- 8 Ağustos 2010
- 3.033
- 4.069
Sakın çocuk filan düşünme çocuk olunca asla düzelmez hatta çocuğun bütün sorumluluğu da sana kalır.Önemsemez hiç. Kendi keyfine göre. Zaten belli oluyor ayda bir olduğunda bile görev olarak yaptığı. İnsan hissediyor illa ki. Artık kadın olmaktan kendimden nefret etmeye başladım
O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Tamamen aynı durumdayım çocuk harici. 4 yıl olacak düzelmiyor. Düzeltmeden çocukta istemiyorum. Peşimden koşsun baba yalvarsun beni cok arzulasın istiyorum. Küçük minnoş bir kız gihi değil kadın gibi sevilmek kadın hissetmek istiyorum.Bazen çok haklısın ben seni çok seviyorum elimden geleni yapıcam ne gerekiyorsa yapıcam tedaviyse tedavi herseyi yaparım diyor. Ama sadece o an. Hepsi havada kalıyor. Seviyor sürekli yanaklarımdan öper. Yanaklarımı sıkar cocuk sever gibi seviyor. canım cicim konuşur ama hepsi o kadar. Mesela gecelik giyince adam huzursuzlanıyor tadı kaçıyor olay yaratıyor. Huzuru kaçıyor pijama dışında bisey görünce. Üşürsün rahat edemezsin vs abuk subuk.
Şu an nasılsınız? Nasıl atlattınız? Mutlu bir hayatınız oldu muGecelik meselesini okuyunca eski eşimi hatırladım oda aynısını yapardı.Bende hep şaşırırdım erkek sever böyle şeyleri ama böyle erkeklerde sorun varmış.Ben askılı falan giyerdim evin içi sıcaktı eski eşim git hırka giy üşürsün derdi bizim düştüğümüz erkeler anarmol
Şu an nasılsınız? Nasıl atlattınız? Mutlu bir hayatınız oldu mu
Benim boşanmam çok yeni inanın ilk başlarda çok sancılı ama zamanla alışıyor insan benim 3 ay oluyor çok şükür iyiyim huzurluyum.İyikide böyle bir karar aldım.Şu an nasılsınız? Nasıl atlattınız? Mutlu bir hayatınız oldu mu
Aynen öyle keşke kötü davransa yüzüme bakmasa. Sanki bu sebeple ayrılmak tuhaf gibi geliyor manipüle edildigim için. Huzurluyuz mutluyuz diyor. Dışarıdan bakınca hakikaten öyle. Huzuru mutluluğu bırakıp şey için ayrılıyor algısı oluşuyor. Halbuki olay o değil. Baştan düzgün olur bir sağlık sorunu çıkar bi gün insan o zaman bırakmaz. ama hep bu şekilde. Şiddetin başka türlüsü bence bu. Resmen duygusal şiddet. Zaten toplum olarak erkekler ister vs. Şeklinde duyan büyüyen insanlarız böyle bir adama denk gelince insan önce kendini sorgulamaya hata aramaya başlıyor. Ben doktora gitsede artık samimiyetine inanamayacağım. Hep numara yaptığını düşüncem kaybetmemek için. Kendini zorlandığını istemeyerek yapmaya çalıştığını düşüncem. Artık yer etti çünkü bende. Devam ettiremicem sanırımO kadar iyi anlıyorum ki sizi. Tamamen aynı durumdayım çocuk harici. 4 yıl olacak düzelmiyor. Düzeltmeden çocukta istemiyorum. Peşimden koşsun baba yalvarsun beni cok arzulasın istiyorum. Küçük minnoş bir kız gihi değil kadın gibi sevilmek kadın hissetmek istiyorum.
Keşke kötü davransa da kolayca vazgecebilsem diyorum. İyi davrandıkça karar veremiyorum. Köprükeri yakasım geliyor bazrn ama sonra ya sabredersem düzelirse diyorum.
Bence yürümez, o zaman normal bir arkadaşlıktan ne farkı kalır evliliğinEvliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Ne normal arkadası kız, bacanak olmuşlar resmen.Bence yürümez, o zaman normal bir arkadaşlıktan ne farkı kalır evliliğin
Belki cinsel problemleri vardır. Belki de gay ve kendine bile itiraf edemiyordur. İşiniz zor. Sizi seviyorsa bir şeyleri değiştirmek için çaba göstermeli.3 senelik. İlk günden beri böyle. Çok afedersin onun için kendinin tatmin edilmesi yeterli. İlişkiye girmeden olup bitsin. Bunu beni önemsemediğinden yapıyor da değil. Kadınla cinsel birleşmeden hoşlanmıyor yıllardır gözlemlediğim
Anaç bir kişilik değilimdir aslında hiç. Hani bazı kadınlar anne gibi korur kollar şefkat gösterir ben öyle değilim. Niye ana belledi beni bu1nbahar, sizi eski konularınızdan biliyorum, sizi ana bellemiş bu adam. Tabi libodo pert bu durumda. Ben burdan döndüğüne şahit değilim bir şeylerin. Çok çok bir çocuk yaparsınız sonra jübileyi de yapar oturursunuz yerinize.
