- 30 Aralık 2009
- 22.939
- 89.551
- 1.123
Şimdi ben de azeri kadınları ile alakalı bir şeyler yazsam :)Yalan olmadigini anlamiş oldum)
ALLAH'ım resmen kışkırtıyor.
Sitede bir çok kadının da bildigi şeyler aslında yazacaklarım.
Neyse :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ben de azeri kadınları ile alakalı bir şeyler yazsam :)Yalan olmadigini anlamiş oldum)
Aynen öyle, nerede dışa dönük, hayatı renkli görünen, dişli tipler var onlara düşüyorlar. Ama onların da beklentileri farklı oluyor işte. Elini altı ayda tutup, zincir restoranlarda yemek yiyip hikaye paylaşmakla yetinir mi o tipler?Çünkü onları ezik görüyorlar kendilerince. Adam işinden evine gidiyor, sosyalleşmesi belli alanlarda erkek arkadaşlarla sınırlı. Eğlenceli görünmüyor gözlerine.
Playboyun janjanlı hayatı var. Geziyor tozuyor, yiyip içiyor. Sosyal medya hesapları albenili. Sosyal hayatı ona keza. Kızlar, partiler, tatiller falan. Bu hanım kızımız da ona özeniyor, şu herif benim sevgilim olsa ne hava atarım bizim kızlara diyor. Sanki kendi ayak uydurabilecek o hayata. Düzenli cinsel hayata alışmış adam da beş sene bunun keyfini bekleyecek. Eline erkek eli değmemiş kız buldum diye sevinecek sanıyor. Arkasına bakmadan kaçacak adam ya da balını alıp toz olacak. Sonra vay efendim bu erkekleeeer diye konu açacak...
Ben de ilişkimde cinsellik yaşamadım, işin dini boyutuyla kaygım da kendime.Buna herkesin fikri farkli. Ben kendi şahsi goruşumu soyleyeyim. Ben evlenmeden birliktelik yaşamadim. Belki garip gelecek ama hiç cinsellikten konuşmadik bile. Bizim ilişkimiz gerçekten farkliydi. Birbirimizle saatlerce konuşurduk. Onunla guldugum kadar kimseyle gulmedim. Eve donerken bile birbirimizden kopamadik. Eşimin işleri çok yoğundu ama işten çikarken bile seni goreyim diye gece kapiya gelirdi. Ailem de o kadar severki onu babamla gece yarisi çay içerlerdi. Artik onlar da çocuk ozlemiş bu saatte gelmiş kabul ederlerdi) gerçekten biz cinsellik olmadan aşki hat safhalarda yaşadik. Guldum eglendik diye demiyorum. Çok şeyler oldu. Evlendik ve guzel cinsel hayatimiz var. Yani diyeceyim o ki karşindaki insan senin duygularina hislerine saygi duyuyorsa ustelemez . cinsellik ihtiyaç evet ama zamani var herseyin diye dusunuyorum. Benim için cinsel birliktelik yaşamak bir insanin artik en ozel bir ani. Ben onu yarinimda hayatimda olacaği belli olmayan biriyle harcamazdim. Daha dini boyutunu soylemiyorum bile. Nedense dine girince baya linç yiyorumda. Sanki musluman ulkesinde yaşamiyoruz. Sanki Peygamberimiz bu dini getirmek için senelerce caniyla vuruşmadi. Ama bizler ummet olarak şu haram desek yiyoruz linçleri tuhaf.
Yani toparlayayim. Herkesin fikri farkli. Benim fikrim bu yonde. Farkli fikirde ve yaşantida olanlara saygi duyuyorum
Dayanamayacağım, canım Türk kadınını övmek istedi.Şimdi ben de azeri kadınları ile alakalı bir şeyler yazsam :)
ALLAH'ım resmen kışkırtıyor.
Sitede bir çok kadının da bildigi şeyler aslında yazacaklarım.
Neyse :)
Okuyup feyz almazlar.Dayanamayacağım, canım Türk kadınını övmek istedi.
Türk kadını genel olarak iyi huylu, karakterli ve güzeldir. Sokağa çıkıp bakıyorum, gördüğüm kadınların birçoğu bakımlı, güzel, iyi giyimli.
Bizim mayamız da tarihimiz de ortada. Türk kadını neymiş, nasılmış, merak eden açsın okusun 100 yıl evvelini. Belki feyz alır, ibret olur. Kimse de kusura bakmasın kimse de gelip benim dilimde benim ırkıma hakaret edemez.
Sizinle eyylendi benimle evlendiAynen öyle, nerede dışa dönük, hayatı renkli görünen, dişli tipler var onlara düşüyorlar. Ama onların da beklentileri farklı oluyor işte. Elini altı ayda tutup, zincir restoranlarda yemek yiyip hikaye paylaşmakla yetinir mi o tipler?
