• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik

Ya kullanmayin soyle abuksubuk seyleri. Sureceksiniz oraya,hassas bolge,ne idugu belirsiz urun, tut ki yandi cayir cayir napacaksiniz o zaman arkadasim? Ufleyince gececek bi yer de degil. Kegel egzersizleri yapin,bir kadin dogumcuya gidin, belki operasyon gerekiyordur.

Ne reklamı be reklam yapsam üstünü överim soruma Burda reklam olsa aaa süper denedim yazarım bu kadar aklın çalışmıyor mu insan gibi birşey sorduk illa yorum yapmak zorunda değilsin daha önce Burda bu konu tartışılmış ondan kullananlar var mı diye sordum reklam ayrı soru ayrı okumayı öğren

Ya kullanmayin soyle abuksubuk seyleri. Sureceksiniz oraya,hassas bolge,ne idugu belirsiz urun, tut ki yandi cayir cayir napacaksiniz o zaman arkadasim? Ufleyince gececek bi yer de degil. Kegel egzersizleri yapin,bir kadin dogumcuya gidin, belki operasyon gerekiyordur.
Operasyon oldum 1 yıl önce eskisi gibi oldu sanki tekrar

Yakmaz yakmaz ,konu sahibi yapsın ,yeni üyeleri bide reklam yapanları yakmiyomus. Ama sen yapma seni yakar ,sen eski üyesin sanırım :KK70:
Ne reklamı be reklam yapsam ürünü överim soruma Burda reklam olsa aaa süper denedim yazarım bu kadar aklın çalışmıyor mu insan gibi birşey sorduk illa yorum yapmak zorunda değilsin daha önce Burda bu konu tartışılmış ondan kullananlar var mı diye sordum reklam ayrı soru ayrı okumayı öğren

Ne reklamı be reklam yapsam üstünü överim soruma Burda reklam olsa aaa süper denedim yazarım bu kadar aklın çalışmıyor mu insan gibi birşey sorduk illa yorum yapmak zorunda değilsin daha önce Burda bu konu tartışılmış ondan kullananlar var mı diye sordum reklam ayrı soru ayrı okumayı öğren
Kib canım byeee :)

Büyük ihtimal o bölgede allerjik ödeme neden oluyor ve ödemden sıkılaştı diyor millet.Allahımmm kaçıncı yüzyıldayız,herşey ilerliyor ama bazı şeyler halen aynıııı sabırrr

Ben mecburiyetten iliski sirasinda bebe yagi kullaniyorum.. Ondan bile rahatsiz oluyorum , siz nasil kulaktan dolma birseyi kullanacaksiniz. Yapmayin kesinlikle

Ay bu ne saçmalık.
Neymiş bitkiselmiş. Onlar kimyasallardan bile daha zararlı yerine göre.
Bilmediğim abuk subuk ürünü elime bile sürmem, siz vajinanızdan bahsediyorsunuz. Kıymetiniz bu kadar mı?
Kegel egzersizi yapın bol, ayrıca daraltma operasyonları da var.

Tarihçesi çok eskiymiş araştırdım baya Endonezyalı Kadınlar tarafından kullanılıyormuş Avrupa da çok yaygınmış zor bir Doğum yaptım arkasından operasyon da oldum ama eskisi gibi oldu tekrar çok etkili diyorlar bunun için

Ay bu ne saçmalık.
Neymiş bitkiselmiş. Onlar kimyasallardan bile daha zararlı yerine göre.
Bilmediğim abuk subuk ürünü elime bile sürmem, siz vajinanızdan bahsediyorsunuz. Kıymetiniz bu kadar mı?
Kegel egzersizi yapın bol, ayrıca daraltma operasyonları da var.
Operasyon oldum bir yıl sonra eskisi gibi oldu

Doktorunuz ne diyor peki?
Ameliyat için geçen yıl 4 bin lira verdim 6 ayda bir lazer olması gerekiyormuş kalıcılığı için oda 2 bin lira doktor eskisi gibi olmadığını benim abarttığımı söylüyor ama bana eskisi gibi geliyor il operasyon olduğumda 6 ay çok memnundum

Ameliyat için geçen yıl 4 bin lira verdim 6 ayda bir lazer olması gerekiyormuş kalıcılığı için oda 2 bin lira doktor eskisi gibi olmadığını benim abarttığımı söylüyor ama bana eskisi gibi geliyor il operasyon olduğumda 6 ay çok memnundum
Belki de gercekten abartiyorsunuzdur. Hani cok kafaya takmaktan mesela.

Back