Cinsellik olmadan evlilik yürür mü?

Ele güne ne dicem ne denir diye düşünüyorum bir yandan. Aa niye boşandınız diyene aileme falan
Ailene doğruyu söyle bilsinler sonuçta senlik bişey yok.
Elalemi boşver anlaşamadık ayrıldık dersiniz.
Zaten problem eşimde bu durumda seni suçlayacak şeyler üretemez.
Açık açık şöyle kocalık vazifesini yerine getirmiyor,tedaviye yanaşmadı diye.

Gecelik meselesini okuyunca eski eşimi hatırladım oda aynısını yapardı.Bende hep şaşırırdım erkek sever böyle şeyleri ama böyle erkeklerde sorun varmış.Ben askılı falan giyerdim evin içi sıcaktı eski eşim git hırka giy üşürsün derdi bizim düştüğümüz erkeler anarmol

Anormal olduğunuzu söyleyip ne gibi ithamlarda bulundu?

Bacım o nasıl erkek ya erkek mi emin olamadım. Adamın dürtülerini yok resmen senlik bir şey yok ki senin kendini aşağılanmış veya çirkin beğenilmeyen biri gibi hissetmen için inan hiç sebep yok adamın işlevi yok yani kalbe takılan pil gibi sadece hayatını idam ettiriyor nefes alıyor uyuyor falan. Ben düzeleceğini sanmıyorum çocuk olmadan ayrılın bence ilerde iyisinin çıkmayacağını bilemeyiz. Cinsellik olmadan olur mu bir yaşam kaynağı köpekler bile sevişiyor çocuk olunca bu sefer sadece anneyim bir eş olamadım diye kendini yiyip bitireceksin. Yazık olur. Çocuk işinizi zorlaştırır böyle birinin yanında. İyi düşünün derim.

Doğru diyorsun aynen öyle

Yok yok dürtüsü yok harbiden. Aslında hoşlanıyor belli derecede ama ilişkiye girmesini gerektirecek bir durum olacak diye hoşlanmıyor. Malum günlerde yanaşır kendini memnun ettirmeye çalışır. Hani zaten birsey olamicagı zaman korkmuyo. Bizim bir sorunumuz yok ona göre. Çocuk muhabbeti zaten tamamen hata. Allah bildiği varda nasip etmedi olmadı. Batan gemiye yolcu almaya çalıştık birde. Bu eksikleri dile getirdim diye ben suçlu kabahatli oluyorum birde

Asla suçlu değilsin. Ailene bizim karıkoca olarak hiç bir muhabbetimiz yoktu anlaşamadık dersin hayatını onunla heba etme gençlik, istekler, bu güzel fizikler cilveler bizimle kalmayacak. Kalana kadar bedenin mutlu olsun bari.

Yazık yahu gerçekten yazık.daha sen bu adamdan çocukmu yapmayı planliyorsun yapma sakın yapmaa,neyseki şanslısın hasbel kader olmamış zaten.adam sizi gecelikle falan istekli olduğunuzu görünce huysuzlandigini söylüyorsun,daha ne bekliyorsunuz ya bu adamdan?Dr dua edemez tedavi hiç edemez,onu kaderi ile başbaşa bırak,varsın kendisi açıklasın millete ne açıklayacaksa

Doğru diyorsun. Bedeni geçtim ruhuma hasar verdi artık. 2 ayda bir yaklaştım diye sapık oldum zamanında. Ayılı pijama giydim yanaklarımı sıktı gecelik giydim bune böyle saçma sapan sevmiyorum böyle şeyler dedi. Abuk subuk bir evlilik ilk günden beri böyle. Niye evlendiğini anlamış değilim. Arkadaşınla da yemek yer tv izlersin. Ev arkadaşiyız dostuz hepsi o kadar. Ruh hastası olacağım bu evliliğe devam edersem zaten

Yaşınız kaç merak ettim eşinizin yaşı ve sizin

konu başlığına istinaden direk yazıyorum ,

kadında erkekte olsa yürümez , olmaz yanii

Kesinlikle yürümez, yürür diyen kendini kandırıp polyannacılık oynuyordur.

1nbahar, sizi eski konularınızdan biliyorum, sizi ana bellemiş bu adam. Tabi libodo pert bu durumda. Ben burdan döndüğüne şahit değilim bir şeylerin. Çok çok bir çocuk yaparsınız sonra jübileyi de yapar oturursunuz yerinize.

Kadınlıgından tiksinme. Bu herif yüzünden kadınlıgının en güzel yıllarını heba etme. Cinsellik yoksa ev arkadasıdiŕ o. Sana kadınlıgını hissetirecek es lazım, ev arkadası degil. Sakın cocuk icin ugrasma.yanlıslıkla olur falan, kendi mutsuzluguna bide cocuk eklenmesin.bi an once kurtul bu hayattan. Elalem ne dicek diyede düsünme. Sen yasiyosun bi hayati ne cektigini sen biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…