Cinsellik konusunda bilgisizim

Görev gibi seks mi olur kız? Heyecanlandırayım araştırayım ödev mi bu 8 yıldır beraberiz kocamla 9 olacak hatta fikstir bizim ilişki yani ne bileyim bizim içimiz geçmiş herhalde
Amam sagda yapsan sola da yapsan amuda da kalksan sonuc aynı depiş dur

Kaynak taraması yapmak, yabancı makale cevirmek mi? Olmadı bi kadavra bulup üstünde deneysel çalışmalar yapın.

Oluruna bırakın oldugu içinizden geldiği gibi yaşayın,her gün olma gibi sınırlara gerek yok ki,ne zaman canınız istiyorsa olsun. Eşinin sana önersin o araştırsın makele ile olavak şey değil bu

Siz cinselliği çok fiziksel bi spora dönüştürmüşsünüz. Bu iş duygusal bir eylem. Öyle bacağım nerede dursun hangi pozisyon diye kafa yormakla zevk alınmaz ki. Tamam arada bir fantezi yapar farklı pozisyon deneyelim dersin de her seferinde yeni ne denesek diye cinsellik yaşanmaz. Seks yapmış olmak için seks yapmayın duyguları harekete gecirirseniz maksimum zevk ve yeterli bir sürede her gün keyif alarak sevişirsiniz.

Duygu ve tutku dolu olmalı kesinlikle

Tekrar bir güncelleme yapayım eşim her gün cinsellik istiyor ve arada farklılık katmak istiyor 30-45 dakika arası sürüyor ikimizde çalışıyoruz akşam 12-1 gibi işten çıkıyorum ve her gün her gün yoruyor. Farklılık katmak için neler yapabilirim merak ediyorum bacağımda problem olduğu için fazla kaldıramıyorum kaldırmam da yasak zaten durum böyle olunca çoğu pozisyon eleniyor zaten

Yani her gün isteyen ben değilim ben araya özlem girmesi taraftarıyım kendisi her gün full heyecan full tutkuyla olsun istiyor ama bu mümkün değil yorgunum diyince de surat asıp küsüyor araştır öğren farklılık bük diye baskı yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…