Aynı fikirdeyim. Bu durumundan mutsuz olması lazım düzelmesi için. Şikayeti yok o mutlu o yüzden düzelmez. Belki bir süre beni kandırır. Benimde geçlik gider bu aradaSokma akıl kırk adım gider demişler. Siz değil tedaviyi olmayı eşiniz istemeli .. Zorlamanızla dr a gidecekse boşuna uğraşmayın iyi olacağını zannetmiyorum.
Yani gizli eşcinsel olabilir tabi. Yıllardır öyle bir şey sezmedim ama belki içten içe. Kimsenin içini bilemiyoruz ki. Onuda sordum kendisine Allah aşkına söyle tek laf etmem sessizce ayrılırım hakkıma girme dedimBelki cinsel problemleri vardır. Belki de gay ve kendine bile itiraf edemiyordur. İşiniz zor. Sizi seviyorsa bir şeyleri değiştirmek için çaba göstermeli.
Sorunuza gelecek olursak, cinselliksiz evlilik yürümez. Tahammül edememeye başlarsınız, her şeyi gözünüze bakar. Cinsellik, evliliğin mihenk taşıdır; cinsellik iyi olduktan sonra sevgi ve saygıyla aşılmayacak problem yoktur. Aksi hâlde soğumak, bıkmak kaçınılmaz.
Gercekten öyle kadın gibi hissetmiyorum artık. Arkadaşız sadece iyi anlaşan kavga etmeyen arkadaşızKadınlıgından tiksinme. Bu herif yüzünden kadınlıgının en güzel yıllarını heba etme. Cinsellik yoksa ev arkadasıdiŕ o. Sana kadınlıgını hissetirecek es lazım, ev arkadası degil. Sakın cocuk icin ugrasma.yanlıslıkla olur falan, kendi mutsuzluguna bide cocuk eklenmesin.bi an once kurtul bu hayattan. Elalem ne dicek diyede düsünme. Sen yasiyosun bi hayati ne cektigini sen biliyosun
O çok yaralı, çok saf, iyi kalpli gibi bir şeyler dediğinizi hatırladım; aklımda bu adamı çeken çeviren ardını toplayan eş olarak kalmışsınız, zira eşinizde kendi hakkını savunabilecek kendini koruyabilecek kabiliyet yok. Siz ona baskın da geliyorsunuz çoğu yönden , erkekler için itici bir durum da olabiliyor bu seksuel açıdan. Ben sorununuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. En zoru da bu maalesef.Anaç bir kişilik değilimdir aslında hiç. Hani bazı kadınlar anne gibi korur kollar şefkat gösterir ben öyle değilim. Niye ana belledi beni bu
Çocuk olayı yolunda giden cinselliği bile bozuyor zaten, kötü cinselliği hepten bitirir.Böyle bi adamdan çocuk yapsan dahi düzelmez çünkü çocuktan sonra illaki bi nebze daha azalıyor cinsellik çocuk ağlıyor emzir yatır e zaten bide belli diyecek ki çocuğuda yaptık ne istiyorsun diyecek eğer dediğin gibi ereksiyon erken boşalma gibi sorunları yoksa başka türlü gideriyordur ihtiyaçlarını
Yani çocuktan sonra hiçbişiy düzelmiycek kendini kandırma lütfen yazık etme kendine
Baskınım ama kendi isteklerimde kendimle alakalı. Anne gibi şefkatle sevmem peşini toplamam.Çevremde masum sessiz sakin biri olarak anılırım aslında. Öyle aşırı bir baskınlık yok karakterimde ama bu adamdan beri olmaya başladı. Yani o yaptı beni böyle. manipüle ediyor insanı. herseyi çevresine yaşadıklarına bağlıyor. O suçsuz o kabahatsiz o zavallı. Acıyacaksın ona acıdığın için böyle kabul edip yaşayacaksın. Bir süre o kafaya sokmadı değil beni. Ama kimse harika hayatlar yaşamıyor kimseyi suçlayarak acındırarak ömür geçmez. O beni anne bellediyse annesiz kalacak madem. Erkeği sarıp sarmalayacak karakterim yok aksini bekliyorum ben adamdan. hayal aleminde yaşamışımO çok yaralı, çok saf, iyi kalpli gibi bir şeyler dediğinizi hatırladım; aklımda bu adamı çeken çeviren ardını toplayan eş olarak kalmışsınız, zira eşinizde kendi hakkını savunabilecek kendini koruyabilecek kabiliyet yok. Siz ona baskın da geliyorsunuz çoğu yönden , erkekler için itici bir durum da olabiliyor bu seksuel açıdan. Ben sorununuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. En zoru da bu maalesef.
Ben düzelir diye istemedim zaten oyalanırım bunları takmam umursamam belki diye. Görmezden gelip başka şeylerle oyaladım kendimi. Ama hata tabiki. Herseyin yeri ayrı hayattaBöyle bi adamdan çocuk yapsan dahi düzelmez çünkü çocuktan sonra illaki bi nebze daha azalıyor cinsellik çocuk ağlıyor emzir yatır e zaten bide belli diyecek ki çocuğuda yaptık ne istiyorsun diyecek eğer dediğin gibi ereksiyon erken boşalma gibi sorunları yoksa başka türlü gideriyordur ihtiyaçlarını
Yani çocuktan sonra hiçbişiy düzelmiycek kendini kandırma lütfen yazık etme kendine