- 4 Haziran 2021
- 43
- 21
- 8
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Evet var. Yaşandı tecrübe ile sabittirArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Sıkılıyorsun ve uykun geliyorMaalesef vareşim. Üstelik ilaç,geciktirici vs. şeyler kullanmıyor,dışardan görüldüğü kadar muhteşem bişey değil en azından bana göre, belli bir dakkadan sonra daha sarmıyor :)
Darısı devamının başına, hayırlı olsunEvet arkadaslar bunu kendim tecrübe etmek nasip olduvarmis 30-40 Dakika sürdürebilen hatta ardikdan ikinci performansi sergileyen ve inan hiiiiç canim sıkılmadı
Atma muhterem din kardeşiyiz, repliği geldi aklıma.hem süre açısından inandırıcı değilsiniz hem de uniden hemen sonra atanmış ya da iş bulmuş bı öğretmen bu devirde biraz zor(ve ben de kadın değil, pasif bı gay modeli çizdiniz)O saatler süren durumlar evli değilken olabiliyor bence. Yani sorumluluksuz, sıkıntısız, boşken hayat. Ne ev işi ne işe gitme ne de geçim sıkıntısı vardı o dönemde. Hayatımız hep alkol, bilgisayar oyunları, seks ve futboldan ibaretti o dönem.
Yaşlar da 19-20’ydi. Şimdi 25’iz seks 20 dakikadan fazla sürse bende kuruluk başlıyor. Sevişirken aklım yıkanmamış bulaşıklarda, çamaşırlarda oluyor. Okulda işleyeceğim konuları falan düşünüyorum. Odaklanmakta çok zorlanıyorum. Bu kadar sorumluluk olunca isteseniz de saatler süremeyebiliyor .
Bircok kişi Insan sıkılır demişti ondanDarısı devamının başına, hayırlı olsunsıkılmazsın tabi neden sıkılasın ki
Beni tanıyan çok kişi var, fotoğraflarımı gören de.Atma muhterem din kardeşiyiz, repliği geldi aklıma.hem süre açısından inandırıcı değilsiniz hem de uniden hemen sonra atanmış ya da iş bulmuş bı öğretmen bu devirde biraz zor(ve ben de kadın değil, pasif bı gay modeli çizdiniz)
Ablacım herkes senin kocan mı 90 saniyede boşalsınAtma muhterem din kardeşiyiz, repliği geldi aklıma.hem süre açısından inandırıcı değilsiniz hem de uniden hemen sonra atanmış ya da iş bulmuş bı öğretmen bu devirde biraz zor(ve ben de kadın değil, pasif bı gay modeli çizdiniz)
Yani, tanımasamAtma muhterem din kardeşiyiz, repliği geldi aklıma.hem süre açısından inandırıcı değilsiniz hem de uniden hemen sonra atanmış ya da iş bulmuş bı öğretmen bu devirde biraz zor(ve ben de kadın değil, pasif bı gay modeli çizdiniz)
Evliyken de oluyor bu arada. Sorun mu diye doktor doktor gezdirmişliğim var kocamı. Sorun değilmiş. Doktorların sorun olarak görmediği şey kk üyelerince hastalık kabul edilmişO saatler süren durumlar evli değilken olabiliyor bence. Yani sorumluluksuz, sıkıntısız, boşken hayat. Ne ev işi ne işe gitme ne de geçim sıkıntısı vardı o dönemde. Hayatımız hep alkol, bilgisayar oyunları, seks ve futboldan ibaretti o dönem.
Yaşlar da 19-20’ydi. Şimdi 25’iz seks 20 dakikadan fazla sürse bende kuruluk başlıyor. Sevişirken aklım yıkanmamış bulaşıklarda, çamaşırlarda oluyor. Okulda işleyeceğim konuları falan düşünüyorum. Odaklanmakta çok zorlanıyorum. Bu kadar sorumluluk olunca isteseniz de saatler süremeyebiliyor .
