Yüz sarkması sinirlerim bozuldu

Aleti bana da atin lutfen. Bayilirim ben de yuz masajina :) foreom var ama sizin dediginiz gibi uygulanmiyor. Ben bantlamanin da cok faydasini hissediuor ve goruyorum ama iste o da sabah :) sonra yine yer cekimi :)
Merhaba. Bantlama konusunu biraz anlatır mısınız? Nasıl yapılıyor nerden temin ediliyor ?

Merhaba. Bursa Şehir Hastanesinde alt, üst göz kapağı ve temporal lift ameliyatı oldum Aralık sonuna doğru. Hala iyileşme dönemindeyim. En az üç ay sosyal hayata dönemeyeceğim sanırım. Kaşlarım yukarı doğru çekilmiş vaziyette ve oturması zaman alacak. Ancak bu operasyon orta yüzümü de yukarı çektiği için bayağı bir topladı. Gitmeden önce Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesini indirip incelemiştim. Taburcu olurken toplamda sadece 21.000 TL ödedim. Ancak ciddi bir operasyondu ve üç gün hastanede kaldım. Her yüz kendisine özel çözümler ister ama ben operasyonun daha kalıcı bir çözüm olduğuna inananlardanım. 50 yaşındayım ve boyun bölgem düzgün. Orta yüz ü de yaparız gibi düşünüp gitmiştim ama doktorum buna gerek olmadığını, temporalin yeterli olacağını söyledi. Bu şekilde yaptık.Devlet hastanelerini de seçenek olarak göz önünde bulundurun derim tabi randevu alabilirseniz. Sevgiler..

Merhaba. Bantlama konusunu biraz anlatır mısınız? Nasıl yapılıyor nerden temin ediliyor ?

Ben zeynep ganimin videolarini begeniyorum. O daha guzel anlatir benden :) bantlari trendyol, amazon gibi online sitelerden aliyorum ben. Zaten bir rulo bant 1 yil kadar gidiyor. Yorumlara bakiyorum insanlar yapiskanligindan sikayet etmisler mi, urun cikiyor mu yoksa guzelce yapisiyor mu. Ona gore aliyorum.

Ben zeynep ganimin videolarini begeniyorum. O daha guzel anlatir benden :) bantlari trendyol, amazon gibi online sitelerden aliyorum ben. Zaten bir rulo bant 1 yil kadar gidiyor. Yorumlara bakiyorum insanlar yapiskanligindan sikayet etmisler mi, urun cikiyor mu yoksa guzelce yapisiyor mu. Ona gore aliyorum.

Eczanede satılan medikal bantlar aynı işi görmez mi ? Beyaz rulo antialerjik bantlardan söz ediyorum.

Bir ara burda konu açayım dedim ama sorulara cevap vermek lazım oluyor. Maalesef sık sık girmiyorum siteye. Yüzüme ve boynuma sert hareketlerden hep kaçınmışımdır, daha fazla sarkacak korkusundan yüz masajlarını bile korkarak yaptım şimdiye kadar. Boyun bölgemde yatay iki çizgim kendimi bildiğimden beridir var. Tabi yaşa bağlı olarak katmerleşmeye de başlamıştı. Ben şahsen bu bahsettiğim masaj aletiyle sert hareketler yaparak hem dekoltemi hem de boyun bölgemi gerginleştirdim. Yanaklarım bulldog gibi sarkmıştı, kulak kısımlarında şerit çizgiler oluşmuştu. Bu çizgiler yaşlanmanın bariz belirtileriymiş. Çok şükür şuan bunlardan kurtuldum. Ama korkum, bırakırsam sonuç ne olur??? Sarkacak bol bir deri yok artık. Şunu da belirteyim sıcak suyla yüzümü temizledikten sonra da buz gibi suyla da şokluyorum yüzümü. Bu anlattıklarımı bir aydır yapıyorum. Umarım siz de faydalanırsınız.
alet neymiş bana da yazar mısınız

Merhaba, konunuz geride kalmış ama aynı durumdan bende muzdarip olduğum için ben de bişeyler yazmak istedim. İstanbulda ben de merkez araştırmasına giriştim. Yaklaşık iki senedir yüzümde ani değişiklik oldu ve gerçekten de kendime güvenim iyice düştü. Buradaki fiyatlar 160.000 ile 250.000 arasında. Yani mümkün değil böyle bir bütçe ayıramam. Yüz yogası çok denedim, titreşimli yüz aletleri vs. emin olun hepsi için zaman ve düzenli yapmak en büyük sorun oldu benim için. Çalışıyorum, vakit ayırmak çok zor. İstanbulda uygun yapan merkez bilenler bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada boş kalmıyorum, basit bir alet var, her sabah uyandığımda ve akşam yatmaya hazırlandığımda yüzüme on dakika sert masaj yapıyorum. Çok faydasını gördüm, sarkan yanaklarım toplandı, boyun bölgemde de sarkıklık vardı, oda toplandı bir ay içinde. Ancak ciddi sonuç istiyorum, sürekli uğraşmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba ben de ogrenebilirmiyim bu aletin ismini. Sindiden tesekkurler vakit ayirip yazdiginiz icin:KK200:

