• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik olmadan ilişki yürür mü?

Bazısı da bakire ile evleniyor da işte onları da görüyoruz. Kadının arkasından çevirmediği dolap kalmıyor.
Kudra sen evlisin, sahalardan uzak kalmış olabilirsin. Ama çok ama çok kolay erkekler var ya. İnanamazsın yani, uçana kaçana, hazır kıta bekliyorlar. O kadar diyorum.
Zaten bunların da çoğu iki yüzlü oluyor. Namus bekçisi olup en büyük ahlaksızlar bunlardan çıkıyor işte.
Öylesi de var tabi ki ama konu sahibinin hoşlandığı tipler de öylesi değil işte. Sorun burada. Keşke onlardan birini bulsa da bakire olduğu için onunla evlenmek istese adam.

Abi neyle anlaşılıyor bu uygun aday peki? Uzun zaman geçirmeye gerek yok, e sevişme, birlikte yaşama hadi hepsini geçtim birlikte bir tatil yapma bile yok, ciddi soruyorum nasıl anlaşılacak? 3 ay boyunca haftada bir buluşup Mcdonaldsta hamburger yiyip çay bahçesinde çay içerek mi tanıyacaksınız evleneceğiniz adamı?
Hahahahah :D Harbi nasıl olacak ya? :deli:
Ondan sonra da şöyle oluyor bak, 5 yıllık ilişkinin üstüne evlendik ama tanıyamamışım. Kardeş 5 yılda ne yaptınız? Kafelerde çay kahve içtik kaçak göçek. :KK51:
10+ yıllık erkek arkadaşım var, çok yakınız. İlk 5 yılında bir halt anlamamışım diyorum, gerçekten bakın. Ne zaman ki beraber yolculuğa çıktık, farklı durumlarla karşı karşıya kaldık, o zaman tanımaya başladım. Geçen gün büyük bir kavga ettik, hala tanıyorum adamı. Öyle haftada bir iki dirhem bir çekirdek Avm'de görüşerek kimseyi tanıyamazsın. Hayat o kadar steril değil.

Bazısı da bakire ile evleniyor da işte onları da görüyoruz. Kadının arkasından çevirmediği dolap kalmıyor.
Kudra sen evlisin, sahalardan uzak kalmış olabilirsin. Ama çok ama çok kolay erkekler var ya. İnanamazsın yani, uçana kaçana, hazır kıta bekliyorlar. O kadar diyorum.
Zaten bunların da çoğu iki yüzlü oluyor. Namus bekçisi olup en büyük ahlaksızlar bunlardan çıkıyor işte.
İnanın bekarete verdiğim bir önem yok.Bu anlayışta olan insanlardan da nefret ediyorum.Ne bakireler gördüm,çevirmediği dolap kalmayan.Ama namus sadece iki bacak arası onlar için..Belki bu konuda yeterince olgun değilim.Bazı insanlara göre komik de gelebilirim.Kaos yaratmak için de açmadım.Dalga geçilmek için de açmadım..Sadece fikirleri merak ettim.

Günahı da sizin sevabı da sizin. Ama en önemli şey değecek biri mi olduğu. Bir erkeğin iyi kötü amacı belli oluyor izlemesini bilirsek. Kendimiz kandırmazsak. Harama dikkat eden biriyseniz zaten tamamen uzun ilişkiden kaçının. Yani sevgililik süresini uzatmayın. 9 yıllık ilişkisi olan arkadaşım evlendikten 1 yıl sonra boşandı. Yani o tanıma işleri maalesef ilişki süresiyle alakalı değil. Evlilik bambaşka bir durum şartlar değiştikçe farklılaşan bir süreç. Bir nevi şans işi de denilebilir.

Öylesi de var tabi ki ama konu sahibinin hoşlandığı tipler de öylesi değil işte. Sorun burada. Keşke onlardan birini bulsa da bakire olduğu için onunla evlenmek istese adam.
Evet bu şekilde düşüncesi olan bir bey var.Çok hoşlansam da düşüncesini beğenmediğim için birlikte değilim o kişiyle.Sadece hoşlantı anladınız mı?Birinden hoşlanmak,birinin ilgi alanıma girmesi ona evet demek değil.Kendimi tanıyorum.Sağlıklı bir ilişki olmayacağını biliyorum.

Yani evet, onları da istemiyor. Çünkü onlar da çekici gelmeyecektir, daha gerçek olanı arıyor da. İşte dediğim gibi onların beklentileri de konu sahibine uymaz.

