- 27 Ekim 2022
- 4.993
- 14.260
- 138
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Bosanmayin tabiki ama kabullenmeyinde. Zevk noktalarinizi ogrenin esinize ogretin sonrasinda. Takviyeyle olacak birsey degil bilgiyle olacak birsey ne kadar bilinclenirseniz o kadar kolay orgazm olursunuz. Hayattaki en buyuk zevklerden birinden kendinizi mahrum birakmayinSiz şanslı kesimdensiniz demek ki.. Bizim gibi çok kadın var maalesef. Zevk olmadı o zaman boşanalım olmuyor. İlaç jel vs bir sürü şey denedik çare yoksa kabullenicez napıcaz
Çok araştırdım çok şey denedim inanınBosanmayin tabiki ama kabullenmeyinde. Zevk noktalarinizi ogrenin esinize ogretin sonrasinda. Takviyeyle olacak birsey degil bilgiyle olacak birsey ne kadar bilinclenirseniz o kadar kolay orgazm olursunuz. Hayattaki en buyuk zevklerden birinden kendinizi mahrum birakmayin
Hamile kalirsaniz daha zor olur. Ne denediniz mesela merak ettim cekinmezseniz anlatir misiniz belki yardimci olurumÇok araştırdım çok şey denedim inanındenedikçe daha farklı şeyler kesfediliyor belki zamanla olur bilmiyorum
Oturup ciddi değilde mutlaka geyiği yapılıyor az çok tahmin edebiliyor insan.Var tabiki. Siz cevrenizle bu konulari konusabiliyor musunuz ilginc. Kabullenis olmamali bence. Cogu kiside boyle diyip zevksiz gorev gibi yasamak benim icin dusunulemez mesela.
Aklinizdan baska dusunceleri sileceksiniz oncelikle. Bir hikaye uydurabilirsiniz kafanizda o anin icine daha cok girebilmek icin her dokunusunu hissetmelisiniz. Vajinanizi oksayarak on sevisme yaptirabilirsin esinize tabi kendinizi tanimaniz sart ne yaparsa zevke geliyosunuz tam doruga ulastiginiz zaman birlesme yasanirsa orgazm olmaniz daha mumkun. Yeterli islakligi sagliyamiyorsaniz kayganlastirici kullanin.Oturup ciddi değilde mutlaka geyiği yapılıyor az çok tahmin edebiliyor insan.
Gerçekten merak ettim bunun için ne yapılmalı acaba
Ben Hamile kaldığım gibi doktor yasakladı zaten . Zor değil imkansız oluyor artıkHamile kalirsaniz daha zor olur. Ne denediniz mesela merak ettim cekinmezseniz anlatir misiniz belki yardimci olurum
Bir kere istek artırıcı ilaçlar denedim. Islanmada da sıkıntı yasadıgım için ( bu duurm kesinlikle vajinismus gecirdigim için oldu. Evlendikten sonraki ilk ay hemen şelale gibi oluyordu afedersiniz) dr la konustugumda işte gün içinde flört edin mesajlasın erotik şeyler konusun fln dedi. Ama biz zaten ev içinde hep temas halindeyiz zaten dediklerinin pek etkisi olmadı. Bana iyi gelen şey dr un dediğinin tam tersi eşimden biraz uzaklasmak diye düşünüyorum. Çünkü ne zaman bir kaç gün konusmasak tartısma yasasak barıştığımızda libidom daha fazla oluyor.Hamile kalirsaniz daha zor olur. Ne denediniz mesela merak ettim cekinmezseniz anlatir misiniz belki yardimci olurum
Kocalar pek menun olmaz amaBen Hamile kaldığım gibi doktor yasakladı zaten . Zor değil imkansız oluyor artıkbazı gebelikler maalesef riskli ama ben durumdan memnunum
Is biraz kafada bitiyor. Yukarda yazdigim sekilde deneyin. Adet bitiminde libidonuz yuksektir o zaman deneyin bir kere orgazm olursaniz nasil oldugunu anlarsiniz bundan sonrasi daha kolay olur.Bir kere istek artırıcı ilaçlar denedim. Islanmada da sıkıntı yasadıgım için ( bu duurm kesinlikle vajinismus gecirdigim için oldu. Evlendikten sonraki ilk ay hemen şelale gibi oluyordu afedersiniz) dr la konustugumda işte gün içinde flört edin mesajlasın erotik şeyler konusun fln dedi. Ama biz zaten ev içinde hep temas halindeyiz zaten dediklerinin pek etkisi olmadı. Bana iyi gelen şey dr un dediğinin tam tersi eşimden biraz uzaklasmak diye düşünüyorum. Çünkü ne zaman bir kaç gün konusmasak tartısma yasasak barıştığımızda libidom daha fazla oluyor.
