- 24 Aralık 2024
- 167
- 68
- 13
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Bu sıkıntıyı ben yaşamadım ama ben çok araştıran biriyim bi doktordan şunu duymuştum kendi kendine zevk yaşayıp boşalan kadınlarda genelde bu sıkıntı yaşanıyormuş buna da vajina anorgazmi diye geçiyor bence sende bi oku bu dediğimi internette falan araştır sende de bu şekilde mi bi kendini gözlemle bakalım eğer öyleyse doktora git canım2 yıllık evliyim...ilk aylar vajinismusla gecti sonrasında aştık ama zevk hissetmiyorum. Çok çok nadiren hoşuma gidiyor gibi oluyor, onun haricinde hafif acıyla eşimin b.şalmasıyla bitiyor ilişki.
Şimdi çocuk da istiyoruz gün aşırı olması gereken sey bir de görevmiş gibi yapınca iyice robotlastımsevgili hemcinslerim siz ilişkiden zevk alıyor musunuz g noktası fln çok aradım taradım bulamadım nerede bu
Araştırayım teşekkür ederimBu sıkıntıyı ben yaşamadım ama ben çok araştıran biriyim bi doktordan şunu duymuştum kendi kendine zevk yaşayıp boşalan kadınlarda genelde bu sıkıntı yaşanıyormuş buna da vajina anorgazmi diye geçiyor bence sende bi oku bu dediğimi internette falan araştır sende de bu şekilde mi bi kendini gözlemle bakalım eğer öyleyse doktora git canım
Klitoriste sorun yok oradan zevk alıyorum ama vajinaya girince çok tuhaf geliyor hoşuma gitmiyor yaniZevk almadan cocuk yapmayin. Kendi basiniza yaptiginizda kendinize dokundugunuzda zevk aliyor musunuz? Zevk aldiginiz yerleri ogrenin esinizi yonlendirin. Eger kendi basiniza yaptiginizda zevk aliyorsaniz sorun esinizle ten uyumunuzdadir
2 yıllık evliyim...ilk aylar vajinismusla gecti sonrasında aştık ama zevk hissetmiyorum. Çok çok nadiren hoşuma gidiyor gibi oluyor, onun haricinde hafif acıyla eşimin b.şalmasıyla bitiyor ilişki.
Şimdi çocuk da istiyoruz gün aşırı olması gereken sey bir de görevmiş gibi yapınca iyice robotlastımsevgili hemcinslerim siz ilişkiden zevk alıyor musunuz g noktası fln çok aradım taradım bulamadım nerede bu
Erkekle alakalı bir durum seni ilişkiye hazırlaması lazım ön sevişme şart seninle uğraşması lazım sen alışırsan böyle ilişkiye girmeye cinsellik hep böyle gider cocukda olunca tamamen oldu bittiye gelir erkeğini sen yönlendirKlitoriste sorun yok oradan zevk alıyorum ama vajinaya girince çok tuhaf geliyor hoşuma gitmiyor yani
Aslında çabalıyor uzun tutuyoruz ön sevşmeyi ıslanma da biraz oluyor sonrası yok zevk alamıyorum. Bazen giriş açısı fln olumlu etkiliyor diye düşünüyorum dogru mu emin degilim. Nadiren güzel his oluşuyorErkekle alakalı bir durum seni ilişkiye hazırlaması lazım ön sevişme şart seninle uğraşması lazım sen alışırsan böyle ilişkiye girmeye cinsellik hep böyle gider cocukda olunca tamamen oldu bittiye gelir erkeğini sen yönlendir
32 yasındayım biraz kovalıyor sankiBu halde çocuk yapma atlı kovalamıyor ya önce sorunu çözün
Kovalamıyor bu sorunu aşamazsan ne olacak32 yasındayım biraz kovalıyor sanki
Dr kadınların biçoğu zevk almaz ilişkiden demişti hatta hep istek artırıcı ilaçlar isteniyormuş kadınlar tarafından. Bilmiyorum kabullenicem ben de bu durumu sonunda galibaKovalamıyor bu sorunu aşamazsan ne olacak
Heee çok biliyor o doktor diplomayı nereden almış asla kabullenme. Bu şekilde hayat g3çmez bir yerde eşin istemez yani. Görev gibi seks mi yapacaksın. İstek artırıcı değil de kuruluk karşıtıdır.Dr kadınların biçoğu zevk almaz ilişkiden demişti hatta hep istek artırıcı ilaçlar isteniyormuş kadınlar tarafından. Bilmiyorum kabullenicem ben de bu durumu sonunda galiba
Değil mi.. Yani ilişkimizde bir sorun yok çok şükür ona güveniyorum böyleyken zevk almıyorum diye çocuk yapmayı neden erteleyeyim ki.. Ayrıca tanıdıklarımdan normal doğumdan sonra ilişkiden zevk almaay basladıklarını söyleyenler var. Doğuma kadar dar mi oluyor artık ondan mı acı bilmiyorum ama böyle söyleyen iki tanıdık var.Yani bence haberin yokken hamile kalmadıysan hadi bunu artık yapalım dediğinde evet görev gibi oluyor çünkü biz kadınlar stresli varlıklarız oldu mu tuttu mu oluyor mu aklımızdan bunları atamıyoruz eşini sevip bu ilişkiye güveniyorsan boşver bikaç sefer ki ilişkide görev gibi olsun . Kadınlarda belli bi yaş var biz erkekler gibi değiliz cidden zaman aleyhimize işliyor. Bu benim fikrim tabi ki
Var tabiki. Siz cevrenizle bu konulari konusabiliyor musunuz ilginc. Kabullenis olmamali bence. Cogu kiside boyle diyip zevksiz gorev gibi yasamak benim icin dusunulemez mesela.Nasıl yani erkeğin üstte olduğu pozisyon da zevk alan varmı gerçekten
Gerçekten bana şaşırtıcı geliyor
Sanki öyle bir durum yok
Gibi
Ben sadece benim üstte olduğum pozisyon da zevk alıyorum ve çevremdeki bir çok kişide.
Sanırım kabullenis
Amin inşallahBence bebek için herşeye değer inşallah tez zamanda kucağına alırsın
Siz şanslı kesimdensiniz demek ki.. Bizim gibi çok kadın var maalesef. Zevk olmadı o zaman boşanalım olmuyor. İlaç jel vs bir sürü şey denedik çare yoksa kabullenicez napıcazVar tabiki. Siz cevrenizle bu konulari konusabiliyor musunuz ilginc. Kabullenis olmamali bence. Cogu kiside boyle diyip zevksiz gorev gibi yasamak benim icin dusunulemez mesela.
Yalnız degiliz bence fjjfjfNasıl yani erkeğin üstte olduğu pozisyon da zevk alan varmı gerçekten
Gerçekten bana şaşırtıcı geliyor
Sanki öyle bir durum yok
Gibi
Ben sadece benim üstte olduğum pozisyon da zevk alıyorum ve çevremdeki bir çok kişide.
Sanırım kabullenis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?