İstediği şey Ferrari ama otobanda 30'la gitmekle yetiniyor gibi bir durum aslında.
30+ yaş için, sosyal bir erkekle olacak iş değil yani.
Şey de olabilir bak, onlarla eğlendi yattı kalktı. Bana dokunmaya kıyamadı falan... Ama üzgünüm ki o işler hiç öyle olmuyor.
Mutlu son. Yersen...Sizinle eyylendi benimle evlendi
Tarih
ama banlanmamış bile.Sizinle eyylendi benimle evlendi
Tarih
Bu konuları bence ortalığı karıştırmak için açıyorlarama banlanmamış bile.
Bu ülkenin dini yok hanımefendi açın anayasaya bakıverin bir zahmet.Buna herkesin fikri farkli. Ben kendi şahsi goruşumu soyleyeyim. Ben evlenmeden birliktelik yaşamadim. Belki garip gelecek ama hiç cinsellikten konuşmadik bile. Bizim ilişkimiz gerçekten farkliydi. Birbirimizle saatlerce konuşurduk. Onunla guldugum kadar kimseyle gulmedim. Eve donerken bile birbirimizden kopamadik. Eşimin işleri çok yoğundu ama işten çikarken bile seni goreyim diye gece kapiya gelirdi. Ailem de o kadar severki onu babamla gece yarisi çay içerlerdi. Artik onlar da çocuk ozlemiş bu saatte gelmiş kabul ederlerdi) gerçekten biz cinsellik olmadan aşki hat safhalarda yaşadik. Guldum eglendik diye demiyorum. Çok şeyler oldu. Evlendik ve guzel cinsel hayatimiz var. Yani diyeceyim o ki karşindaki insan senin duygularina hislerine saygi duyuyorsa ustelemez . cinsellik ihtiyaç evet ama zamani var herseyin diye dusunuyorum. Benim için cinsel birliktelik yaşamak bir insanin artik en ozel bir ani. Ben onu yarinimda hayatimda olacaği belli olmayan biriyle harcamazdim. Daha dini boyutunu soylemiyorum bile. Nedense dine girince baya linç yiyorumda. Sanki musluman ulkesinde yaşamiyoruz. Sanki Peygamberimiz bu dini getirmek için senelerce caniyla vuruşmadi. Ama bizler ummet olarak şu haram desek yiyoruz linçleri tuhaf.
Yani toparlayayim. Herkesin fikri farkli. Benim fikrim bu yonde. Farkli fikirde ve yaşantida olanlara saygi duyuyorum
Sizde bence cinselliğe karşı olumsuz bir yargı var. Önce bunu çözün bence. Geçmiş travmaların üzerine gidip terapi almalısınız.Merhabalar arkadaşlar.31 yaşındayım.Şu ana kadar kimseyle birlikte olmadım.Yani cinsel birliktelik yaşamadım.Flörtlerim ,sevgililerim vs oldu ama cinsellik olmadı.Tabularım var.Dini boyutları var..
Evlilik yolunda ilerlemek istiyorum,ama evleneceğim kişiyi de uzun süre tanımak istiyorum.Merak ettiğim konu şu.Cinsellik olmadan uzun süreli ilişkiler yürür mü?Yani bu konu benim için özel ve hassas bir konu olduğu için birilerine adım atmaya da korkuyorum.Sonuçta bayanlar bu konuda kendimizi baskılamaya meyilli olsak da erkekler öyle değil malesef.Bekliyor.Bu durum da ilişkiyi sekteye uğratıyor. Tabiki seks bir ihtiyaç.Ama ben bunu sevdiğim ve güvendiğim biriyle yaşamak istiyorum.Çocukluğunda tacize uğramış bir insan olarak hassasiyetim daha fazla..Eski nişanlım bir şeyler yaşamak isterdi ama hep durdururdum.Yakınlaşmak bile müthiş bir vicdan azabı verirdi bana.
Bir ilişkiye başladığımda da seks olmadan sürdürmek istiyorum.Bu normal bir istek mi?Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum.
dini sebeplerden olsa tereddütü olmazdı net olurdu.cinsellikle ilgili başka korkuları olabilir.Sizde bence cinselliğe karşı olumsuz bir yargı var. Önce bunu çözün bence. Geçmiş travmaların üzerine gidip terapi almalısınız.
