Ailene doğruyu söyle bilsinler sonuçta senlik bişey yok.Ele güne ne dicem ne denir diye düşünüyorum bir yandan. Aa niye boşandınız diyene aileme falan
Gecelik meselesini okuyunca eski eşimi hatırladım oda aynısını yapardı.Bende hep şaşırırdım erkek sever böyle şeyleri ama böyle erkeklerde sorun varmış.Ben askılı falan giyerdim evin içi sıcaktı eski eşim git hırka giy üşürsün derdi bizim düştüğümüz erkeler anarmolBazen çok haklısın ben seni çok seviyorum elimden geleni yapıcam ne gerekiyorsa yapıcam tedaviyse tedavi herseyi yaparım diyor. Ama sadece o an. Hepsi havada kalıyor. Seviyor sürekli yanaklarımdan öper. Yanaklarımı sıkar cocuk sever gibi seviyor. canım cicim konuşur ama hepsi o kadar. Mesela gecelik giyince adam huzursuzlanıyor tadı kaçıyor olay yaratıyor. Huzuru kaçıyor pijama dışında bisey görünce. Üşürsün rahat edemezsin vs abuk subuk.
Anormal olduğunuzu söyleyip ne gibi ithamlarda bulundu?Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Bacım o nasıl erkek ya erkek mi emin olamadım. Adamın dürtülerini yok resmen senlik bir şey yok ki senin kendini aşağılanmış veya çirkin beğenilmeyen biri gibi hissetmen için inan hiç sebep yok adamın işlevi yok yani kalbe takılan pil gibi sadece hayatını idam ettiriyor nefes alıyor uyuyor falan. Ben düzeleceğini sanmıyorum çocuk olmadan ayrılın bence ilerde iyisinin çıkmayacağını bilemeyiz. Cinsellik olmadan olur mu bir yaşam kaynağı köpekler bile sevişiyorBazen çok haklısın ben seni çok seviyorum elimden geleni yapıcam ne gerekiyorsa yapıcam tedaviyse tedavi herseyi yaparım diyor. Ama sadece o an. Hepsi havada kalıyor. Seviyor sürekli yanaklarımdan öper. Yanaklarımı sıkar cocuk sever gibi seviyor. canım cicim konuşur ama hepsi o kadar. Mesela gecelik giyince adam huzursuzlanıyor tadı kaçıyor olay yaratıyor. Huzuru kaçıyor pijama dışında bisey görünce. Üşürsün rahat edemezsin vs abuk subuk.
Sapık, o....Anormal olduğunuzu söyleyip ne gibi ithamlarda bulundu?
Doğru diyorsun aynen öyleO adam doktora gitmeyi kabul etse bile birşeylerin değişecegine inanıyormusun sen?ben buradan baktım inanmadım..bak yoluna kardeşim bir cacık olmaz o adamdan,kendine kılıf uydurmak için yakmış senide.bak yoluna uzatma net
Yok yok dürtüsü yok harbiden. Aslında hoşlanıyor belli derecede ama ilişkiye girmesini gerektirecek bir durum olacak diye hoşlanmıyor. Malum günlerde yanaşır kendini memnun ettirmeye çalışır. Hani zaten birsey olamicagı zaman korkmuyo. Bizim bir sorunumuz yok ona göre. Çocuk muhabbeti zaten tamamen hata. Allah bildiği varda nasip etmedi olmadı. Batan gemiye yolcu almaya çalıştık birde. Bu eksikleri dile getirdim diye ben suçlu kabahatli oluyorum birdeBacım o nasıl erkek ya erkek mi emin olamadım. Adamın dürtülerini yok resmen senlik bir şey yok ki senin kendini aşağılanmış veya çirkin beğenilmeyen biri gibi hissetmen için inan hiç sebep yok adamın işlevi yok yani kalbe takılan pil gibi sadece hayatını idam ettiriyor nefes alıyor uyuyor falan. Ben düzeleceğini sanmıyorum çocuk olmadan ayrılın bence ilerde iyisinin çıkmayacağını bilemeyiz. Cinsellik olmadan olur mu bir yaşam kaynağı köpekler bile sevişiyorçocuk olunca bu sefer sadece anneyim bir eş olamadım diye kendini yiyip bitireceksin. Yazık olur. Çocuk işinizi zorlaştırır böyle birinin yanında. İyi düşünün derim.
