- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.254
- 548
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Bende de var bu, kocam dışında kimse çekici gelmiyor. Ama masturbasyon da seviyom ben.Beni bilirsin çok anlatırım libidomu. Geçen nisandan beri sevgilimi düşününce içimden sımsıkı sarılmak yapışmak geliyor ama gerisi yokSadece ona değil başka kimseye karşı zaten bir isteğim yok, ayıptır söylemesi mastürbasyon aylarca olmuyor. Öyle eskisi gibi istekli istekli olamıyorum.
Cidden duygusal ya da psikolojik ya da ne bileyim sevgilimle aramdaki ilişkide bir sıkıntı yok asla. O da kendini suçluyor zaten.
Hap yapıyor herhalde diye düşünüyorum artık. Ben 4 sene Qlairista kullandım, 4 senenin sonunda metabolizmam yavaşladığı için ara verip Yazz’a geçtim. Eski doktorumla bir konuşayım da belki yine Qlairista ya da başka bir markaya geçerim. Hep aynısını kullanmak sıkıntı yapıyormuş sanırım.
Yasmin’e geçeyim olmazsa biBen en çok yasminde rahat etmiştim. Yazz ve yasmin kullandım gerçi sadece ama yasmin iyi gelmişti bana. Libido göçmesini de yazz’da yaşamıştım
Hamile kalmama yöntemi olarak sevişmeme tedavisi uygulamış yazz sana.Yasmin’e geçeyim olmazsa bi. Beni de yazz aseksüel yaptı.
Ahahah o şekilde mi koruma sağlıyor acabaHamile kalmama yöntemi olarak sevişmeme tedavisi uygulamış yazz sana.
Cidden 7 senedir başka herkese aseksüelim. İnan dizilerde karakterler hoşuma gidiyor bazen, fantezi kurarken sanki ikimiz aktörmüşüz de o karakterleri canlandırıyormuşuz gibi hayal ediyorumBende de var bu, kocam dışında kimse çekici gelmiyor. Ama masturbasyon da seviyom ben.
Ben hap map kullanmıyorum, spiral de yok, geri çekiliyoz, aman ha evde denemeyin2 çocuk da isteyerek oldu.
Hapın rahatlığından sonra prezervatif gerçekten çok zor geliyor. Ben de kuruluk ve isteksizlik yüzünden bıraktım hapı biz prezervatife geçtik mecburen çünkü 35 yaşı geçmiş ve sigara kullanıyordum. Sen markayı değiştirebilirsin. Polikistik over için hap zorunluluk gibi bir şey. Her marka aynı etkiyi yapmıyor. Doktorunla karar verirsiniz buna tabi kiKanama gitsin de şimdilik, önceliğim o. Yaz tatilinde bırakıp eylülde tekrar başlamayı düşünüyorum hapa. Hapın rahatlığına da alıştım, vazgeçmekte zorlanıyorum. Hamile kalma korkusunun olmaması falan çok büyük bir nimet benim için. Bir de polikistik over var maalesef, fazla kanamam var düzensizlik var; hap kullandığım sürece bunları yaşamıyordum.
Prezervatife de tam alışamadık bir türlü. Yazın pek görüşemeyeceğimiz için yazın ilaca uzun süre ara vermek bana daha mantıklı geliyor şu an.
Çok teşekkür ederim. Evet hapı bırakınca hamile kalırsam diye şimdiden stres yapıyorum ben maalesef. Çünkü birkaç kez prezervatif içimde kaldıHapın rahatlığından sonra prezervatif gerçekten çok zor geliyor. Ben de kuruluk ve isteksizlik yüzünden bıraktım hapı biz prezervatife geçtik mecburen çünkü 35 yaşı geçmiş ve sigara kullanıyordum. Sen markayı değiştirebilirsin. Polikistik over için hap zorunluluk gibi bir şey. Her marka aynı etkiyi yapmıyor. Doktorunla karar verirsiniz buna tabi ki
Ben de şaşırıyorum şehir efsanesinden bahsediliyormuş gibi davrananlara, 40dakika sadece penetrasyon zor ve kadın için de acı verici olabilir ama pozisyon değiştirerek sevişerek 40 dakika ereksiyon benim için de çok normal. Ya bizimkiler jonny sins ya memlekette adam yokIliskinin temposuna bagli olarak surebiliyopozisyon degistirmeler arada yavaslamalar falan derken. Genelde boyle degil mi ya yorumlari okudukca sok oluyorum
Prezervatifin içeride kalması sorun değil ağzı dışarıda olsun yeter. Sen şimdi bedenini dinlendirmek istiyorsun doğal olarak ama nuvaring diye bir şey var araştır, o haplar gibi kuruluk yapmıyor. Daha avantajlı, hormonlu spiral de düşünebilirsin, eskiden sadece doğum yapmış kadınlara takıyorlardı şimdi herkese takıyorlarÇok teşekkür ederim. Evet hapı bırakınca hamile kalırsam diye şimdiden stres yapıyorum ben maalesef. Çünkü birkaç kez prezervatif içimde kaldı.