Buna herkesin fikri farkli. Ben kendi şahsi goruşumu soyleyeyim. Ben evlenmeden birliktelik yaşamadim. Belki garip gelecek ama hiç cinsellikten konuşmadik bile. Bizim ilişkimiz gerçekten farkliydi. Birbirimizle saatlerce konuşurduk. Onunla guldugum kadar kimseyle gulmedim. Eve donerken bile birbirimizden kopamadik. Eşimin işleri çok yoğundu ama işten çikarken bile seni goreyim diye gece kapiya gelirdi. Ailem de o kadar severki onu babamla gece yarisi çay içerlerdi. Artik onlar da çocuk ozlemiş bu saatte gelmiş kabul ederlerdi) gerçekten biz cinsellik olmadan aşki hat safhalarda yaşadik. Guldum eglendik diye demiyorum. Çok şeyler oldu. Evlendik ve guzel cinsel hayatimiz var. Yani diyeceyim o ki karşindaki insan senin duygularina hislerine saygi duyuyorsa ustelemez . cinsellik ihtiyaç evet ama zamani var herseyin diye dusunuyorum. Benim için cinsel birliktelik yaşamak bir insanin artik en ozel bir ani. Ben onu yarinimda hayatimda olacaği belli olmayan biriyle harcamazdim. Daha dini boyutunu soylemiyorum bile. Nedense dine girince baya linç yiyorumda. Sanki musluman ulkesinde yaşamiyoruz. Sanki Peygamberimiz bu dini getirmek için senelerce caniyla vuruşmadi. Ama bizler ummet olarak şu haram desek yiyoruz linçleri tuhaf.
Aynen öyle, nerede dışa dönük, hayatı renkli görünen, dişli tipler var onlara düşüyorlar. Ama onların da beklentileri farklı oluyor işte. Elini altı ayda tutup, zincir restoranlarda yemek yiyip hikaye paylaşmakla yetinir mi o tipler?
İstediği şey Ferrari ama otobanda 30'la gitmekle yetiniyor gibi bir durum aslında.
30+ yaş için, sosyal bir erkekle olacak iş değil yani.
Şey de olabilir bak, onlarla eğlendi yattı kalktı. Bana dokunmaya kıyamadı falan... Ama üzgünüm ki o işler hiç öyle olmuyor.
Merhabalar,tedavi oluyorum.Belli bir yaştan sonra daha da zorlaşır.
Dini hassasiyetiniz varsa ayni hassasiyetlere sahip birileriyle gorusursunuz. Evlenmeden cinsellik yasamayan erkekler de var sonucta. Ama hem yasayip hem bakire arayanlardan uzak durun diye oneririm zihniyetleri bozuk onlarin.
Bu iki tip erkek disinda digerleri sizden cinsellik beklerler bu onlara gayet dogal da gelir. Olmayacak birilerinden hoslanip sonra neden benden cinsellik bekliyor demeyin. Ne siz karsidakini degistirmeye calisin ne de o size dayatma yapsin.
Son olarak travmalarinizin evlilikten sonra da devam etmeyeceginin garantisi yok. Bunun icin tedavi olmayi dusunebilirsiniz.
Abi neyle anlaşılıyor bu uygun aday peki? Uzun zaman geçirmeye gerek yok, e sevişme, birlikte yaşama hadi hepsini geçtim birlikte bir tatil yapma bile yok, ciddi soruyorum nasıl anlaşılacak? 3 ay boyunca haftada bir buluşup Mcdonaldsta hamburger yiyip çay bahçesinde çay içerek mi tanıyacaksınız evleneceğiniz adamı?Evlenmek istiyorsan ve evleneceğin kişiyi tanımak istiyorsan uzun süreye ihtiyacın yok. Uygun aday uzun süre sevgililikle anlaşılmaz.
Bazısı da bakire ile evleniyor da işte onları da görüyoruz. Kadının arkasından çevirmediği dolap kalmıyor.İşte kendilerince dev önemler yükledikleri o bekaret denen olgunun beğendikleri tipler için zerre değeri olmadığını anlamıyorlar. Adam bakire olanla değil gezip tozup seviştiğiyle evleniyor.
Ben de daha ağır yazacaktım ama istediğini veren ben olmayayım dedim. Burada aynı veya farklı fikirde yüzlerce üye var. Ama herkes aşağı yukarı içinde yaşadığı toplumun kuralına geleneğine adetlerine uygun yazıyor yorum yapıyor. Dine inanca saygısızlık yapan, alay eden yorum hiç okumadım ben burada.Ben de ilişkimde cinsellik yaşamadım, işin dini boyutuyla kaygım da kendime.
Kendimce güttüğüm dini ve çevre faktörleri ve işin vicdanen boyutunu düşününce taşıyamayacagım yükün altına girmek istemedim ama bakın kendimce ! diyorum.
Kimseye tutupta zinhar günahtır da demem.
Kişi bunun kıyasını kendi yapacak olgunlukta en nihayetinde.
Çok dini değerlere önem gösteriyorsanız eğer sevgili ile gülüşmek niye ?
Ayrıca gülüşmeyi geçtim sevgililik ne alaka ?
Zorla yazdırıyorsunuz insana.