Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem daha yeni üye oldum ondan öyle yazdım sonuçta cinsellikle alakalıKonunun basligi niye "cinsellik"?
Hmm bunu bir deneyeyim. Ne biçim kankasın hiç söylemedinOoo çok yanlış anlatmışlar sana olayı .. kandirilmissin üzgünüm .. ama sevdim seni kendi yöntemimi paylaşmak istiyorum :) ısırgan otunu al ,mümkünse taze taze sikilastirmak istediğin her yerine sür. .sağlam bilgi ,herkese söylemem,kıymetini bil![]()
Yapıyorum ama çok yavaş sonuç gösteriyorKegel egzersizi yapın, bilip bimediğiniz şeyleri sürmeyin. Sonra yandım Allah fayda etmez![]()
Isırgan da yakmaz mi yaOoo çok yanlış anlatmışlar sana olayı .. kandirilmissin üzgünüm .. ama sevdim seni kendi yöntemimi paylaşmak istiyorum :) ısırgan otunu al ,mümkünse taze taze sikilastirmak istediğin her yerine sür. .sağlam bilgi ,herkese söylemem,kıymetini bil![]()
Dedim ya herkesle paylaşmıyorum bu bilgiyi ama sen kankamsin, ağaya beleş :)))Hmm bunu bir deneyeyim. Ne biçim kankasın hiç söylemedin![]()
Geçen sene vajina daraltma operasyonu oldum 6 ayda bir lazere gitmek gerekiyor ameliyat kalıcığını korusun diye 1 sene oldu yine eskisi gibi oldu gibi geliyor banaEn guzel yontem ameliyattir bence :)
Canım acelen neYapıyorum ama çok yavaş sonuç gösteriyor
Yakmaz yakmaz ,konu sahibi yapsın ,yeni üyeleri bide reklam yapanları yakmiyomus. Ama sen yapma seni yakar ,sen eski üyesin sanırımIsırgan da yakmaz mi ya![]()
Yaşınız kaç acaba? Siz takıntı haline getirmiş olabilr misiniz ? Ameliyatta olmuşsunuz bu kadar kısa sürede eski haline dönmez bence .Geçen sene vajina daraltma operasyonu oldum 6 ayda bir lazere gitmek gerekiyor ameliyat kalıcığını korusun diye 1 sene oldu yine eskisi gibi oldu gibi geliyor bana
Hahahah cook saftrik hisettim kendimi yazdıktan sonra zatenYakmaz yakmaz ,konu sahibi yapsın ,yeni üyeleri bide reklam yapanları yakmiyomus. Ama sen yapma seni yakar ,sen eski üyesin sanırım![]()
Fitil şeklinde bir dakika kadar içinde tutup çıkarıyormuşsun vajinada baya daraltma yapıyormuş kullanan varsa yorumları merak ediyorum sipariş ettim ama piyasada sahtesi var mı bilmiyorum