Herşeyin bı doyum noktası vardır,kadında da erkekte de,yemek yerken fazlasını yersen kusarsin,40dakka da insan şehirden şehire gidiyor, hadi adam tamam, kadında ıslaklık mı kalır,(kocamı da karistirmazsan sevinirim,senin kaç kişinin kaç saniyede boşalacagini bilecek potansiyelin, geçmişin olabilir belki ama geneli kapsayan yargılar kurmayin.ben ondan önce orgazm olduğum için yeter diyen benim,sen bak işine)Ablacım herkes senin kocan mı 90 saniyede boşalsın
Sonuç değil süreç odaklıdır belki insanlar. Zevk alamamakla durumun hiç ilgisi yok. Tamemen direnç ve zevk meselesibence tek iliskide bu kadar süre olması pekte iyi bisey degil, ben zevk alamiyomu diye dusunurum karsimdakinin zevk alan 30-40 dk dayanamaz çünkü. biz esimle ilki kisa 5-10 dk, sonrakiler sadece birlesme 15-25 dk 3-4 kere yapabiliyoz.
Bir kez orgazm olduktan sonra herşeyin bittiğini sanan bir kadın dahaHerşeyin bı doyum noktası vardır,kadında da erkekte de,yemek yerken fazlasını yersen kusarsin,40dakka da insan şehirden şehire gidiyor, hadi adam tamam, kadında ıslaklık mı kalır,(kocamı da karistirmazsan sevinirim,senin kaç kişinin kaç saniyede boşalacagini bilecek potansiyelin, geçmişin olabilir belki ama geneli kapsayan yargılar kurmayin.ben ondan önce orgazm olduğum için yeter diyen benim,sen bak işine)
O değil de 3 dk da neyin orgazmı? O kadar çabuk uyarılmama rağmen 3 dk da tam olamam ben bile.Bir kez orgazm olduktan sonra herşeyin bittiğini sanan bir kadın dahaÜzülüyorum.
Sağlam bir ön sevişmeden sonra ancak olur o. Ama böyle uzuuuun uzuun fantezikli, çok yüksek noktada olması lazımO değil de 3 dk da neyin orgazmı? O kadar çabuk uyarılmama rağmen 3 dk da tam olamam ben bile.
3 dk da pert adam da ön sevişmiyor ama, aceleye getiriyor.Sağlam bir ön sevişmeden sonra ancak olur o. Ama böyle uzuuuun uzuun fantezikli, çok yüksek noktada olması lazım
Üç dakkada pert adam ön sevişirse penetrasyona sıra gelmeden boşalır zaten3 dk da pert adam da ön sevişmiyor ama, aceleye getiriyor.
Yeah beybi, bizim herifler hiç zevk almıyorlar o yüzden düzenli cinsel hayatımız var. Öyle zevk almaya almaya sevişiyoruz, zevk almadığımız halde sevişmek istiyoruz falan. Öyle yanibence tek iliskide bu kadar süre olması pekte iyi bisey degil, ben zevk alamiyomu diye dusunurum karsimdakinin zevk alan 30-40 dk dayanamaz çünkü. biz esimle ilki kisa 5-10 dk, sonrakiler sadece birlesme 15-25 dk 3-4 kere yapabiliyoz.
siz neden herkesle dalga gecer gibi konuşuyosunuz?Yeah beybi, bizim herifler hiç zevk almıyorlar o yüzden düzenli cinsel hayatımız var. Öyle zevk almaya almaya sevişiyoruz, zevk almadığımız halde sevişmek istiyoruz falan. Öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?