Asla suçlu değilsin. Ailene bizim karıkoca olarak hiç bir muhabbetimiz yoktu anlaşamadık dersin hayatını onunla heba etme gençlik, istekler, bu güzel fizikler cilveler bizimle kalmayacak. Kalana kadar bedenin mutlu olsun bari.Yok yok dürtüsü yok harbiden. Aslında hoşlanıyor belli derecede ama ilişkiye girmesini gerektirecek bir durum olacak diye hoşlanmıyor. Malum günlerde yanaşır kendini memnun ettirmeye çalışır. Hani zaten birsey olamicagı zaman korkmuyo. Bizim bir sorunumuz yok ona göre. Çocuk muhabbeti zaten tamamen hata. Allah bildiği varda nasip etmedi olmadı. Batan gemiye yolcu almaya çalıştık birde. Bu eksikleri dile getirdim diye ben suçlu kabahatli oluyorum birde
Yazık yahu gerçekten yazık.daha sen bu adamdan çocukmu yapmayı planliyorsun yapma sakın yapmaa,neyseki şanslısın hasbel kader olmamış zaten.adam sizi gecelikle falan istekli olduğunuzu görünce huysuzlandigini söylüyorsun,daha ne bekliyorsunuz ya bu adamdan?Dr dua edemez tedavi hiç edemez,onu kaderi ile başbaşa bırak,varsın kendisi açıklasın millete ne açıklayacaksaSapık, o....
Doğru diyorsun. Bedeni geçtim ruhuma hasar verdi artık. 2 ayda bir yaklaştım diye sapık oldum zamanında. Ayılı pijama giydim yanaklarımı sıktı gecelik giydim bune böyle saçma sapan sevmiyorum böyle şeyler dedi. Abuk subuk bir evlilik ilk günden beri böyle. Niye evlendiğini anlamış değilim. Arkadaşınla da yemek yer tv izlersin. Ev arkadaşiyız dostuz hepsi o kadar. Ruh hastası olacağım bu evliliğe devam edersem zatenAsla suçlu değilsin. Ailene bizim karıkoca olarak hiç bir muhabbetimiz yoktu anlaşamadık dersin hayatını onunla heba etme gençlik, istekler, bu güzel fizikler cilveler bizimle kalmayacak. Kalana kadar bedenin mutlu olsun bari.
Yaşınız kaç merak ettim eşinizin yaşı ve sizinDoğru diyorsun. Bedeni geçtim ruhuma hasar verdi artık. 2 ayda bir yaklaştım diye sapık oldum zamanında. Ayılı pijama giydim yanaklarımı sıktı gecelik giydim bune böyle saçma sapan sevmiyorum böyle şeyler dedi. Abuk subuk bir evlilik ilk günden beri böyle. Niye evlendiğini anlamış değilim. Arkadaşınla da yemek yer tv izlersin. Ev arkadaşiyız dostuz hepsi o kadar. Ruh hastası olacağım bu evliliğe devam edersem zaten
38 eşim ben 27Yaşınız kaç merak ettim eşinizin yaşı ve sizin
Evliligimizin başından beri cinsellikten kaçınan soğuk biri eşim. sevgiliykende böyleydi. Ben yanaşmasam aylarca umrunda olmaz. Çok kez konuşmaya çalıştım. Bazen kabul etti elinden geleni yapacağını söyledi ama hiç bir değişiklik olmadı. Bazende benim anormal olduğumu söyledi çirkin ithamlarda bulundu. Doktora gidelim dedim umru olmadı. Yani çözümü yok. Nedeni nedir neden çözmek istemiyor anlamıyorum. Durumdan şikayeti yok. Aldatmadigina eminim. Bu şekilde bir evlilik yürür mü mutlu olabilirmiyim. Yoksa bu bir ayrılık sebebimi sizce
Ayy aynı yaştayız valla tam libido yaşı. Kendine eziyet etme tedaviye yanaşmıyorsa direk boşa çocukta yok zaten ev arkadaşı gibi nasıl bir yaşantı. Hiç kasmayın daha fazla bence.38 eşim ben 27
Aynen yürümüyor zatenkonu başlığına istinaden direk yazıyorum ,
kadında erkekte olsa yürümez , olmaz yanii
Libido filan onları geçtim akıl sağlığım bana kalsın hiç değilse vallaAyy aynı yaştayız valla tam libido yaşı. Kendine eziyet etme tedaviye yanaşmıyorsa direk boşa çocukta yok zaten ev arkadaşı gibi nasıl bir yaşantı. Hiç kasmayın daha fazla bence.