• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
30-40 dakikaya inanmayan bana hiç inanmaz deyip susayım ben 😂

Tuvalette adam kendi işini halletmiştir
Sonra kadının yanına gelmiştir

Daha geç boşalmak icin yani
Hiç başıma gelmedi, kesin yapan vardır. Ama ilişki ortasında tuvalete giden adam şüphe uyandırır, ben şahsen çişini tutarak erekte olduğunu, en sonunda dayanamayıp çişe gittiğini düşünürüm.

Hiç başıma gelmedi, kesin yapan vardır. Ama ilişki ortasında tuvalete giden adam şüphe uyandırır, ben şahsen çişini tutarak erekte olduğunu, en sonunda dayanamayıp çişe gittiğini düşünürüm.
2 ve 3. Boşalmalar daha geç oluyor
O yuzden o sekilde yapanlar var . Mantıksız da degil bence . Yani çok erken bırakanlar için
Hatta 3.boşalma 3-4 saat bile sürebilir

Zaten 2.boşalma da kolay olmuyor bazı erkekler ıcın

Tuvalette adam kendi işini halletmiştir
Sonra kadının yanına gelmiştir

Daha geç boşalmak icin yani
Çoğu erkek hemen sonrasında devam edemez ki. Kadınlar saniyesinde devam etmeye hazır oluyor anatomik olarak ama erkekler için en az bir 20-30 dakika geçmesi gerekiyor aradan. Hemen devam edebilse bile ereksiyonu sürdüremeyebilir.

Benim partnerim boşalmaya çok yaklaştığında birkaç saniye bekleyip devam ediyor. 2-3 kez bu beklemeyi yapınca boşalmakta zorlanıyor bu sefer 😅. O yüzden çok uzun sürdürebiliyor.

2 ve 3. Boşalmalar daha geç oluyor
O yuzden o sekilde yapanlar var . Mantıksız da degil bence . Yani çok erken bırakanlar için
Hatta 3.boşalma 3-4 saat bile sürebilir

Zaten 2.boşalma da kolay olmuyor bazı erkekler ıcın
3.4saatte çok ya o kadar devam edilmez bir ilişkide 3.4kere yapacağına ozaman herhun yapsin 1veya 2kez yapsin

Hergün 1 veya 2 daha makbul olur 🙂
Aynen o yüzden dedim hergun 3.4saat iskenceye donusecegine zorlamaya gerek yok ben hep söylüyorum bizim mukkembel ilişkimiz yok belki ama ben gayet memnunum 1.gun 2gun bazen 3gun arayla oluyor gayet memnunuz

Var. Eşim de bazen kendini kontrol edebiliyor, ama her zaman değil. Bazen çok kısa sürüyor, bazen 1 saat bile uzatabiliyoruz. Ama sık sık pozisyon değiştiriyoruz. Kendini tutamayacağını söylediğinde bir kaç saniye durup bekliyoruz. Bence bu süre uzatılıp kısaltılabilir. Tabi sağlık problemi yoksa

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Diyelim ki var napacaksınız?

Back
X