- 21 Eylül 2017
- 2.406
- 6.086
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Yorumunuzun haklilik payı var duzgun bir es olamayabilirim. Lakin neler yasadigimi bilmiyorsunuz. Filmlere konu olacak cinstendi.Anlatsam etkisinden cikamazsiniz 2 gun. Esiniz size veli sorumlulugu hissediyor,insan olarak seviyor dediginize cok güldüm uzgunum. Esim ailesine akrabalarina herkese karsi benim yanimda durdu. Karima saygi duyacaksiniz dedi. Ben senin yaralarini da sakin benden gitme diyor, ben aglayinca uyuyamiyor. Bana sarilip uyuyor. Benim seninle guldugum 2 dk yeter bana dokunmak neymis diyor. Bana siirler sarkilar okur, cevrrsindeki onlarca kadina bakmadi 8 yildir benim sorunlarima ragmen. Ben gidicem diyince dizlerim de agladi. Babasina el kaldirdi benim icin. Benim herseyim senindir dedi. Baska erkek olsa coktan ailesinin de lariyla baska kadinla evlenirdi. Evet ona layik degilim,benden iyisini hakediyor. Ama benim esim bana asik. Bircok insanin asla bulamayacagi bir ask bu onu da diyim. Asla kabul etmem insannolaeak seviyornlafini. Anlayamacagin bir bag var aramızda
Çok şanslısınız çok güzel bir ilişkiniz var. Siz de elinizden geleni yapım bu sorunu aşın l, en azından siz de eşinizi mutlu edebilmek için. Evet yasadiklariniz hiç kolay şeyler değil ama mutlu olmayı hakediyorsunuz. Önce eşiniz sonra da kendiniz için bunu yapın. Aslında bunu yazmak istemiyordum ancak cinsellik olmadan evlilik olmaz, sevgililik olur belki