- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi Zehra_tufan
Doğru demişim işteİlla yazdiracsksiniz ya.esim ise gitmden geldi öptü öptü uyandırdı beni.sonra çıktı gitti.gitme dedim etme dedim dinlemedi.orda bı laf söyledi hatta burada yazmam mümkün değil
Evvacımın kulakları çınlasın şimdi:))Ya şey geldi aklıma. Fıstık benim olacak binicem üstüne, vurucam kırbacı
Adamın işi var işe gidiyor. Senin yok mu? Akşama kadar beklicen artık yapacak bişey yok.İlla yazdiracsksiniz ya.esim ise gitmden geldi öptü öptü uyandırdı beni.sonra çıktı gitti.gitme dedim etme dedim dinlemedi.orda bı laf söyledi hatta burada yazmam mümkün değil
Hadi canım bizde meraktan ölüyorduk ne dedi acaba diye sjksjksjkİlla yazdiracsksiniz ya.esim ise gitmden geldi öptü öptü uyandırdı beni.sonra çıktı gitti.gitme dedim etme dedim dinlemedi.orda bı laf söyledi hatta burada yazmam mümkün değil
Fantaziye ihtiyacim yok diyorsun yaniFanteziye zaman kalmıyor ki...
Akşam abdest alıp yatıyorum sabahın 6.30 unda adam işe gitmesine 20 dk kala üzerime çullanıyor.
Tek gözüm kapalı.
Duş almaktan eskidim
Amin .bilmukabil.Çok teşekkür ederimBunlar güzel şeyler. Allah muhabbetinizi arttırsın Z Zehra_tufan
Kız yok onu demiyorum herif fırsat vermiyor ki fantezili bir ortam hazırlayayımFantaziye ihtiyacim yok diyorsun yani
Kız yok onu demiyorum herif fırsat vermiyor ki fantezili bir ortam hazırlayayım
Aynen konu farklı yerlere gidecek gibi.henuz sadece bir kişi tavsiyede bulundu.onu da hiç yapmamıştım yapacağım mutlakaBelli kişiler tarafından geyik topiğine çevrilecek bir konu.. . Umarım bulursunuz işinize yarayacak bir fantazi.
Daha corapcilar tangacilar gelecekti yani fikir sahipleriKonu sahibi neden banlandı ki şimdi