- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan olmadigini anlamiş oldum)Buraya kadar yazdıklarınız iyiydi hoştu da burdan sonraki dayatmalarınızı yapmasanız belki linç dediğiniz olayı yaşamazsınız..
Davranışlara, düşüncelere ne kadar saygı duyarsanız o kadar saygı görürsünüz..
Yürür o size aranızdaki sevgiye iletişime bağlı. Ancak yakınlaşmalar(el ele tutuşmak, sarılmak…) ister istemez olacaktır. Eğer burada da zorlanıyorsanız bunun üzerine çalışmalısınız. Biz eşimle küçük bir yaşta tanıştık.Bende benim eşimde birbirimizin ilk cinsel ilişkisiyiz. İkimizde işin dini manevi boyutunu önemseriz. O kadar çok seviyordum ki bazen bende ipin ucu kaçıyordu. O zaman bile ya işler umduğumuz gibi gitmezse( ortak bir gelecek kuramazsak) ya yarın bana bir şey olursa ben böyle bir vebale giremem derdi. Yani demem o ki bulabilirsiniz hassasiyetiniz hassasiyeti olan birini ama açık net olmak aramak önemli elbette.Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Bende uzun bir sevgililik ve nisanlilik dönemi yaşadım. Tabiki yakınlaşma oldu. Ama cinsel birliktelik evlenmeden asla yaşamadım. Cinsellik olmadan da iliski yürüdü yani demek istedigimMerhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Normal ama bunu anlayisli olarak karsilayacak erkek sayisi cok azdir bence..Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Neden yürümesin gayette yürür, sizinle ayni hassasiyete sahip ya da size saygı duyan biri olduktan sonra.Sex bir ihtiyaçtır ama evlenmeden önce olmazsa olmaz değildir. Esimle 5 yıl beraberdik gayette sürdü, burda sorun ,sizin için doğru kişiMerhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Diğer konunuzla da birleştirince hiç 30 yaş olgunluğu enerjisi almadım sizden.Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Kendine göre olan kişileri beyenmüyümüş. Pijj seviyormuş, playboy seviyormuş, kaşı gözü ayrı oynayanları seviyormuş.Eşimle 2.5 yıldır ilişkinin ardından evlendik.
Bizde cinsellik yoktu.
Olmadan da gayet yürür.
Vicdanen taşıyamayacagım yükün altına girmek istemedim ben.
Sırf ilişki yürüsün diye yapabileceğim bir şey değildi benim.
İlişkinizin olacagı kişiyi de ona göre seçin.
Ohoooooo hem pastam dursun, hem karnım doysunKendine göre olan kişileri beyenmüyümüş. Pijj seviyormuş, playboy seviyormuş, kaşı gözü ayrı oynayanları seviyormuş.
Önce geçmişten kalan taciz olayını çözmenizi lazım bilinçaltı bu travmayı yenmediği sürece siz rahat edemezsiniz.Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..