• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik

Irmak25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2017
14
1
1
32
Merhaba bu konu için üye oldum merak ediyorum araştırdım vajina daraltan bir ürün varmış bitkisel diyorlar tongkat ajimat Madura sipariş ettim bugün ama sahtesi var mı bilmiyorum birde kullananlar var mı etkili mi yan etkisi var mı?

Fitil şeklinde bir dakika kadar içinde tutup çıkarıyormuşsun vajinada baya daraltma yapıyormuş kullanan varsa yorumları merak ediyorum sipariş ettim ama piyasada sahtesi var mı bilmiyorum

Konunun basligi niye "cinsellik"?

Ooo çok yanlış anlatmışlar sana olayı .. kandirilmissin üzgünüm .. ama sevdim seni kendi yöntemimi paylaşmak istiyorum :) ısırgan otunu al ,mümkünse taze taze sikilastirmak istediğin her yerine sür. .sağlam bilgi ,herkese söylemem,kıymetini bil :KK53:
Hmm bunu bir deneyeyim. Ne biçim kankasın hiç söylemedin :63:

Geçen sene vajina daraltma operasyonu oldum 6 ayda bir lazere gitmek gerekiyor ameliyat kalıcığını korusun diye 1 sene oldu yine eskisi gibi oldu gibi geliyor bana
Yaşınız kaç acaba? Siz takıntı haline getirmiş olabilr misiniz ? Ameliyatta olmuşsunuz bu kadar kısa sürede eski haline dönmez bence .

Fitil şeklinde bir dakika kadar içinde tutup çıkarıyormuşsun vajinada baya daraltma yapıyormuş kullanan varsa yorumları merak ediyorum sipariş ettim ama piyasada sahtesi var mı bilmiyorum

Mikrop kaparsın :oha: vajinaya konulur mu bilmediğin şeyler :KK57: üstelik internetten sipariş veriyorsun pes!:skandal:

Back