Hahahahah :KK70: Harbi nasıl olacak ya? :deli:
Ondan sonra da şöyle oluyor bak, 5 yıllık ilişkinin üstüne evlendik ama tanıyamamışım. Kardeş 5 yılda ne yaptınız? Kafelerde çay kahve içtik kaçak göçek. :KK51:
10+ yıllık erkek arkadaşım var, çok yakınız. İlk 5 yılında bir halt anlamamışım diyorum, gerçekten bakın. Ne zaman ki beraber yolculuğa çıktık, farklı durumlarla karşı karşıya kaldık, o zaman tanımaya başladım. Geçen gün büyük bir kavga ettik, hala tanıyorum adamı. Öyle haftada bir iki dirhem bir çekirdek Avm'de görüşerek kimseyi tanıyamazsın. Hayat o kadar steril değil.
Konuda o kadar çok uzun süreye gerek yok diyen var ki dayanamadım artık. Tamam kısa sürede de bir insanı tanırsın ama haftada bir çay içerek olmaz o işte. Tatile gidersin, evinde kalırsın çok yoğun sıkıştırılmış zaman geçirirsin belki o zaman 3-5 ayda tanırsın bir insanı. Aksi mümkün değil.

Kocamla 14 senedir birlikteyim, ilk beş yılı deli gibi gezmeli, tatillere gitmeli, dönem dönem birlikte yaşamalı, bol sevişmeli bir sevgililik dönemiydi. Buna rağmen evlendikten sonra türlü çeşitli garip huyla karşılaştım. Adam hunharca sarımsak tüketiyor mesela 😂 beş sene ben bu adamdan sarımsak kokusu almadım 😂😂😂

Evet bu şekilde düşüncesi olan bir bey var.Çok hoşlansam da düşüncesini beğenmediğim için birlikte değilim o kişiyle.Sadece hoşlantı anladınız mı?Birinden hoşlanmak,birinin ilgi alanıma girmesi ona evet demek değil.Kendimi tanıyorum.Sağlıklı bir ilişki olmayacağını biliyorum.
Ne istiyorsun peki ablacım sen? Onu da istemem bunu da istemem... E evlenme o zaman, evlenmek zorunda değilsin ki.

İnanın bekarete verdiğim bir önem yok.Bu anlayışta olan insanlardan da nefret ediyorum.Ne bakireler gördüm,çevirmediği dolap kalmayan.Ama namus sadece iki bacak arası onlar için..Belki bu konuda yeterince olgun değilim.Bazı insanlara göre komik de gelebilirim.Kaos yaratmak için de açmadım.Dalga geçilmek için de açmadım..Sadece fikirleri merak ettim.
İyi o zaman önem vermiyorsanız sorun ne? Eğer rahatsızlığınız varsa tedavi alırsınız, hayatınıza devam edersiniz sonra.
Kendiniz de yazmışsınız, kendi beklentilerinize uygun olmayan birini beğeniyormuşsunuz. Şu anki durumunuzla sonuç hüsran olur tabi.

Konuda o kadar çok uzun süreye gerek yok diyen var ki dayanamadım artık. Tamam kısa sürede de bir insanı tanırsın ama haftada bir çay içerek olmaz o işte. Tatile gidersin, evinde kalırsın çok yoğun sıkıştırılmış zaman geçirirsin belki o zaman 3-5 ayda tanırsın bir insanı. Aksi mümkün değil.

Kocamla 14 senedir birlikteyim, ilk beş yılı deli gibi gezmeli, tatillere gitmeli, dönem dönem birlikte yaşamalı, bol sevişmeli bir sevgililik dönemiydi. Buna rağmen evlendikten sonra türlü çeşitli garip huyla karşılaştım. Adam hunharca sarımsak tüketiyor mesela 😂 beş sene ben bu adamdan sarımsak kokusu almadım 😂😂😂
Kudra en çok bundan korkuyorum desem? Hiç yemiyorum ben ve yiyene de tahammül edemiyorum. :D

Sadece yorum almak istedim.Tabiki de bildiğimi yapacağım.Ama ben de bir anormallik varsa bu konu üzernde çalışacağım.Tabiki buradaki mesajlar kendim için atacağım adımlarda yeterli değil.Bayan olduğumuz için fikirlerinizi önemsiyorum.
Anormal falan değilsin inanıyorsan haram diyor yapma diyor senin gibi dikkat eden haramdan kaçan da var zaten Allah herkesi kendi gibisine yazsın burda senin sorgulaman gereken ben bunu harama düştüğüm için mi yapacağım başkası tarafından onay ve kabul görmek için mi? İlk ihtimalde bile planlı programlı olmak gerekir dikkat eden biri anlık hatayla buna düşebilir o yüzden zina haram değil zinaya yaklaşmak haram deniyor yani. Çok karman çorman yazdım ama tek de kalsan kendi fikirlerine inançlarına varlığına sahip çıkıp dimdik ayakta durmadıkça güçlü olamazsın, gücünü kalabalıktan değil kendi inanç ve değerinden al

