büyük ihtimallr utanıyor bunu söylemeye ve cinsellik benim için önemli değil ayaklarına yatp seni gücendiriyor. Ben sağlık sektöründe çalışıyorum bu tip vakalar çok gördüm. Evlilik öncesinde cinsel deneyimleri çok çok az olan erkekler masturbasyn yapmaktan hemen uyarılıyorlar ve ilişki aşamasına başlayıp 3-5 dakikada biter . Cinsellik önemsiz birşeymiş gibi davranır eşine küçük düşmek istemediği için ben cinselliğe önem vermem sex çok da gereki değil vs derler. Problemi keşfeden kadına da ya nedir senn derdin diye agresifleşmeye başlarlar. Arkadaşlarla zaman geçirme çok olur . Doktora gitmwyi reddeder . Romantizme fazla girmez ancak istediğin herşeyi yapar. Eksikliğini böyle kapatmaya çalışır. Siz daha o noktaya gelmemişsiniz ama bu işin sonu iyiye gitmiyor. Eşini bir şekilde hekime götürmen lazım . İlaçla tedavi ve terapi yapılıyor .

İçine bulunduğun durumu çok net anladım ve eşin öküz falan değil . Sadece erken boşalma hastalığı var bu yüzden önsevişme zamanıyla ilgilenmeden direkt cinsel ilişkiye giriyor. Büyük ihtimallr utanıyor bunu söylemeye ve cinsellik benim için önemli değil ayaklarına yatp seni gücendiriyor. Ben sağlık sektöründe çalışıyorum bu tip vakalar çok gördüm. Evlilik öncesinde cinsel deneyimleri çok çok az olan erkekler masturbasyn yapmaktan hemen uyarılıyorlar ve ilişki aşamasına başlayıp 3-5 dakikada biter . Cinsellik önemsiz birşeymiş gibi davranır eşine küçük düşmek istemediği için ben cinselliğe önem vermem sex çok da gereki değil vs derler. Problemi keşfeden kadına da ya nedir senn derdin diye agresifleşmeye başlarlar. Arkadaşlarla zaman geçirme çok olur . Doktora gitmwyi reddeder . Romantizme fazla girmez ancak istediğin herşeyi yapar. Eksikliğini böyle kapatmaya çalışır. Siz daha o noktaya gelmemişsiniz ama bu işin sonu iyiye gitmiyor. Eşini bir şekilde hekime götürmen lazım . İlaçla tedavi ve terapi yapılıyor .

Ben cok merak ettim.benim de eski iliskim boyleydi.yanimda on dakika kalmazdi.ben cok sevmem yapmayi,duskun degilim derdi.hemen kalkar giderdi.ben benim bilgisizligim,yeterince guzel olmadigim icin ona cekici gelmedigim icin bunu yapiyor saniyordum.o sizce hsr kadina boyle midir.

Durumuna üzüldüm gerçekten.Öncelikle eşinle bir ömür geçirmek istediğinden emin misin buna karar ver.Bu süreçte de hamile kalmamaya çalış.

Eğer durum gerçekten onun bilgisizliğinden kaynaklanan bir çekinme durumuysa, sen onun elini yönlendirmek, üzerine çekmek gibi küçük oyunlarla en azından üstünde durması gereken noktaları öğretebilirsin.

Ama bu cinsellik problemini atlatsanız bile, eşin sana saygı duymadığı sürece, romantiklikten bu kadar uzak olduğunuz sürece ve seni de kendi kadar düşünmediği sürece ilerde inan çok sıkıntı yaşarsın.Umarım sorununa kısa zamanda çare bulur ve evliliğin tadını çıkarmaya başlarsın.

Erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar hiçbir konuda. Ama eşin "sen önemli değilsin ben kendime bakarım" demeye getirmiş. Bu çok büyük bir bencillik işte....

Bir adet vibratör al ve yatak odasındaki çekmecenin üzerine koy. Eşinin görebileceği bir yerde muhafaza et ya da. Kelimelerin kifayetsiz olduğu noktada eylemler algısını açabilir. Bu ne diye sorarsa biblo dersin.

Edit: Kullan demiyorum, göster ama kullanma. Ya da sen bilirsin. İşte bunlar hep çözüm.

Son düzenleme:
Durumun hic icacici degil. Acikcasi kocanda is yok. Benim esim 40 yilda bir erken bosalsa utancindan yuzume bakamiyor, cok sucluluk hissediyor, hatta biraz bekleyip tekrar yapalim filan diyor, sizinkindeki bu bencillik de neymis? Iki yillik evlisiniz, dogru durust bir tek iliski yasamamissiniz. Hala yeni evli gibi kalmissiniz. Ustelik ilk zamanlarda sizi islatmayi becerebilecek kadar on sevisme yapsa dahi birlesmeye gectiginizde orgaszm olmaniz belki yarim saati, belki de 1 saati bulacak. Kadinlar iliski esnasinda orgasm olabilmeyi zamanla ogrenir. Nasil olacak bu sizin bencil esinizle? Adam 5 dakika duramiyormus?:KK53: Yanisira bir suru baska da problemleriniz var, kolay kolay onermem ama, yaslanmayin siz bu adamla bence..:KK20:

