- 19 Haziran 2019
- 166
- 63
- 36
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Evet boyle gorenlerin beni anlamasi mumkun degil. Fakat okuman yazman olduguna gore bu sitede akli basinda olan ve olaya o acidan bakmayanlar da var. Onladla da gayet guzel ve " saygı cercevesinde " fikir alisverisi yapabiliyoruz zaten. Niye acmayacakmisim baslik ?Madem bu konudaki kararınız kesin ve böyle görenlerin sizi anlaması mümkün değil, o zaman neden başlık açıyorsunuz?
Ben de bunu anlamıyorum. Neden o zaman cinsellik olmadan evlilik yürür mü diyorsunuz madem sizi anlamayacak insanlar?
Bir şey soruyorsunuz, insanlar kendi fikirlerince cevap veriyorlar, belki içinizi rahatlatan cevaplar olmadığı belki duymak istemediğiniz şeyler olduğu için "asla öyle değildir, zaten öyle görenlerin anlaması mümkün değil" diyorsunuz. O zaman körler sağırlar birbirini ağırlar misali sadece sizin fikrinizi paylaşanlar mı yorum yapsın, nedir yani?
Madem insanların sizi anlaması mümkün değil, bunu sormayın o zaman.
Sanki size zorla yazdılar.
Hem sorup hem yanıtları beğenmeyince zaten anlamanız mümkün değil...
Bu arada bu yazdığımı da beğenmeyeceksiniz mutlaka çünkü duymak istediğiniz şey bu değil ama bence de evet, arkadaşlık dışındaki kadın-erkek ilişkisinin temelinde cinsellik de vardır. İnsan doğasının gereği. Sizin evliliğiniz ise istisna, eşiniz sizi böyle kabul edip şikayetçi değilse kimseye laf düşmez, mevcut düzeninizi devam ettirirsiniz.
Sen de mesajlarima kahkaha emojisi falan birakan saygi yoksunu kisilerden birisin. Emin ol ki soylediklerin zerre umrumda degil zaten sacmalamissin niye baslik aciyosun diye. Anlayacak insanlar da var anlamayacak olanlar da. Ben haya ve edep sahipleriyle muhattabim onlara sordum sorumu. Olmayanlara da haddini bildirdim. Sen guzel kafani yorma bu analizlere
Sen sunu algila once, ben kimsenin fikrine karsi cikmadim. Elbette insanlar "kendi fikirlerince " yorum yapabilir. Ama bu yorum saygi cercevesinde olursa hesaba alinir. Hadsiz yorum yaparsan cevabini alırsın bu kadar. Ben saygısını bozmayan kimsenin yorumuna BENİM DUSUNCEME ZIT OLSA BİLE laf etmedim. Once bunu bi algila. Benim duymak istedigim falan birsey yok. Benim zittim bir suru gorus var burada, çok normal ben sadece saygisizlik edenlere sinirlendim. 29 yaşındayım oz elestiri gucum var sen okudugunu algilayamiyorsun daha seninle ugrasacak degilim ben. İnsanların sizi anlamasi mumkun degil sorma demissin ya haahhahah. Ben evliligi sadece cinsellik icin yasayanlar anlayamaz dedim. Tum insanlar demedim. Sen bu sitede herkesin evliligi cinsellik icin mi yasadigini saniyosun ? Ustte yazanlari oku da bi ufkun acilsin full boş yapmışsın. Eşim beni kabul edip sikayet etmiyorsa kimseye laf dusmezse sana da düşmez sen oncelikle okudugunu algilayabilme yetisi kazan, sonra konusuruz yine ben hep eleştiriye acigim rahat ol sen.