Benim için artık sorun, çünkü kuruluk yaşıyorum uzadığındaEvliyken de oluyor bu arada. Sorun mu diye doktor doktor gezdirmişliğim var kocamı. Sorun değilmiş. Doktorların sorun olarak görmediği şey kk üyelerince hastalık kabul edilmiş
Bir ayda tamemen geçmiyor maalesef kuruluk ama aşama aşama azalıyorBenim için artık sorun, çünkü kuruluk yaşıyorum uzadığında. Erkek arkadaşımın da genellikle boşalamama sıkıntısı var. Sarhoş da olunca fazla uzun sürüyor .
Bu ara bir saat ve fazlasını benim vücudum kaldırmıyor. Doğum kontrol hapının etkisi olabileceğini düşünüyorum artık. Son ilacı 2 yıldır aralıksız kullanıyorum. Reglim bittiği halde 10 gündür lekelenme şeklinde kanamam var, regl olacakmış gibi ağrım var. 2 kez kanda gebelik bakıldı, doktor doktor dolaştım iki haftadır. Doktor en son hapı bir ay bırakmamı önerdi. Bakalım o sürede geçecek mi bu kuruluk .
Kanama gitsin de şimdilik, önceliğim o. Yaz tatilinde bırakıp eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum hapa. Hapın rahatlığına da alıştım, vazgeçmekte zorlanıyorumBir ayda tamemen geçmiyor maalesef kuruluk ama aşama aşama azalıyor
Kanamalarını bilmem de hap kuruluk da isteksizlik de yapabiliyor. Bir dönem benim libidom içime kaçmıştı hap yüzünden.Benim için artık sorun, çünkü kuruluk yaşıyorum uzadığında. Erkek arkadaşımın da genellikle boşalamama sıkıntısı var. Sarhoş da olunca fazla uzun sürüyor .
Bu ara bir saat ve fazlasını benim vücudum kaldırmıyor. Doğum kontrol hapının etkisi olabileceğini düşünüyorum artık. Son ilacı 2 yıldır aralıksız kullanıyorum. Reglim bittiği halde 10 gündür lekelenme şeklinde kanamam var, regl olacakmış gibi ağrım var. 2 kez kanda gebelik bakıldı, doktor doktor dolaştım iki haftadır. Doktor en son hapı bir ay bırakmamı önerdi. Bakalım o sürede geçecek mi bu kuruluk .
Beni bilirsin çok anlatırım libidomu. Geçen nisandan beri sevgilimi düşününce içimden sımsıkı sarılmak yapışmak geliyor ama gerisi yokKanamalarını bilmem de hap kuruluk da isteksizlik de yapabiliyor. Bir dönem benim libidom içime kaçmıştı hap yüzünden.
Ben en çok yasminde rahat etmiştim. Yazz ve yasmin kullandım gerçi sadece ama yasmin iyi gelmişti bana. Libido göçmesini de yazz’da yaşamıştımBeni bilirsin çok anlatırım libidomu. Geçen nisandan beri sevgilimi düşününce içimden sımsıkı sarılmak yapışmak geliyor ama gerisi yokSadece ona değil başka kimseye karşı zaten bir isteğim yok, ayıptır söylemesi mastürbasyon aylarca olmuyor. Öyle eskisi gibi istekli istekli olamıyorum.
Cidden duygusal ya da psikolojik ya da ne bileyim sevgilimle aramdaki ilişkide bir sıkıntı yok asla. O da kendini suçluyor zaten.
Hap yapıyor herhalde diye düşünüyorum artık. Ben 4 sene Qlairista kullandım, 4 senenin sonunda metabolizmam yavaşladığı için ara verip Yazz’a geçtim. Eski doktorumla bir konuşayım da belki yine Qlairista ya da başka bir markaya geçerim. Hep aynısını kullanmak sıkıntı yapıyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?