evli ve tecrübeli bayanlara soru: Her erkek hele 2013 teyiz,istemezmi Boyle bir es ?yani neden ilgi göstermiyordur?Simdi bi dönem böyle olsa dicem problemi sIkIntIsI var ok..ama 2 yil olmus.Yani Istese (bilmese bile) ögrenebilirdi degilmi?Ve 5 hafta diyorum,ne o istiyor ne ben istiyorum.Normal bisey degil ya.Aldatma olayi olmadigina adim gibi eminim.Aldattigi kadin bile buna resti ceker yani.O kadarda laf ettim,bagirma cagirma haric küsme haricinde güzel güzel dedim,bakalim,ögrenelim falan.Onlara ragmen bisey yapmidiysa bundan sonrada yapmazmi ögrenmek icin biseyler ?

Eşin kilolu oldugu için KOMPLEKS yapıyor bence.Ve komik duruma düşmemek için bilmiyorum diyor geçiştiriyor.
Yaşınız öyle genç ki bilmeyen mi kaldı bunları,bizlerin anne babası yaşlarındaydı o tarz yatak ilişkisi...Komik gerçekten...

Ben vakit kaybetme derim bu odunla,ben olsam yeter dedi miydi benim kan beynime sıçrardı zaten.

Sorun sex değil sizde bencillik ve saygı eksikliği,

Eşlerin her türlü hakları eşit olmalı ve karşılıklı saygı ile teslim edilmeli...

Yazık geçen zamanınıza...siz zaten evli sayılmazsınız bana göre...

Bir sey daha aklima geldi.Bu güzel sözler sarf etmemesi,hediyeler almamasi falan,yada iltifat etmemesine sevinmeliymisim.Cünkü onu yapan erkekler picmis,karisini aldatanlarmis,Asil onlar göz boyamak icin böyle yalakalik yaparlarmis.Benim kocam aldatmadigi icin ve bunlari yapmadigi icin sevinmeliymisim.NE sacma demi?Yani benim kocam bana iltifat etmiyo falan ama beni aldatmadigina sükür dicekmisim.Ona sevincekmisim.sinirlerim bozuluyo daha fazla sey hatirladikca :KK9:

Evli değilim boşan demek kolay geliyor dersin belki. Ama 3. sayfaya kadar okuyabildim dayanamadım artık. Böyle bir mantık olur mu? O zaman burdaki sevgilisi hediye alan, iltifat eden tüm kızların sevgilileri eşleri nişanlıları aldatıyor. Bir o mu akıllıymış kusura bakma. Bir de cinsellik yaşamadım hiç ama yan yana sohbet etmek, paylaşım da bulunmak yatak odasının eşlerin en özel alanı olmasında daha büyük etkendir sanırım. İşin varmış, ailen de destekçi, çocukta yok. Bu adamla ömür geçmez canım. İmkanı yok yontulmaz. Ne kadar iyi niyetli de olsalar sevgiliyken de nişanlıyken de erkekler sarılayım, öpeyim, yakın olayım diye ölüyorlar. Sevdiği, evlendiği kadını neden çekici bulmaz ki. Psikolojik sorunlu bence bu.

Eşin gercekten cokkk bencilmis... evlilikte cinsellik büyük rol oynuyor, ten uyusmasi gibii mesela. Yatakta mutsuzsan bu normal gunlerini bile etkiler.. bide sadeceee ve sadece kendini dusundugunu acik acik demis. Allah sabir versin

Ohhh :26:
Ne demek ben bosalsam yeter???
Bunun erkeklikle bir alakasi yok.
Af edersiniz tam bir okuzlukle alakasi var ! :KK31:

kesinlikle boşan seksten anlamıyor ama iyi insandır bile diyemiyorsun demekki adam heryerden ofsayt erkeğin tembelini duydum da sekste bile üşengeç olanını ilk defa duyuyorum daha yaşın genç ileride eksikliğini daha çok anlarsın sadece seks için değil sevgi hissedememek en büyük eksikliktir. ben aldatmalara tamamen karşıyım nedeni ne olursa olsun olmamalı ama açık söyliyim bu adamı aldatmak HAFİFLETİCİ NEDEN oluar onun için daha büyük hatalar yapmadan boşan

çocuk sahibi olmadan bu problemi öyle veya böyle çözmen gerek. bunun için belirli bir süre tayin et çözüme yaklaşmıyorsa kendi hayatına devam et bence.

Bence siz erkek, o da kadın olmuş..
Roller değişmiş..
Doktora gitmeye ikna et..
Eğer ikna olmuyorsa da hiç uğraşma..
Saygısız, bir tek kendini düşünen insanla ömür geçmez.
Zaten sizden ayrılınca da çok afedersiniz ama mok bulur birini bi daha ewlenebilmek için..
Ama siz daha şanslısınız..
Ve sakın çocukta doğurma böyle bencil bi adama !!

ön sevişme olmadan kadın hiçbir şekilde zevk alamaz Allah yardımcınız olsun. Umarım bu durum ruh sağlığınızı etkilemez

X