Bazı erkek için bulanması nadir bir pırlanta gibi olursunuz (bu tipler tehlikelidir) bazı adamlar içinse kezban dedikleri veya zayıf karakter profili çizen türden bir kadın. Siz birinci profili arıyorsunuz bolca da varlar emin olun. Ben tercih etmezdim.
Bunlar dışında bir ihtimal yok yani🤣 kadının kadına yaptığı üstenci bi yorum olmuş beğenmedm

Üçüncü ihtimal de konu sahibi gibi düşünen, dinibütün, haramdan uzak duran adamlar ama onları da konu sahibi beğenmiyor işte naparsın 🙄
Emir Sarrafoğlu isteyip Halil davranışları beklemek bence. Heh tam teşhisi koydum. :KK53: Adını Feriha Koydum izliyorum bu ara sıkıntıdan. :dondurma:

Ben de süre önemli degil, o süreyi nasıl geçirdiğin önemli diyenlerdenim. 😁 Tabi ki aynı eve girince ev halini görmek, yaşamak dısarida goruşmekle aynı olmayabiliyor. Evlilik bitirici sarsici durumlar degilse bazi huylarini, hallerini tolere ediyor insan. 😁

Mesela eşiniz sarimsagi sizin yaninizda özellikle yememiş. Yoksa hunharca sarimsak tüketen birinin sarimsak yedigini 5 sene icinde tatilde, birlikte yaşarken vs illa ki gorurdunuz aksi mumkun değil.

Yani biri bir şeyi özel olarak saklar ve bu konuda dikkat ederse bir 5 sene daha da geçse görmezdiniz. Karşi taraf göstermek istemedikten sonra geçen zamanin anlami olmuyor işte.

Ama burada dayakci bilmem neci eşine eskiden boyle degildi diyenlerin çoğu gayet bagira bagira gelen durumu görmezden gelerek evlenmiş oluyorlar o ayri degerlendirecek bir şey.

Günahı da sizin sevabı da sizin. Ama en önemli şey değecek biri mi olduğu. Bir erkeğin iyi kötü amacı belli oluyor izlemesini bilirsek. Kendimiz kandırmazsak. Harama dikkat eden biriyseniz zaten tamamen uzun ilişkiden kaçının. Yani sevgililik süresini uzatmayın. 9 yıllık ilişkisi olan arkadaşım evlendikten 1 yıl sonra boşandı. Yani o tanıma işleri maalesef ilişki süresiyle alakalı değil. Evlilik bambaşka bir durum şartlar değiştikçe farklılaşan bir süreç. Bir nevi şans işi de denilebilir.
9 yıllık ilişkisi vardı ama
9 yılda kaç gün birliktelerdi
kaç yıl beraber yaşadılar?
yani kusura bakmayın da çay kahve içerek mesajlaşarak ilişki olmuyor
kadın-erkek giyinip süslenip gelip 1 saat oturdum kalktım o ilişki değil ki....
bizim toplumda bir de "kaç yıllık emeğim var" diye bir hastalık var. ilişki 2-3 sene olunca zaten evlenme farz gibi bakılıyor.
bence bunlar ölçü değil.

bir insanı tanımak istersen tanırsın (çok büyük manyak/piskopat vs. değilse). ilişkicilik oynamak istersen de oynarsın.

9 yıllık ilişkisi vardı ama
9 yılda kaç gün birliktelerdi
kaç yıl beraber yaşadılar?
yani kusura bakmayın da çay kahve içerek mesajlaşarak ilişki olmuyor
kadın-erkek giyinip süslenip gelip 1 saat oturdum kalktım o ilişki değil ki....
bizim toplumda bir de "kaç yıllık emeğim var" diye bir hastalık var. ilişki 2-3 sene olunca zaten evlenme farz gibi bakılıyor.
bence bunlar ölçü değil.

bir insanı tanımak istersen tanırsın (çok büyük manyak/piskopat vs. değilse). ilişkicilik oynamak istersen de oynarsın.
Üniversitenin ilk yılından itibaren birlikte yaşadılar. Öncesinde 1 yıllık ilişkileri vardı. Toplamda 10 yıl ilişki bitti hem de kanlı bıçaklı ayrıldılar. Çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşatmasın.

Back