Bunların haricinde her açıyı denedik. Çok jel denedik. Üstte oldugumda daha iyi hissediyorum.Dediğim gibi ayrı kalıp birleşince istek daha fazla oluyor öyle olunca da biraz zevk alabiliyorum ama zirveyi asla görmedim daha
Esinize uzuldum o zaman. Karsisinda zevk alan bir kadin goren erkek daha da zevk alır sevke gelir. Simdi cocuk dogduktan sonrada daha zor olacak. Siz memnunsunuz ama esiniz memnun degildir. Ben yasasam boyle birseyi kadin halimle keske evlenmeseydim derdim yaniBen Hamile kaldığım gibi doktor yasakladı zaten . Zor değil imkansız oluyor artıkbazı gebelikler maalesef riskli ama ben durumdan memnunum
Siz zevk alamıyor değilsiniz, kocanız size gerekli zevki vermeyi beceremiyor. Sizin gibi bir müvekkilim vardı, 10 yıllık evlilik iki çocuk , zevk almıyorum ben diyordu , hem kocasının davranışlar hem başka nedenlerden boşandı, sonra kısa süredir tanıdığı bir erkekle beraber oldu , bana şunu demişti ‘ benim kocam erkek falan değilmiş , ben boşuna kendini yıllarca zevk alamıyor diye düşünmüşüm ‘demişti. Umarım sizde de böyle olmaz. Evli kadınlarda cinsel tatminsizlik büyük psikolojik sıkıntılara yol açıyor .Siz şanslı kesimdensiniz demek ki.. Bizim gibi çok kadın var maalesef. Zevk olmadı o zaman boşanalım olmuyor. İlaç jel vs bir sürü şey denedik çare yoksa kabullenicez napıcaz
7 yildir gelememissiniz gelemeden cocuk yapmissiniz. Allah mesut etsin ne diyim birde esinizden dinlemek lazim tabi. InsAllah saglikla kucaginiza alirsinizÖyle değil herşeyden zevk alıyoruz 7 yıldır birlikteyiz ama öncelik sağlık ve çocuk şu an . Büyün amaçlarımız için birlikte hareket ediyoruz hayatta. Çocuğumuzda sağlıkla doğsun herşeyin üstesinden geliriz
ilk aylar şelale gibi oluyorsa sonradan birşeyler olmuş.Çok araştırdım çok şey denedim inanındenedikçe daha farklı şeyler kesfediliyor belki zamanla olur bilmiyorum
Vajinismus yaşamayan bilmez. Şimdi gecti çok şükür en azından ilişkiye girebiliyorumilk aylar şelale gibi oluyorsa sonradan birşeyler olmuş.
Evet istekli oldugumda nadiren de olsa zevk almıştımVajinismus yaşadıysanız, cinsellikle ilgili kötü kodlamalarınız yada travmalarınız var demektir. Bunun üzerine çalışın. Vajinismusu aşmışsınız ama psikolojik olarak %100 iyileşememişsiniz belli ki.
Pozisyon falan hikaye, seks kafada biter.
Youtube' da Dr. Ayşe Duman kanalı var, doktor hanımın videolarını izleyebilirsiniz. Faydalı olacağını düşünüyorum. Maddi imkanınız varsa (ücreti oldukça makûldü, bence değer) cinsel eğitim kampları oluyor aynı doktorun, katılabilirsiniz. Faydalı olacağını düşünüyorum.Evet istekli oldugumda nadiren de olsa zevk almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?