Merhaba, Bu bantlama olayi cildi daha fazla sarkitmazmi, gercekten ise yariyormu. Ben cildimin elastikeyetini bozar yada kirisiklik yapar diye yuz yogasi bile yapmaya korkuyorum

Merhaba, Bu bantlama olayi cildi daha fazla sarkitmazmi, gercekten ise yariyormu. Ben cildimin elastikeyetini bozar yada kirisiklik yapar diye yuz yogasi bile yapmaya korkuyorum
Doğrusunu isterseniz ben yüz yogası cildimi gençleştirdi diyemem. Ama ben yüzüme dokunmayı, masaj yapmayı çok seviyorum. Ruhuma iyi geliyor.

Ben 11 çizgilerimi bantlıyorum. Çok uzun süredir bantlamamıştım. Şimdi 3-5 gün bantlanınca hemen farkı gördüm.

Bence deneyin. Sonuçta yüz masajında yukarı doğru hareketlerle yüzümüzü yukarı doğru kaldırıyoruz. O an gerçekten hemen etkisi görünüyor ama bir kaç dakikaya geçiyordur tabi o kadar takip etmiyorum. Ama bitince iyi hissettiğim bir gerçek.

Doğrusunu isterseniz ben yüz yogası cildimi gençleştirdi diyemem. Ama ben yüzüme dokunmayı, masaj yapmayı çok seviyorum. Ruhuma iyi geliyor.

Ben 11 çizgilerimi bantlıyorum. Çok uzun süredir bantlamamıştım. Şimdi 3-5 gün bantlanınca hemen farkı gördüm.

Bence deneyin. Sonuçta yüz masajında yukarı doğru hareketlerle yüzümüzü yukarı doğru kaldırıyoruz. O an gerçekten hemen etkisi görünüyor ama bir kaç dakikaya geçiyordur tabi o kadar takip etmiyorum. Ama bitince iyi hissettiğim bir gerçek.
Düzenli yüz yogası yapiyormusunuz ben de bir aydır yapmaya başladım. Henüz bir değişiklik göremedim. Bunun içinde çok erken. Bant, vakum ve guasha taşı aldım. Bakalım nasıl ilerleyecek

Merhaba. Bursa Şehir Hastanesinde alt, üst göz kapağı ve temporal lift ameliyatı oldum Aralık sonuna doğru. Hala iyileşme dönemindeyim. En az üç ay sosyal hayata dönemeyeceğim sanırım. Kaşlarım yukarı doğru çekilmiş vaziyette ve oturması zaman alacak. Ancak bu operasyon orta yüzümü de yukarı çektiği için bayağı bir topladı. Gitmeden önce Kamu Sağlık Hizmetleri Fiyat Tarifesini indirip incelemiştim. Taburcu olurken toplamda sadece 21.000 TL ödedim. Ancak ciddi bir operasyondu ve üç gün hastanede kaldım. Her yüz kendisine özel çözümler ister ama ben operasyonun daha kalıcı bir çözüm olduğuna inananlardanım. 50 yaşındayım ve boyun bölgem düzgün. Orta yüz ü de yaparız gibi düşünüp gitmiştim ama doktorum buna gerek olmadığını, temporalin yeterli olacağını söyledi. Bu şekilde yaptık.Devlet hastanelerini de seçenek olarak göz önünde bulundurun derim tabi randevu alabilirseniz. Sevgiler..

Ben de temporal facelift ameliyatı ve göz kapağımı aldırdım.
Şakak bölgem çok iyi fakat yanaklara olan etkisi kalmıyor söyleyeyim😃

Hepsini izlemedim ama çok ilgimi çekti.
Peki bu bantlar daha fazla sarkma yapmaz mı, kafamda deli sorular😄

Ben bugun mini yüz germe oldum 33 bin mini yüz germe.Lipliftde ekledim son dk o da 15 bin
Ekolle gecen hafta gorustum arif aydin mini yuz germe sordum tam yuz germe ve boyun onerdi 180 bin dedi banada.
Foto nerden ekleniyo bilmiyorum biraz bakip atayim.cok ama cok mutluyum şu an sis oldugu halde gorunuyo yani ne yanak ne gidi kalmadi

İnanamadım bu fiyatlara, ne kadar ucuz😱
Şu an ne durumdasınız, memnun musunuz?
Deri çıkarılıp kesildiyse zaten uzun süre yüzünüz o gerginlikte kalacaktır, yaşlanma süreciniz geriden gelir🙂

Back