Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Bende de var bu, kocam dışında kimse çekici gelmiyor. Ama masturbasyon da seviyom ben.

Ben hap map kullanmıyorum, spiral de yok, geri çekiliyoz, aman ha evde denemeyin 2 çocuk da isteyerek oldu.

Bende de var bu, kocam dışında kimse çekici gelmiyor. Ama masturbasyon da seviyom ben.

Ben hap map kullanmıyorum, spiral de yok, geri çekiliyoz, aman ha evde denemeyin 2 çocuk da isteyerek oldu.
Cidden 7 senedir başka herkese aseksüelim. İnan dizilerde karakterler hoşuma gidiyor bazen, fantezi kurarken sanki ikimiz aktörmüşüz de o karakterleri canlandırıyormuşuz gibi hayal ediyorum . Mast severdim normalde, 2 haftada bir minimum olurdu ama yok anacım. Son bir senedir neredeyse, tık yok olan isteğimi enerjimi mecbur sevgilime yöneltiyorum.

Son düzenleme:
Hapın rahatlığından sonra prezervatif gerçekten çok zor geliyor. Ben de kuruluk ve isteksizlik yüzünden bıraktım hapı biz prezervatife geçtik mecburen çünkü 35 yaşı geçmiş ve sigara kullanıyordum. Sen markayı değiştirebilirsin. Polikistik over için hap zorunluluk gibi bir şey. Her marka aynı etkiyi yapmıyor. Doktorunla karar verirsiniz buna tabi ki

Iliskinin temposuna bagli olarak surebiliyo pozisyon degistirmeler arada yavaslamalar falan derken. Genelde boyle degil mi ya yorumlari okudukca sok oluyorum

Çok teşekkür ederim. Evet hapı bırakınca hamile kalırsam diye şimdiden stres yapıyorum ben maalesef. Çünkü birkaç kez prezervatif içimde kaldı .

Iliskinin temposuna bagli olarak surebiliyo pozisyon degistirmeler arada yavaslamalar falan derken. Genelde boyle degil mi ya yorumlari okudukca sok oluyorum
Ben de şaşırıyorum şehir efsanesinden bahsediliyormuş gibi davrananlara, 40dakika sadece penetrasyon zor ve kadın için de acı verici olabilir ama pozisyon değiştirerek sevişerek 40 dakika ereksiyon benim için de çok normal. Ya bizimkiler jonny sins ya memlekette adam yok
Çok teşekkür ederim. Evet hapı bırakınca hamile kalırsam diye şimdiden stres yapıyorum ben maalesef. Çünkü birkaç kez prezervatif içimde kaldı .
Prezervatifin içeride kalması sorun değil ağzı dışarıda olsun yeter. Sen şimdi bedenini dinlendirmek istiyorsun doğal olarak ama nuvaring diye bir şey var araştır, o haplar gibi kuruluk yapmıyor. Daha avantajlı, hormonlu spiral de düşünebilirsin, eskiden sadece doğum yapmış kadınlara takıyorlardı şimdi herkese takıyorlar

bence tek iliskide bu kadar süre olması pekte iyi bisey degil, ben zevk alamiyomu diye dusunurum karsimdakinin zevk alan 30-40 dk dayanamaz çünkü. biz esimle ilki kisa 5-10 dk, sonrakiler sadece birlesme 15-25 dk 3-4 kere yapabiliyoz.

Ablacım herkes senin kocan mı 90 saniyede boşalsın
Herşeyin bı doyum noktası vardır,kadında da erkekte de,yemek yerken fazlasını yersen kusarsin,40dakka da insan şehirden şehire gidiyor, hadi adam tamam, kadında ıslaklık mı kalır,(kocamı da karistirmazsan sevinirim,senin kaç kişinin kaç saniyede boşalacagini bilecek potansiyelin, geçmişin olabilir belki ama geneli kapsayan yargılar kurmayin.ben ondan önce orgazm olduğum için yeter diyen benim,sen bak işine)

bence tek iliskide bu kadar süre olması pekte iyi bisey degil, ben zevk alamiyomu diye dusunurum karsimdakinin zevk alan 30-40 dk dayanamaz çünkü. biz esimle ilki kisa 5-10 dk, sonrakiler sadece birlesme 15-25 dk 3-4 kere yapabiliyoz.
Sonuç değil süreç odaklıdır belki insanlar. Zevk alamamakla durumun hiç ilgisi yok. Tamemen direnç ve zevk meselesi

Bir kez orgazm olduktan sonra herşeyin bittiğini sanan bir kadın daha Üzülüyorum.

Birlikte oldugum çoğu erkek için imkansız ama şu anki sevgilim eğer kendini zorlamazsa cinsel birliktelikte başalmıyor. Aranızda garip bir yarış yoksa doğru söylüyordur.

Yeah beybi, bizim herifler hiç zevk almıyorlar o yüzden düzenli cinsel hayatımız var. Öyle zevk almaya almaya sevişiyoruz, zevk almadığımız halde sevişmek istiyoruz falan. Öyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…