Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Önemsemez hiç. Kendi keyfine göre. Zaten belli oluyor ayda bir olduğunda bile görev olarak yaptığı. İnsan hissediyor illa ki. Artık kadın olmaktan kendimden nefret etmeye başladım
Sakın çocuk filan düşünme çocuk olunca asla düzelmez hatta çocuğun bütün sorumluluğu da sana kalır.
Ilgisiz bir eş çok zor çocuk değil boşanmayı düşün derim ben ama tedaviye ikna olursa çabalarsa o zaman deneyin bir kere daha.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Tamamen aynı durumdayım çocuk harici. 4 yıl olacak düzelmiyor. Düzeltmeden çocukta istemiyorum. Peşimden koşsun baba yalvarsun beni cok arzulasın istiyorum. Küçük minnoş bir kız gihi değil kadın gibi sevilmek kadın hissetmek istiyorum.

Keşke kötü davransa da kolayca vazgecebilsem diyorum. İyi davrandıkça karar veremiyorum. Köprükeri yakasım geliyor bazrn ama sonra ya sabredersem düzelirse diyorum.

Şu an nasılsınız? Nasıl atlattınız? Mutlu bir hayatınız oldu mu

Aynen öyle keşke kötü davransa yüzüme bakmasa. Sanki bu sebeple ayrılmak tuhaf gibi geliyor manipüle edildigim için. Huzurluyuz mutluyuz diyor. Dışarıdan bakınca hakikaten öyle. Huzuru mutluluğu bırakıp şey için ayrılıyor algısı oluşuyor. Halbuki olay o değil. Baştan düzgün olur bir sağlık sorunu çıkar bi gün insan o zaman bırakmaz. ama hep bu şekilde. Şiddetin başka türlüsü bence bu. Resmen duygusal şiddet. Zaten toplum olarak erkekler ister vs. Şeklinde duyan büyüyen insanlarız böyle bir adama denk gelince insan önce kendini sorgulamaya hata aramaya başlıyor. Ben doktora gitsede artık samimiyetine inanamayacağım. Hep numara yaptığını düşüncem kaybetmemek için. Kendini zorlandığını istemeyerek yapmaya çalıştığını düşüncem. Artık yer etti çünkü bende. Devam ettiremicem sanırım

Bence yürümez, o zaman normal bir arkadaşlıktan ne farkı kalır evliliğin

Eşinize göre çocuk nasıl oluyormuş bi sorar mısınız? İnanılmaz merak ettim ya, biz ayda 20 gün yapıyoruz da olmuyor taktik neymiş acaba? Sinirden öldüm şu an çok sabırlı bi insansın. Tedaviye tamam dese neyse bu ne ya yemin ederim çok gerildim. Daha önce hiç kimseye bu cümleyi kurmadım ama lütfen boşan. Çok gençsin, hayatını bu libidosuz, bencil amcayla çürütme.

Belki cinsel problemleri vardır. Belki de gay ve kendine bile itiraf edemiyordur. İşiniz zor. Sizi seviyorsa bir şeyleri değiştirmek için çaba göstermeli.

Sorunuza gelecek olursak, cinselliksiz evlilik yürümez. Tahammül edememeye başlarsınız, her şeyi gözünüze bakar. Cinsellik, evliliğin mihenk taşıdır; cinsellik iyi olduktan sonra sevgi ve saygıyla aşılmayacak problem yoktur. Aksi hâlde soğumak, bıkmak kaçınılmaz.

Sokma akıl kırk adım gider demişler. Siz değil tedaviyi olmayı eşiniz istemeli .. Zorlamanızla dr a gidecekse boşuna uğraşmayın iyi olacağını zannetmiyorum.

Anaç bir kişilik değilimdir aslında hiç. Hani bazı kadınlar anne gibi korur kollar şefkat gösterir ben öyle değilim. Niye ana belledi beni bu

Sokma akıl kırk adım gider demişler. Siz değil tedaviyi olmayı eşiniz istemeli .. Zorlamanızla dr a gidecekse boşuna uğraşmayın iyi olacağını zannetmiyorum.
Aynı fikirdeyim. Bu durumundan mutsuz olması lazım düzelmesi için. Şikayeti yok o mutlu o yüzden düzelmez. Belki bir süre beni kandırır. Benimde geçlik gider bu arada

Yani gizli eşcinsel olabilir tabi. Yıllardır öyle bir şey sezmedim ama belki içten içe. Kimsenin içini bilemiyoruz ki. Onuda sordum kendisine Allah aşkına söyle tek laf etmem sessizce ayrılırım hakkıma girme dedim

Gercekten öyle kadın gibi hissetmiyorum artık. Arkadaşız sadece iyi anlaşan kavga etmeyen arkadaşız

Anaç bir kişilik değilimdir aslında hiç. Hani bazı kadınlar anne gibi korur kollar şefkat gösterir ben öyle değilim. Niye ana belledi beni bu
O çok yaralı, çok saf, iyi kalpli gibi bir şeyler dediğinizi hatırladım; aklımda bu adamı çeken çeviren ardını toplayan eş olarak kalmışsınız, zira eşinizde kendi hakkını savunabilecek kendini koruyabilecek kabiliyet yok. Siz ona baskın da geliyorsunuz çoğu yönden , erkekler için itici bir durum da olabiliyor bu seksuel açıdan. Ben sorununuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum. En zoru da bu maalesef.

Böyle bi adamdan çocuk yapsan dahi düzelmez çünkü çocuktan sonra illaki bi nebze daha azalıyor cinsellik çocuk ağlıyor emzir yatır e zaten bide belli diyecek ki çocuğuda yaptık ne istiyorsun diyecek eğer dediğin gibi ereksiyon erken boşalma gibi sorunları yoksa başka türlü gideriyordur ihtiyaçlarını
Yani çocuktan sonra hiçbişiy düzelmiycek kendini kandırma lütfen yazık etme kendine

Çocuk olayı yolunda giden cinselliği bile bozuyor zaten, kötü cinselliği hepten bitirir.

Baskınım ama kendi isteklerimde kendimle alakalı. Anne gibi şefkatle sevmem peşini toplamam.Çevremde masum sessiz sakin biri olarak anılırım aslında. Öyle aşırı bir baskınlık yok karakterimde ama bu adamdan beri olmaya başladı. Yani o yaptı beni böyle. manipüle ediyor insanı. herseyi çevresine yaşadıklarına bağlıyor. O suçsuz o kabahatsiz o zavallı. Acıyacaksın ona acıdığın için böyle kabul edip yaşayacaksın. Bir süre o kafaya sokmadı değil beni. Ama kimse harika hayatlar yaşamıyor kimseyi suçlayarak acındırarak ömür geçmez. O beni anne bellediyse annesiz kalacak madem. Erkeği sarıp sarmalayacak karakterim yok aksini bekliyorum ben adamdan. hayal aleminde yaşamışım

Ben düzelir diye istemedim zaten oyalanırım bunları takmam umursamam belki diye. Görmezden gelip başka şeylerle oyaladım kendimi. Ama hata tabiki. Herseyin yeri ayrı hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…