• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Aleti bana da atin lutfen. Bayilirim ben de yuz masajina :) foreom var ama sizin dediginiz gibi uygulanmiyor. Ben bantlamanin da cok faydasini hissediuor ve goruyorum ama iste o da sabah :) sonra yine yer cekimi :)
Merhaba. Bantlama konusunu biraz anlatır mısınız? Nasıl yapılıyor nerden temin ediliyor ?

Merhaba. Bursa Şehir Hastanesinde alt, üst göz kapağı ve temporal lift ameliyatı oldum Aralık sonuna doğru. Hala iyileşme dönemindeyim. En az üç ay sosyal hayata dönemeyeceğim sanırım. Kaşlarım yukarı doğru çekilmiş vaziyette ve oturması zaman alacak. Ancak bu operasyon orta yüzümü de yukarı çektiği için bayağı bir topladı. Gitmeden önce Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesini indirip incelemiştim. Taburcu olurken toplamda sadece 21.000 TL ödedim. Ancak ciddi bir operasyondu ve üç gün hastanede kaldım. Her yüz kendisine özel çözümler ister ama ben operasyonun daha kalıcı bir çözüm olduğuna inananlardanım. 50 yaşındayım ve boyun bölgem düzgün. Orta yüz ü de yaparız gibi düşünüp gitmiştim ama doktorum buna gerek olmadığını, temporalin yeterli olacağını söyledi. Bu şekilde yaptık.Devlet hastanelerini de seçenek olarak göz önünde bulundurun derim tabi randevu alabilirseniz. Sevgiler..

Back