Bana yazdıysanız alıntı yaparsanız sevinirim
Valla ne genel cerrahi ne kadın doğum stajında biz hiç böyle bir şey öğrenmedik inanın. Biz doktorların hava embolisi diyince aklına gelen şey, genelde majör cerrahi işlemler , yani sağ kalp hizasında ve üzerinde yapılanlar, jinekolojik ameliyatlar,vücut boşluklarına basınçlı gaz verilen operasyonlar, mastektomi, beyin ameliyatları, santral venöz kateter, varis cerrahisi vb durumlarda meydana gelebilen bir durumda oluşabileceği.
Sizin bahsettiğiniz şeyin hava embolisi değil de havayla ilişkili başka bir durum olduğunu ve sağlıklı yani herhangi bir anatomik sorunu olmayan bir insanda meydana gelmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum.
Yani damarları, genital organları sağlam birinde sırf üflendi diye hava embolisi olması bana göre biraz imkansız. Çünkü zaten cinsel ilişki esnasında hava giriyor yani oraya.
Ama dediğim gibi üflemekle ( basınçlı hava vb değil) meydana gelen bir hastalık varsa, gerçekten öğrenmek isterim şahsen merak ettim. Kaynakça paylaşırsanız bir ara bakmak isterim, öğrenmenin yaşı yoktur