- 26 Ağustos 2017
- 2.801
- 7.278
- Konu Sahibi disardayagmurvar
Ezik görünmek derken? Bu senin tercihin, yaşam şeklin. Kim sana bu sebepten dolayı ezik hissettiriyorsa o kişi seni istismar etmek istiyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi öyle gören benim sanırımEzik görünmek derken? Bu senin tercihin, yaşam şeklin. Kim sana bu sebepten dolayı ezik hissettiriyorsa o kişi seni istismar etmek istiyordur.
İnsanın temiz kalıp sınırları olması eziklik değildirKızlar 28 yaşındayım daha önce kimseyle cinsel bir birliktelik yaşamadım. Şimdi hayatıma birisi girerse ve evlenmeden bunu yaşamak isterse ben istemezsem sizce ezik gibi mi görünürüm?
Çünkü özel bi durum olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce yaşamak istemiyorum. Ama böyle kezban gibi de görünmek istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Nasıl reddederdiniz?
Bir de ben ezik gibi görünmekten çok anlaşılmamaktan korkuyorum. Ama gerçekten seven değer veren bunu anlar değil mi?
Son bir de bunu ne zaman ve nasıl söylemeliyim? Yakınlaştığımızda mı öncesinde mi sonra mı ne zaman ve nasıl
Hem ondan hem de evlendikten sonra yaşayıp sıkıntı yaşar mıyım diye de korkuyorumOlmaz evlenmeden diyebilirsin. İşine gelirse kalır gelmezse gider.
Siz acaba hiçbir erkek beni beklemez diye mi korkuyorsunuz? Bu sınırıma saygı duyacak birini bulamam diye?
Çünkü öyle bi devirdeyiz ki daha 18ine gelmeden yaşıyorlar bunu. Kimsenin ne yaşadığı umrumda değil aksine keşke ben de rahat olsam diye düşünüyorum bazen. Ama bu böyle aşırı özel bi şey bana göre ve bunu yaşadığım adama ben çok bağlanırım. O da ancak eşim olabilir diye düşünüyorum.
niye ezik ve kezban olacaksiniz onu anlamadim.asil dusuncelerini, hayat gorusunu belli edememek eziklik ve ozguven eksikligi bana gore. yakinlasmak istediginde de uygun bir dille soylenir. 28 yasinda oldugunuza inanamadim bir de.soruyu 18 yasinda biri soruyor gibi.. komikKızlar 28 yaşındayım daha önce kimseyle cinsel bir birliktelik yaşamadım. Şimdi hayatıma birisi girerse ve evlenmeden bunu yaşamak isterse ben istemezsem sizce ezik gibi mi görünürüm?
Çünkü özel bi durum olduğunu düşünüyorum. Evlenmeden önce yaşamak istemiyorum. Ama böyle kezban gibi de görünmek istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Nasıl reddederdiniz?
Bir de ben ezik gibi görünmekten çok anlaşılmamaktan korkuyorum. Ama gerçekten seven değer veren bunu anlar değil mi?
Son bir de bunu ne zaman ve nasıl söylemeliyim? Yakınlaştığımızda mı öncesinde mi sonra mı ne zaman ve nasıl
6 ay içinde aileler bir araya gelip adı konmadıkça değil cinsellik, normal ilişki yapmanızı bile önermem. Sizin yaşınıza denk gelen adamlar pastanede keşkül yemeli, teletabiler gibi el ele gezmeli ilişki yaşamıyor, zaten muhafazakar olanlar da o yaşa kadar evlenmiş oluyor. Sonra üzülüyorsunuz adam pis pis konuşuyor diye soğuyorsunuz falan. Sağlıklı ve dini hassasiyetleri olmayan adamlar yüzeysel de olsa bişeyler yaşamak istiyor artık, eskidendi o.Kızlar 28 yaşındayım daha önce kimseyle cinsel bir birliktelik yaşamadım. Şimdi hayatıma birisi girerse ve evlenmeden bunu yaşamak isterse ben istemezsem sizce ezik gibi mi görünürüm?
