Merhba canm benm söylyceklerm ne kadar yardmcı olur sana blmyorm bu aslında çok büyük bi felaket değil ama bizim türk aileleri için bu tabiki kötü bi drum. sana şunu sormak istiyorum annen nasıl biri yani böle bişeyi ona söylesen ne tepki verir ? yada bu konuyu oturup erkek arkadasınla konustun mu bu işin sonu ne olack diye? bunu merak ettim de :44:
evet oda üniversite okuyor ama tam bir geri kafalı.bayanın çaılşmaması gerektiğini savunuyor ve benide ona zorluyor,erkek kuzenlerimle eniştelerimle ve hatta kız arkadaşlarımla bile görüşmemi istemiyo kısacası beni eve kapatmak istiyor markete pazara gitmemi istemiyo kavga çıkartıyo gittiğimde.kendini benden üstün görüyor.o herşeyi yapar yapabilir ama ben yapamazmışım çünkü o erkekmiş
heeeeeeeeeeeeeeh. Tam isabet!
Sorun cinsel ilişki değil, sorun erkek arkadaşın canım benim.
Peki başından beri, senin böyle düşünmediğini biliyor mu?
evet oda üniversite okuyor ama tam bir geri kafalı.bayanın çaılşmaması gerektiğini savunuyor ve benide ona zorluyor,erkek kuzenlerimle eniştelerimle ve hatta kız arkadaşlarımla bile görüşmemi istemiyo kısacası beni eve kapatmak istiyor markete pazara gitmemi istemiyo kavga çıkartıyo gittiğimde.kendini benden üstün görüyor.o herşeyi yapar yapabilir ama ben yapamazmışım çünkü o erkekmiş
Bir yanlıştan kurtulmak için başka yanlış içine girilir mi? Evlenip boşanmanktan bahsediyorsun. Ne olursa olsun kararlı bir şekilde ayrılmanı öneririm. Kimse yanında da durmayabilir. Büyük ceza da verebilirler. Ama sonra ailendir unuturlar.ve öğrenmek zorundalar mı
hayır değiller tabi.ama ben ne gizlediysem nerdeyse hepsi ortaya çıktı az yada çok.evlenip boşandıktan snra en azından kimse bana kötü gözle bakmayacak ama
ıııyyyy ezik,öz güvensiz,zavallı erkek tipi..Bunlar değişmez canım... Evlenince beter olur...
Bırak gitsin kendine eve kapatacağı bir oyuncak kadın alsın,rahat etsin..
her öpüşen, her göğsüne dokunulan kadın gidip annesine babasına anlatıyor mu?
Sen de bunu anlatmak zorunda değilsin canım.
Birlikteliğin inşallah düzelir ama ben o şekilde dar görüşlü olan bi insanın düzelceğine inanmıyorum. Biraz "üzülüyorum yapma böyle" falan dene bakalım belki o zaman pazara markete karışmaz. Keşke erkek arkadaşının düşünceleri düzelse de sen de böyle kafa yormasan.
hayır değiller tabi.ama ben ne gizlediysem nerdeyse hepsi ortaya çıktı az yada çok.evlenip boşandıktan snra en azından kimse bana kötü gözle bakmayacak ama
çok mu kötü konuştum,ben bayağı yumuşatmaya çalışmıştım yazarken halbuki..evet olan olmuş ama olan şey normal bişey değil..biraz da gerçekci olmak gerek..kız çevrem tutucu diyor.
ben ona göre bi tavsiyevermeye çalışıyorum.
ben çok duyuyorum,gerdek gecesinde kanamamış diye kızı kolundan tutup babasının evine götürenleri.bunlar bizim hayatımızın gerçekleri..ben kesinlikle evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım,dinen de yanlış toplumsal olarak da..
ama dedim madem olan olmuş gerçekleri göz önünde bulundurup tavsiye vermek gerekmez mi.
işte senin hayatın sonuçta ,kimse karışamaz falan bunlar ütopik geliyor bana..
türkiye daha o kadar genişlemedi..
cnm ben kesinlikle kınamadm.insanlar hata yapabiliyor,hepimizin bi sürü hatası günahı vardır..ben bu arkadaşın en az hasarla bu olayı atlatmasını istiyorum ve kendi görüşüme göre fikrimi söylüyorum..
ona deki gez hatta onla çık. yeterki beni rahat bırak. bu arada bir kaç benden fiziken fazlan var diye beni kendinden üstün sanıp emretmeye kalkma.beni köle yerine koyma. senle benim hiç bir farkım yok. ikimizde insanız.keşke....ama sanmıyorum.ben markete gidip ve orda eski bir arkadaşımla istemeyerek konuştum diye beni ettiği tehtid şu : sen bir yaparsan ben on yaparım demiştim sana bende falanca kızla gezer tozar keyfime bakarım
ha birde beyfendinin elini sallasa ellisi istese istediği birini bulurmuş ama beni seviyormuş.madem beni seviyorsun niye değiştirmek istiyorsun bir tezatlık yok mu burda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?