- 13 Mart 2012
- 51
- 3
- Konu Sahibi ToprakSu79
İnanmayın yazılanlara dalga geçme amaçlı yazıyorlar.gebelikte kullanilmaz degil mi?
ayni dertten muzdaribim..hele simdi hamileyim dokunsa rahatsiz oluyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanmayın yazılanlara dalga geçme amaçlı yazıyorlar.gebelikte kullanilmaz degil mi?
Aslında gebelikte cinsel istek de artış olur ama kadınlar için böyle birşey varmı bilmiyorum erkeklere genelde baklava ceviz fındık yedirrirler ben ce bunları bir deneyin fındık ceviz birde çaksir köku suyu ama hamilelikte icilirmi bilmemgebelikte kullanilmaz degil mi?
İnanmayın yazılanlara dalga geçme amaçlı yazıyorlar.
Aslında gebelikte cinsel istek de artış olur ama kadınlar için böyle birşey varmı bilmiyorum erkeklere genelde baklava ceviz fındık yedirrirler ben ce bunları bir deneyin fındık ceviz birde çaksir köku suyu ama hamilelikte icilirmi bilmem
Zamanla alisacaginiz bir durum bu birliktelik oldukça hangi hareketten zevk alacağını çozersin ve zamanla daha istekli olursunben henüz ilk haftalardayım..mide bulantilari ile mücadele..3.aydan sonra gebelikte istek artiyor deniyor..bilmiyorum..
ben genel olarak zevk almıyorum sanırım ondan..
Teşekkür ederim çok aydınlatıcıİsteksizlik ile ilgili her ne kadar bu psikolojik değil deseniz bile aslında bilinç altında yatan psikolojik bir etkendir isteksiz olmanız..çünkü cinsellik bizim temel ihtiyaçlarımızdan biri yeme içme uyuma gibi
Ben eski vajinismısum kısa bir süre önce tedavi oldum ve terapistim bana Asıl cinsel organımın beynim olduğunu söylemişti .. ve gerçekten beynimde zihnimde bilinçaltımda bi şeyleri iyileştirdikten sonra vajinismusu yendim afedersiniz ama klitorol ve vajinal orgazmı bile çok kısa sürede yaşar hale geldim. :) ve bunun kaynağı beynim ..
Senin yolun iyiymişş profil resminden belli salak salak yazacağına okusaydın. Aktif değildim senin gibi hergün yapmıyordum demek!!
Terapistiniz nerede İstanbuldayım.Teşekkür ederim çok aydınlatıcı
Canım internette arastir zararı yok anne sütünü de artıyor düşüğü engelliyorgebelikte kullanilmaz degil mi?
Ben dalga geçmedim ciddi ciddi yazdım internette arastir istersen . Haksızlık edlyorsun bir dedigimi araştır ondan sonra ön yargılı ol...İnanmayın yazılanlara dalga geçme amaçlı yazıyorlar.
Senin derdine derman olmaya geldim Annem
Hayıt Tohumu Senin derdine derman olacaktır
Aktardan hayıt al onları havan da bi güzel ez kaynamış klorsuz suya at Demle 7 dk iç...
Adama Tecavüz edersin
Troidlerdeki sorun, demir eksikliği, b12 Nin düşük olması , bağırsak sorunları cinsel istek azlığına yok açabilir. O yüzden mutlaka doktora görünüm. Kilo sorununuz var mı, sürekli yorgun mu hissediyorsunuz, ön sevişmeyi yeterince yapıyor musunuz? Islanma konusunda sorununuz var mı?psikiyatrist yada jinekolog luk bir durum değil ki. Kendimle sorunum yok. Aktif cinsel yaşama alışamadım. Ama eşim için daha istekli olmak istiyorum.