• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Cinsellik evlilik ve ilişkinin bir parçası
5 sene cinsellik olmadan 31 yaşından sonra ilişki yürümez bence

Sizin arayışınız ciddi yönde anladığım kadarıyla 1 sene falan flört edersiniz sonra da nişanlanır, evlenirsiniz.

Karşınızdaki kişinin bu konuda tabuları varsa ve sizi de seviyorsa o 1 seneye saygı duyar diye düşünüyorum

15 yasinda olsan yürür de 30dan sonrasinda yürümez tabiki de. Zaten 35 ten sonra libido da azalmaya başlıyor. Kime neyi sakliosunuz anlamadim hayatı kaçırmışsınız bi kere. Kendinizi düşünmenin vakti gelmis gecio.
şu yorum aşırı canımı sıktı :KK70: sebebi çok doğru olması. bence cinselliksiz ilişkinin yürümesi zor, ben 29'um. ve bu tarz işlere duygusal hislerim olmadan giremiyorum ahaha en son hissettiğim insanla da olmadı, yürümedi, ona zaten ayrı kafam bozuk. hadi kimseye takılı kalmayayım önüme bakayım deyip millete şans veriyorum ama kimseye de bişey hissedemiyorum ben napıcam ya bana da yazık :KK70: (mesele bekaret değil tamamen duygular, hisler misler)

Neden uzun süre?
Süre tanımada o kadar da belirleyici değil bana göre.
Hassasiyetlerinizi anlıyor ve paylaşıyorum , ama ilişkiyi uzun tutmak mantıklı değil.

Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Uzun süreli ve evliliğe doğru giden güvenliğiniz biri olursa hayatinizda olabilir çünkü uzun süreli ilişkilerde olabiliyor yoksa erkeğin de ihtiyaçları var aldatmaya gidebilir

Buna herkesin fikri farkli. Ben kendi şahsi goruşumu soyleyeyim. Ben evlenmeden birliktelik yaşamadim. Belki garip gelecek ama hiç cinsellikten konuşmadik bile. Bizim ilişkimiz gerçekten farkliydi. Birbirimizle saatlerce konuşurduk. Onunla guldugum kadar kimseyle gulmedim. Eve donerken bile birbirimizden kopamadik. Eşimin işleri çok yoğundu ama işten çikarken bile seni goreyim diye gece kapiya gelirdi. Ailem de o kadar severki onu babamla gece yarisi çay içerlerdi. Artik onlar da çocuk ozlemiş bu saatte gelmiş kabul ederlerdi) gerçekten biz cinsellik olmadan aşki hat safhalarda yaşadik. Guldum eglendik diye demiyorum. Çok şeyler oldu. Evlendik ve guzel cinsel hayatimiz var. Yani diyeceyim o ki karşindaki insan senin duygularina hislerine saygi duyuyorsa ustelemez . cinsellik ihtiyaç evet ama zamani var herseyin diye dusunuyorum. Benim için cinsel birliktelik yaşamak bir insanin artik en ozel bir ani. Ben onu yarinimda hayatimda olacaği belli olmayan biriyle harcamazdim. Daha dini boyutunu soylemiyorum bile. Nedense dine girince baya linç yiyorumda. Sanki musluman ulkesinde yaşamiyoruz. Sanki Peygamberimiz bu dini getirmek için senelerce caniyla vuruşmadi. Ama bizler ummet olarak şu haram desek yiyoruz linçleri tuhaf.
Yani toparlayayim. Herkesin fikri farkli. Benim fikrim bu yonde. Farkli fikirde ve yaşantida olanlara saygi duyuyorum
Madem konuyu dine getirdiniz, helaliniz olmayan elin adamının daha evlenmeden gece yarısı evinizde işi ne? Peygamberin evine gece yarısı erkeğin biri çay içmeye giremezdi değil mi? Müslüman ülkede yaşamıyoruz, müslüman çoğunluğun bulunduğu ülkede yaşıyoruz. İşinize geldiği gibi olsun herşey ne güzel.

Uzun süreli ve evliliğe doğru giden güvenliğiniz biri olursa hayatinizda olabilir çünkü uzun süreli ilişkilerde olabiliyor yoksa erkeğin de ihtiyaçları var aldatmaya gidebilir
Evlilik öncesi cinsellik istemeyen erkek olsa, kadın ihtiyaçları dolayısıyla aldatabilir mi?

Şu zihniyetten çıkın artık Allah aşkına bunu yazan bir de kadın olunca ben artık cigrimdan çıkıyorum ne demek erkeğin ihtiyaçları var aldatmaya gidebilir e o zaman kadın ne olucak bu durumda kadının da ihtiyaçları var aldatabilir mi

Madem konuyu dine getirdiniz, helaliniz olmayan elin adamının daha evlenmeden gece yarısı evinizde işi ne? Peygamberin evine gece yarısı erkeğin biri çay içmeye giremezdi değil mi? Müslüman ülkede yaşamıyoruz, müslüman çoğunluğun bulunduğu ülkede yaşıyoruz. İşinize geldiği gibi olsun herşey ne güzel.
Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler. Ben herkesin gorusune saygi duydugum halde benim dinle bagli hiçbir yorumuma saygi gosterilmiyor. Birseye dogru yapmişsin demek kadar doğur yapmamişsin demek de normal. Ki ben dogru yapmamişsin bile demedim. Guya ozgurluyu savunuyorsunuz ama ozgurlukle alakaniz yok. Siz daha karşinizdaki insanin cumlelerini hazmedemiyorsunuz. Anlaşildi bu konunun yorumlarini da okumiycam.

