- 28 Kasım 2010
- 41.977
- 139.159
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Operasyon oldum 1 yıl önce eskisi gibi oldu sanki tekrarYa kullanmayin soyle abuksubuk seyleri. Sureceksiniz oraya,hassas bolge,ne idugu belirsiz urun, tut ki yandi cayir cayir napacaksiniz o zaman arkadasim? Ufleyince gececek bi yer de degil. Kegel egzersizleri yapin,bir kadin dogumcuya gidin, belki operasyon gerekiyordur.
Ne reklamı be reklam yapsam ürünü överim soruma Burda reklam olsa aaa süper denedim yazarım bu kadar aklın çalışmıyor mu insan gibi birşey sorduk illa yorum yapmak zorunda değilsin daha önce Burda bu konu tartışılmış ondan kullananlar var mı diye sordum reklam ayrı soru ayrı okumayı öğrenYakmaz yakmaz ,konu sahibi yapsın ,yeni üyeleri bide reklam yapanları yakmiyomus. Ama sen yapma seni yakar ,sen eski üyesin sanırım![]()
Kib canım byeee :)Ne reklamı be reklam yapsam üstünü överim soruma Burda reklam olsa aaa süper denedim yazarım bu kadar aklın çalışmıyor mu insan gibi birşey sorduk illa yorum yapmak zorunda değilsin daha önce Burda bu konu tartışılmış ondan kullananlar var mı diye sordum reklam ayrı soru ayrı okumayı öğren
Doktorunuz ne diyor peki?Operasyon oldum 1 yıl önce eskisi gibi oldu sanki tekrar
Operasyon oldum bir yıl sonra eskisi gibi olduAy bu ne saçmalık.
Neymiş bitkiselmiş. Onlar kimyasallardan bile daha zararlı yerine göre.
Bilmediğim abuk subuk ürünü elime bile sürmem, siz vajinanızdan bahsediyorsunuz. Kıymetiniz bu kadar mı?
Kegel egzersizi yapın bol, ayrıca daraltma operasyonları da var.
Ee ozaman neden soruyorsunBu konuyla alakalı Burda daha önce konu açılmış baya kullanan var hepside memnun olduğunu söylüyordu
Ameliyat için geçen yıl 4 bin lira verdim 6 ayda bir lazer olması gerekiyormuş kalıcılığı için oda 2 bin lira doktor eskisi gibi olmadığını benim abarttığımı söylüyor ama bana eskisi gibi geliyor il operasyon olduğumda 6 ay çok memnundumDoktorunuz ne diyor peki?
Eski ama 2013 yılında gösteriyorEe ozaman neden soruyorsun
Belki de gercekten abartiyorsunuzdur. Hani cok kafaya takmaktan mesela.Ameliyat için geçen yıl 4 bin lira verdim 6 ayda bir lazer olması gerekiyormuş kalıcılığı için oda 2 bin lira doktor eskisi gibi olmadığını benim abarttığımı söylüyor ama bana eskisi gibi geliyor il operasyon olduğumda 6 ay çok memnundum