• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler.

Siz Türkler nedir, siz necisiniz? beğenmiyorsanız biz Türklerin ülkesinde yaşamazsınız olur biter neyseniz oraya gider orda yaşarsınız.

ben şikayet ettim sizler de edin bu üyeyi .bu kaçıncı ırkçılık konuşması bu üyenin .geçen de neler dedi.hepimizi tacizci sapık ilan etti ülkecek.yetti artık sabrım taştı.kardeş ülkeyiz ama üyenin yaptıklarına bak ayıp yaaa

Beğenmeyen çıksın gitsin, TC millete zorla mı yapışıyor ki gelin ille de bizim ülkede yaşayın diye? Edebiyle, saygılı düzgün şekilde yaşayacak olanlar gelsin üstüne canımı yesin. Amma hem havasından suyundan yararlanayım hem insanlarına hakaret edeyim bu ülkenin yok öyle bir şey beğenmeyen yallah kendi çukuruna.

Yrur
Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Eğer istiyorsa seninle ayrıl gitsin zamanla üzülürsün bak duygusal hassas birine benziyorsun pişman olursun o senden istemeye devam edecektir

Buna herkesin fikri farkli. Ben kendi şahsi goruşumu soyleyeyim. Ben evlenmeden birliktelik yaşamadim. Belki garip gelecek ama hiç cinsellikten konuşmadik bile. Bizim ilişkimiz gerçekten farkliydi. Birbirimizle saatlerce konuşurduk. Onunla guldugum kadar kimseyle gulmedim. Eve donerken bile birbirimizden kopamadik. Eşimin işleri çok yoğundu ama işten çikarken bile seni goreyim diye gece kapiya gelirdi. Ailem de o kadar severki onu babamla gece yarisi çay içerlerdi. Artik onlar da çocuk ozlemiş bu saatte gelmiş kabul ederlerdi) gerçekten biz cinsellik olmadan aşki hat safhalarda yaşadik. Guldum eglendik diye demiyorum. Çok şeyler oldu. Evlendik ve guzel cinsel hayatimiz var. Yani diyeceyim o ki karşindaki insan senin duygularina hislerine saygi duyuyorsa ustelemez . cinsellik ihtiyaç evet ama zamani var herseyin diye dusunuyorum. Benim için cinsel birliktelik yaşamak bir insanin artik en ozel bir ani. Ben onu yarinimda hayatimda olacaği belli olmayan biriyle harcamazdim. Daha dini boyutunu soylemiyorum bile. Nedense dine girince baya linç yiyorumda. Sanki musluman ulkesinde yaşamiyoruz. Sanki Peygamberimiz bu dini getirmek için senelerce caniyla vuruşmadi. Ama bizler ummet olarak şu haram desek yiyoruz linçleri tuhaf.
Yani toparlayayim. Herkesin fikri farkli. Benim fikrim bu yonde. Farkli fikirde ve yaşantida olanlara saygi duyuyorum
Herkes senin gibi şanslı olsa zor

15 yasinda olsan yürür de 30dan sonrasinda yürümez tabiki de. Zaten 35 ten sonra libido da azalmaya başlıyor. Kime neyi sakliosunuz anlamadim hayatı kaçırmışsınız bi kere. Kendinizi düşünmenin vakti gelmis gecio.
Dini yönden düşünüyorsa onada saygı duymak lazım

Gerçekten çok farklisiniz siz turkler.
Sizin kokeniniz nedir..
Madem ki bizi farkli olarak otekilestirdiniz..
Oncelikli olarak hepimiz insan degiliz demek ki sizin nezninizde..
Cidden tartismak icin de sormuyorum..Yanlis anlasilmasin..
Sadece siz nerelisiniz onu merak ettim..
Siz bizim kulturumuze asinasiniz(siz Türkler diyerek bunu belli ediyorsunuz ya) ya belki biz de sizin kulturunuze asinayizdir..

Sizin kokeniniz nedir..
Madem ki bizi farkli olarak otekilestirdiniz..
Oncelikli olarak hepimiz insan degiliz demek ki sizin nezninizde..
Cidden tartismak icinde sormuyorum..Yanlis anlasilmasin..
Sadece siz nerelisiniz onu merak ettim..
Siz bizim kulturumuze asinasiniz(siz Türkler diyerek bunu belli ediyorsunuz ya) ya belki biz de sizin kulturunuze asinayizdir..
Azerbaycan da 😅 bilin bakalım büyük ihtimal hangi ırktan

Bence de ya tarih bilmiyor ya da kendini Azeri olarak tanımlıyor . Ki buna da karşı değilim az çok bilirim benim dedem de Azerbaycan dan gelmiş ama bilin bakalım hep birlikte biz nerden göç ettik 🤣🤣
Tarih bilgisi survivor Parviz'in otesine gitmiyor diyorsun yani :)

Tarih bilgisi survivor Parviz'in otesine gitmiyor diyorsun yani :)
Yani normalde belki başka birisi siz Türkler dese sinirlenirim ama kendi içinde o kadar çelişkilerle dolu ki kızamıyorum kendisine oturup sakince düşünmeye niye insanlar Iki Devlet Tek Millet diyorlar diye araştırmaya davet ediyorum . Birçok yönden aydınlanacaktır.😅

