Cinsel ilişkiden zevk alamama

Teşekkür ederim

İşte 30 yıl boyunca kapat, sakla, dokunma diye korkutulduğumuz organ, bir anda açılmıyor.
En azından bir şeylerin ters gittiğinin farkındasınız. Bu durumu kabullenmiyorsunuz. Çok önemli bir adım.

İşte 30 yıl boyunca kapat, sakla, dokunma diye korkutulduğumuz organ, bir anda açılmıyor.
En azından bir şeylerin ters gittiğinin farkındasınız. Bu durumu kabullenmiyorsunuz. Çok önemli bir adım.
Evet.. Bunu konuşabiliyor olmam iyi geliyor mesela yıllarca ilişkiye hiç girmeden evlilik sürdüren kadınlar var utançlarından söylemiyorlar. Bende pek utanma kalmadı kadın doguma gide gide

Evet.. Bunu konuşabiliyor olmam iyi geliyor mesela yıllarca ilişkiye hiç girmeden evlilik sürdüren kadınlar var utançlarından söylemiyorlar. Bende pek utanma kalmadı kadın doguma gide gide
Utanılacak bir şey de yok zaten. Doğru yoldasınız. Derdini söylemeyen derman bulamaz.
Eşiniz bu konuda size yardımcı olabilecek biri mi? Onunla konuşuyor musunuz?

Utanılacak bir şey de yok zaten. Doğru yoldasınız. Derdini söylemeyen derman bulamaz.
Eşiniz bu konuda size yardımcı olabilecek biri mi? Onunla konuşuyor musunuz?
Çok şükür anlayıslı davranıyor bu konuda...istesem her gün yapmak ister ama ben cok isteyemiyorum maalesef Çocuk istiyoruz artık ilişkiyi sıklaştırdık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…