• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Buraya kadar yazdıklarınız iyiydi hoştu da burdan sonraki dayatmalarınızı yapmasanız belki linç dediğiniz olayı yaşamazsınız..

Davranışlara, düşüncelere ne kadar saygı duyarsanız o kadar saygı görürsünüz..
Yalan olmadigini anlamiş oldum)

Yürür tabiki, ama benim diğerlerinden farklı olarak belirtmek istediğim eğer korkunuz çocuklukta yaşadığınız şeyden dolayı ise mutlaka, evlilikten birliktelikten önce yardım alın

Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Yürür o size aranızdaki sevgiye iletişime bağlı. Ancak yakınlaşmalar(el ele tutuşmak, sarılmak…) ister istemez olacaktır. Eğer burada da zorlanıyorsanız bunun üzerine çalışmalısınız. Biz eşimle küçük bir yaşta tanıştık.Bende benim eşimde birbirimizin ilk cinsel ilişkisiyiz. İkimizde işin dini manevi boyutunu önemseriz. O kadar çok seviyordum ki bazen bende ipin ucu kaçıyordu. O zaman bile ya işler umduğumuz gibi gitmezse( ortak bir gelecek kuramazsak) ya yarın bana bir şey olursa ben böyle bir vebale giremem derdi. Yani demem o ki bulabilirsiniz hassasiyetiniz hassasiyeti olan birini ama açık net olmak aramak önemli elbette.

Bence bu planlanması gereken bisey degil iki taraf içinde anlık bisey.. o ânın getirecegi bisey belli seyler olur insan sevdigine dokunmak ister cunku... ..sevgi varsa zaten çekimde olur ..ama siz hassasiyetinize ve inanciniza göre kararlı durusaniz karsı tarafda buna göre davranır ..insan sevdigine saygi duyar...tabiki tek amacı seks icin yanasmak isteyen adam bal gibi de belli olur

Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
Bende uzun bir sevgililik ve nisanlilik dönemi yaşadım. Tabiki yakınlaşma oldu. Ama cinsel birliktelik evlenmeden asla yaşamadım. Cinsellik olmadan da iliski yürüdü yani demek istedigim

Dini hassasiyetinize uygun biriyle olursa yurur BELKI. Belki yazmamin sebebi uzun uzun tanimak istiyor olmaniz. 30larinda biri uzun sure cinsellik yasamadan karsisindakini tanimak istemeyebilir. Bir kac ay goruselim, sonra evleneceksek evlenelim kafasinda birine denk gelebilirsiniz. Bilemiyorum

Ben kendi adima cinsel tabulari olan biriyle bu yastan sonra olamazdim.

Normal ama bunu anlayisli olarak karsilayacak erkek sayisi cok azdir bence..
Ayrica bu ulkenin sorunu bekaret zaten..
Neden bu kadar muhim ?
Adamin penisinde bir sayac olsa belki de 1000 yazacak..
Peki neden ben 1 defa icin bile sikilip utanirken,bunu kendime bir ceza gibi gorurken elin adami 1000 defa bu zevk katarindan payina duseni aliyor ? Neden birimiz icin sorun olan karsi taraf icin neredeyse vazgecilmez bir unsur oluyor..
Sorgulanmasi gereken bu bence..
Ayrica bu bekaret oldugusu bir sure sonra kadinlarin uzerine yuk oluyor..
Ozellikle 30 ve uzeri icin..
Genclerde ise aman bekaretime zeval gelmesin mantigiyla hareket eden kitle seksin her turlusunu yasiyor...
Kadinin yasamadigi sey kalmamis,ama ben bakireyim diyerekten fink atiyor ortalikta..
Dini boyutu kisiyi baglamakla birlikte,bizi oldugumuz seyden korkar,tiksindirir oldurur..
Cidden birlikte olmak,bu duygulari yasamak bu kadar zor olmamali bence..
Bu demek degil ki;Git onune gelenle birlikte ol..
Ama bir taraf surekli kendisini tutarken,obur tarafin neredeyse her firsatta baska bir kadinla olma egilimi pek de adaletli gelmiyor bana..
Hirsizlik var,yolsuzluk var,ekonomi zaten belli,siyasi olgular seffaf degil,her secimden sonra oylar calinmis tantanasi,issizlik,atanamayan kitle vs.. vs..
Ne hikmetse bunlarin hicbiri gorulmez,Ama milletin bacaklarinin arasi her daim konusulur..İlginc ulkeyiz vesselam.