Hem adamlar her türlü fanfinifon yapıyor hem kandırmacayı ben yapıyorum bu ne yaman çelişkiBende şuna karşıyım işte, sürtüşüp sevişip evleneceği adama daha bakireyim demek,kandırmaca oluyor. Ne yaşayacaksınız tam yaşayın yada hiç olmasın. Siz bakireliğinizi korurken adamlar hertürlü fanfinifinfon yapıyor
İki ayrı şeyi birleştirmişsiniz, o yüzden çelişki gibi geliyor. Diyor ki sizin eski flörtlerinizle yüzeysel ilişki yaşayıp bakireyim demeniz kandırmaca. Ayrıca diyor ki erkekler her türlü haltı yerken siz bakire kalacağım diye debeleniyor, seviştiğiniz halde bakire kalmak için penetrasyona yanaşmıyorsunuz. İki ayrı şey bunlar.Hem adamlar her türlü fanfinifon yapıyor hem kandırmacayı ben yapıyorum bu ne yaman çelişki
Bunu demek istedim,çok iyi açıklamışsınız.İki ayrı şeyi birleştirmişsiniz, o yüzden çelişki gibi geliyor. Diyor ki sizin eski flörtlerinizle yüzeysel ilişki yaşayıp bakireyim demeniz kandırmaca. Ayrıca diyor ki erkekler her türlü haltı yerken siz bakire kalacağım diye debeleniyor, seviştiğiniz halde bakire kalmak için penetrasyona yanaşmıyorsunuz. İki ayrı şey bunlar.
Ya benim derdim bakirelik falan değil arkadaşlar aaaaaaaaaa yüzeyselden kastım öpüşmek dokunmak bu yani. Bunu da yapıyoruz diye illa daha ilerisini de mi yapmak zorundayız ne alaka kandırmak falan? Mantıklı mı geliyor size? İkisi bana göre apayrı şeyler. Ben erkekler için bakire kalayım derdinde değilim. Tamamen benimle alakalı bir şey.İki ayrı şeyi birleştirmişsiniz, o yüzden çelişki gibi geliyor. Diyor ki sizin eski flörtlerinizle yüzeysel ilişki yaşayıp bakireyim demeniz kandırmaca. Ayrıca diyor ki erkekler her türlü haltı yerken siz bakire kalacağım diye debeleniyor, seviştiğiniz halde bakire kalmak için penetrasyona yanaşmıyorsunuz. İki ayrı şey bunlar.
Daha önce yapmadığım için sanırım tabulaştırdım. Gözümde büyüttüm yani. Bilmiyorum şuan belki hayatıma birisi girecek ve o zaman böyle zor gelmeyecek. Asla yapmam gibi bi şey demiyorum zaten. Ama teoride evlenmeyeceğim biriyle olmak istemiyorum bu kadar.niye istemiyorsunuz ki? zaten öncesinde yüzeysel müzeysel sevişmişsiniz işte. bari adam akıllı yapın da bir anlamı olsun. hem adamın cinsel sorunları var mı, tatmin edebiliyor mu vs görmüş olursunuz evlendikten sonra süpriz yumurta olmaz.
Yüzeysel bir şeyler yaşadık dersen kimse sarılmak öpüşmek olarak algılamaz onu şekerim.Ya benim derdim bakirelik falan değil arkadaşlar aaaaaaaaaa yüzeyselden kastım öpüşmek dokunmak bu yani. Bunu da yapıyoruz diye illa daha ilerisini de mi yapmak zorundayız ne alaka kandırmak falan? Mantıklı mı geliyor size? İkisi bana göre apayrı şeyler. Ben erkekler için bakire kalayım derdinde değilim. Tamamen benimle alakalı bir şey.