Onu da geçtim surda bir Fransız a ingilize de tüm milletine birşey demezsin ya bu nasıl bir bakış açısı siz milletçe şöylesiniz sözüne karşıyım. Sadece "siz erkek milleti " şoylesinizi kullanırım 🤣

Belli bir yaştan sonra daha da zorlaşır.
Dini hassasiyetiniz varsa ayni hassasiyetlere sahip birileriyle gorusursunuz. Evlenmeden cinsellik yasamayan erkekler de var sonucta. Ama hem yasayip hem bakire arayanlardan uzak durun diye oneririm zihniyetleri bozuk onlarin.
Bu iki tip erkek disinda digerleri sizden cinsellik beklerler bu onlara gayet dogal da gelir. Olmayacak birilerinden hoslanip sonra neden benden cinsellik bekliyor demeyin. Ne siz karsidakini degistirmeye calisin ne de o size dayatma yapsin.
Son olarak travmalarinizin evlilikten sonra da devam etmeyeceginin garantisi yok. Bunun icin tedavi olmayi dusunebilirsiniz.

Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler. Ben herkesin gorusune saygi duydugum halde benim dinle bagli hiçbir yorumuma saygi gosterilmiyor. Birseye dogru yapmişsin demek kadar doğur yapmamişsin demek de normal. Ki ben dogru yapmamişsin bile demedim. Guya ozgurluyu savunuyorsunuz ama ozgurlukle alakaniz yok. Siz daha karşinizdaki insanin cumlelerini hazmedemiyorsunuz. Anlaşildi bu konunun yorumlarini da okumiycam.
İşinize geldiği gibi değil mi? Tatlı su müslümanlığı yapmayı bırakın artık!

Elele dolaşan iki genci görünce öfke kusarsınız kendine gelince annem babam evdeyken eve erkek arkadaşım girebilir dersiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!

Diğer konunuzla da birleştirince hiç 30 yaş olgunluğu enerjisi almadım sizden.

Kendiniz gibi, aynı görüşü paylaştığınız adamlar seçerseniz bu konuda sorun yaşamazsınız. Playboyun peşinden koşup adam sevişmek isteyince ama benim tabularım var derseniz sorun yaşarsınız. Bu kadar basit.
Ve Kudra nedense o playboy dediğin tarzda erkekler çekici geliyor. Ve onların peşinden koşuyorlar. Kaç tane konu okuduk böyle, adam sevişmek istedi diye sapık oluyor bir anda. Ya da adamı "düzeltmeye" çalışıyorlar.
Hiçbiri de demiyor ki benle aynı düşüncede birine yöneleyim, o da evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmasın. Gidip illa en uygun olmayan adamlara yanaşıyorlar. Ben de bunu anlamıyorum işte. :deli:

30 yaşından sonra bir ilişkisi olup insan sadece kafede çay kahve de içmez ki ama...
ha amaç evlenmektir 3-5 ay cinsellik olmadan tanışır, sever uyar evlenir yaşar. öyle olur belki.

genç yaşlardaki ilişkiler 3-5 hadi zorlayalım 8 sene cinsellik olmadan sürebilir ama 30u geçmişsin, evlenmeyeceksen cinsellik de yoksa ben ne anladım o işten? herhangi bir arkadaşımdan farkı ne? liseli miyiz?

evleneceksen de, ki benim anladığım konu sahibi evlenmeyeyeyim demiyor zaten
ama sorunu şu ki
1- bir travma yaşamış, bunu çözmesi lazım
2- daha önemlisi, evlenilecek türde adamlardan hoşlanmıyor :D

bence mesele bu.
yoksa sevişmek istemez sevişmez, kime ne ayol. memelektte bakire kadın erkek sürüyle.

konu sahibi: aklın başka gönlün başka...ortamın başka meylin başka. yaşın başka tavrın başka....buradan sana huzur çıkmaz.

Ve Kudra nedense o playboy dediğin tarzda erkekler çekici geliyor. Ve onların peşinden koşuyorlar. Kaç tane konu okuduk böyle, adam sevişmek istedi diye sapık oluyor bir anda. Ya da adamı "düzeltmeye" çalışıyorlar.
Hiçbiri de demiyor ki benle aynı düşüncede birine yöneleyim, o da evlilik öncesi ilişkiye sıcak bakmasın. Gidip illa en uygun olmayan adamlara yanaşıyorlar. Ben de bunu anlamıyorum işte. :deli:
Çünkü onları ezik görüyorlar kendilerince. Adam işinden evine gidiyor, sosyalleşmesi belli alanlarda erkek arkadaşlarla sınırlı. Eğlenceli görünmüyor gözlerine.

Playboyun janjanlı hayatı var. Geziyor tozuyor, yiyip içiyor. Sosyal medya hesapları albenili. Sosyal hayatı ona keza. Kızlar, partiler, tatiller falan. Bu hanım kızımız da ona özeniyor, şu herif benim sevgilim olsa ne hava atarım bizim kızlara diyor. Sanki kendi ayak uydurabilecek o hayata. Düzenli cinsel hayata alışmış adam da beş sene bunun keyfini bekleyecek. Eline erkek eli değmemiş kız buldum diye sevinecek sanıyor. Arkasına bakmadan kaçacak adam ya da balını alıp toz olacak. Sonra vay efendim bu erkekleeeer diye konu açacak...

Back