Anne babamin olduğu eve nişanlimin gelmesinin dinen hiçbir yalnişi yok. Bilginize. Babamla baba oğul gibiler. Gerçekten çok farklisiniz siz turkler. Ben herkesin gorusune saygi duydugum halde benim dinle bagli hiçbir yorumuma saygi gosterilmiyor. Birseye dogru yapmişsin demek kadar doğur yapmamişsin demek de normal. Ki ben dogru yapmamişsin bile demedim. Guya ozgurluyu savunuyorsunuz ama ozgurlukle alakaniz yok. Siz daha karşinizdaki insanin cumlelerini hazmedemiyorsunuz. Anlaşildi bu konunun yorumlarini da okumiycam.
Siz Türkler derken Türkçe konuşuyorsun Azerbaycan Türk'ü değil misin😅 yani aslında şu yazdığına genel olarak katılıyorum sonuçta konu sahibi dini hassasiyetleri doğrultusunda konu açmış sende buna değinmişsin nedense özgürlük adı altında bazılari burda dayatma yapabiliyor. Buraya kadar hemfikiriz. Ama bunun söyleme biçimi de bu olmamalı . Yani yorum yaparken çok keskin ve net konuşuyorsunuz ondan dolayı linçleniyorsunuz. Şimdi iki konuda gördüm geçen konuda ülkenin erkeklerine tecavüz dayak fazla dediniz bu konuda herkesi birbirine saygı duymayan insanlar olarak yargiliyorsunuz .
Aslında size ne yapılıyorsa siz toplu olarak bir ülkenin vatandaşlarına yapıyorsunuz. Çok çelişkili değil mi ?

Çünkü yazdığınız platformun kuralları var ve bu kurallardan biri dini yorumların yasak olması. Kurallara uymazsanız önce (sizin deyiminizle) linçlenir sonra banlanırsınız.

Üstelik her seferinde ırka hakaret ediyorsunuz. Bu burası dahil bütün platformlarda hatta internet ortamı dışında suç. Tekrar yaparsanız şikayetçi olacağım hakkınızda. Azerbaycanda olmanız sizi kurtarmaz bu konuda.

Şu zihniyetten çıkın artık Allah aşkına bunu yazan bir de kadın olunca ben artık cigrimdan çıkıyorum ne demek erkeğin ihtiyaçları var aldatmaya gidebilir e o zaman kadın ne olucak bu durumda kadının da ihtiyaçları var aldatabilir mi
[/Q
Ne söylemek istediğimi gayet iyi anladınız bu tepkiniz neden asıl sizin gibiler bi bitmedi ya evlilik yolunda gidiliyorsa ufak tefek bişeyler yasanir dedim sevmiyorsaniz evlenmeyin kardesim kimsenin hayatinida mahfetmeyin artik yeter boşanmalar bu nedenle arttı zaten

Cinsellik yaşamamak isteğinizi anlarım ama hiç sarılma, öpüşme bile mi olmayacak?

Gene mi sensin siz Türkler diye ahkam kesen.devamlı Türkleri eleştiriyorsun .Beğenmiyorsan koş ülkene bizler de sana meraklı değiliz.sitede din dil ırk hakkında eleştiri yapmak da yasaktır bilesin

Siz ne istediğinize karar verin ilk önce.
Önceki konuda, kaşı gözü ayrı oynayanlar ilgimi çekiyor demişsiniz, bu konuda cinsellik olmayan uzun ilişkiden bahsediyorsunuz.
Ortada bir aday bile yokken taktik almaya çalışmakta saçma. Tüm bunları yazarken 31 yaşındasınız üstelik. :işsiz:

Son düzenleme:
Bende evlenene kadar cinsellik yaşamak istemedim, 6 yıl boyunca sevgililik dönemi yaşadık, evlendik. Gayet evlilik odaklı olmasına rağmen sevgiliyken sürekli beklentisi vardı bende yakınlaşınca vicdan azabı duyardım . Ama sevgiliyken baştan demişti ben sevdiğim insana yakın olmak, sarılmak ,öpmek isterim diye. Karşındaki kişinin beklentisine göre değişir. Tabi bende bir sınır koymasam eminim ilerisi de olurdu, birçok şeyi evlenince yaşamamız bana bağlı da oldu biraz.
Sizinle aynı düşüncede olan insanlar illa ki vardır da genelde bir süre sonrasında böyle beklentiler oluyor. Günah boyutunu bilemem ama evlenince uyuşamayan çiftler görünce bazen yaşamanın gerekli olduğunu düşünüyorum. En azından elinden tutmak, sarılmak ,öpmek vs.

Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Bence zaten Allah in hukmune cinsellik olmadan iliski mumkun degil demek bile dogru degil
Evet zor elbette zor olacak. Nefsimiz var. Yoksa sinav olmazdi bu durumda degilmi. Sizin gibi inancindan dolayi hassas olan biri sabir edecektir bence. Bende ayrilali 8 sene bosanali 4-5 sene oldu. Hayatıma 8-9 yildir kimseyi alamadim. Alsam bu tarz durumlar olacak biliyorum. Allah karsimiza hayırlı insan cikarsin. Birbirimize dua edelim. 🥰💐

Back