Öncelikle çocukluk travmanizla ilgili psikolojik destek alın, bu yaşadığınız taciz sizin cinselliğe bakışınızı etkilemiş , ikincisi muhafazakar bir insansanız , dini hassasiyetleriniz varsa ona göre biriyle beraber olun , muhafazakar bir erkek de evlenmeden cinselliği yaşamak istemez zaten

Neden yürümesin gayette yürür, sizinle ayni hassasiyete sahip ya da size saygı duyan biri olduktan sonra.Sex bir ihtiyaçtır ama evlenmeden önce olmazsa olmaz değildir. Esimle 5 yıl beraberdik gayette sürdü, burda sorun ,sizin için doğru kişi

5 yıllık ilişkim var yaşamadım ki daha ilk zamanlardan bunu belirtmiştim 21 de ne düşünüyorsam 27 de de öyle düşünüyorum. Zorunda değiliz. İstemiyorsanız karşıdaki de zorluyorsa yol verin. Bu devirde saygı göstereni de bulmak zorlaştı eminim adamı ilk gördüğünde de anlayamıyorsun. Artık dindarım diyen de bekler olmuş çünkü.

Eşimle 2.5 yıldır ilişkinin ardından evlendik.
Bizde cinsellik yoktu.
Olmadan da gayet yürür.
Vicdanen taşıyamayacagım yükün altına girmek istemedim ben.
Sırf ilişki yürüsün diye yapabileceğim bir şey değildi benim.
İlişkinizin olacagı kişiyi de ona göre seçin.

Aslında burada kilit nokta çocuklukta yaşadığınız taciz.Bununla ilgili destek aldınız mı ?
Çünkü destek almazsanız bu evlenseniz de karşınıza çıkabilir ilerde.
Ya da Allah korusun vajinismus sorunu yasayabilirsiniz vs.
O yüzden mutlaka destek alın evlenmeseniz de destek alın kendiniz için.
Birde uzun uzun tanımak istiyorum demissiniz genelde sizin gibi düşünen insanlar fazla uzatmazlar benim çevremde gördüğüm o.

Diğer konunuzla da birleştirince hiç 30 yaş olgunluğu enerjisi almadım sizden.

Kendiniz gibi, aynı görüşü paylaştığınız adamlar seçerseniz bu konuda sorun yaşamazsınız. Playboyun peşinden koşup adam sevişmek isteyince ama benim tabularım var derseniz sorun yaşarsınız. Bu kadar basit.

Eşimle 2.5 yıldır ilişkinin ardından evlendik.
Bizde cinsellik yoktu.
Olmadan da gayet yürür.
Vicdanen taşıyamayacagım yükün altına girmek istemedim ben.
Sırf ilişki yürüsün diye yapabileceğim bir şey değildi benim.
İlişkinizin olacagı kişiyi de ona göre seçin.
Kendine göre olan kişileri beyenmüyümüş. Pijj seviyormuş, playboy seviyormuş, kaşı gözü ayrı oynayanları seviyormuş.

Önce geçmişten kalan taciz olayını çözmenizi lazım bilinçaltı bu travmayı yenmediği sürece siz rahat edemezsiniz.

Çevreden çok soyutlanmış şekilde mi yaşıyorsunuz? Yani dindar birisiniz o zaman çevrenizdeki kızlar da erkekler de öyledir, onlar nasıl evleniyorsa siz de öyle yaparsınız..Dindar erkekler de vardır mutlaka sizin gibi düşünen, siz de onlardan birini seçersiniz...Ama evlenince sürpriz hani o zaman ten uyumu, ne cıkarsa bahtına...elini bile tutmak istemiyorsun sonucta...dini kurallara göre yaşıyorsun buna olmaz mı demeye gerek yok sen de oyle yasayan erkek bulmalısın

Back