- 12 Aralık 2019
- 80
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bir şey olduğunu düşünüyorsunuz? Bu konuyu konuştuğum insanlar eğer ki kişi mental olarak kendini hazır hissediyorsa bunun normal olduğunu düşünüyorlar. Amerika’da teen mom furyası ve bunun yine normal olduğunu düşünen insanlar. İnsanların bu konu hakkında fikirlerini görmek ve tartışmak istiyorumBu sorunun amacı nedir tam olarak?
Bizde sizin teen mom ilginizi görmek istemiyozNe gibi bir şey olduğunu düşünüyorsunuz? Bu konuyu konuştuğum insanlar eğer ki kişi mental olarak kendini hazır hissediyorsa bunun normal olduğunu düşünüyorlar. Amerika’da teen mom furyası ve bunun yine normal olduğunu düşünen insanlar. İnsanların bu konu hakkında fikirlerini görmek ve tartışmak istiyorum
Bunu okuyunca aklıma bir hocamızın başına gelen olay geldi.Kardeşimin anlattıklarını dinliyorum şok oluyorum, 15/16 yaşa kadar cinsellik inmiş. Bunu gayet normal karşılıyorlarlarmış. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, cinsel ilişkiye girme yaşı kaç olmalı veya 15/16 yaşındaki çocukların cinsellik yaşaması normal mi ya???
Qman boşver.birşeycikler olmaz.Kardeşimin anlattıklarını dinliyorum şok oluyorum, 15/16 yaşa kadar cinsellik inmiş. Bunu gayet normal karşılıyorlarlarmış. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, cinsel ilişkiye girme yaşı kaç olmalı veya 15/16 yaşındaki çocukların cinsellik yaşaması normal mi ya???