seni bilmem de eşin gayet tecrübeliymiş sıvı miktarınakadar kıyaslıyor baksanaEşim tecrübesiz bende tecrubesizim o yüzden ikimizde bu konuyu araştırıp herşeyi değerlendiriyoruz normal hayatımız çok iyi ve çok mutluyuz sadece cinsellikte bir kaç sorunumuz var eğer onları giderirsek daha da mutlu olacaz
seni bilmem de eşin gayet tecrübeliymiş sıvı miktarınakadar kıyaslıyor baksana
aynen öyle daha geç boşalmalı az zevk alanAslinda konu bastan asagi degisik baksaniza daha cok sivi geldiği icin daha az zevk aliyormus ama ne hikmetse daha az zevk aldigi halde daha erken bosaliyormus tam tersi olması lazim degil mi az zevk aliyorsa gec bosalmasi lazim mantiken bu olmasi gerek
Sıvı geldiği için zevk alıp erken boşalıyor. Erken boşalma problemini çözmek için uğraşsın. Senin ıslanıyor olman iyi bir şey, istenilen bir şey. Kadınca erkek için de keyif veren bir şey. Geciktirici prezervatif kullansın, eski sevgilisiyle cinsel hayatını anlatması uygunsuz bir davranış. gerçekten hiç olmamış.
Bacım deli misin? Ne senden etkilendiği için ne sıvı geldiği için.Tesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim
Adamı elinize versek parçalayacaksınız ne var öyle dediyse. Kadın sormuş bende mi bir gariplik var diye adam nerden bilsin tabiki daha önce birliktelik yaşadığı bir kadından örnek verebilir, kadını aldatmamış bir şey yapmamış konu nerelere gelmiş. Herkes her seviştiği insanla evlenmek zorunda sanki. Sadece seviştiği icin evlenmek zorunda olanları da okuyoruz buradan.
canim sende çok ıslanıyorsan, yatağın yanına kagit havlu koy,tuvalet kağıdı falan değil pozisyon değiştikçe kendini hızlıca silersin.
Kimse onceki iliskisini neden yasadi demiyor, insan esine onceki cinsel iliskisini anlatip kiyaslama nasil yapar diyor, kaldi ki adamin aciklamalari, eski sevgilisiyle cinsel iliskisinden bahsetmese bile sacmalik dolu bir aciklama. Gerceklerden uzak.
Mesajiniz bastan asagi talihsiz aciklamalarla dolu ama son yazdiginiza bir sey soylemek isterim. Vajinayi silmeniz islanmayi kesmez. Islanma disarda olan bir sey degil icerde olur, disari akar, yani disini silmenizin olaya hicbir etkisi olmaz.
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum
Bu erkekler hasta ya ...Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum
evet denedim aramızda ki sorun artık ortadan kayboldu .. duruma göre bazen erken beazen gec bosalıyor benim tatmin oldugumu hissedince boşalıyor böyle ikimiz içinde cok daha iyi oldu nasıl yapıyo bunu bilmiyorum ama ben tamam yeter dediği anda boşalıyor . bu ikimiz içinde yeterli oluyor. herkes eşime saydırmış fakat oda bende birbirimize hep bu konuda sorular sorup dürüst olup ne istediğimizi bilip pnu yapmak istedik ve şuan kendi cevaplarımızı bulduk artık aramızda hiçbi sorun kalmadı çünkü sıkıntılarımızı hatalarımızı öğrenip düzelttik. saydırdığınız için tesekkür ederiz ama inanın sizi hiç umursamadıkKadın zaten o soruyu sorarak, gelecek cevabın adamın önceki iliskilerinin örneklendirerek cevaplayacağım bilmeli. Adam jinekolog mu nerden bilecek eski iliskisinden. Evet sende bir gariplik var dese kadından gelecek ikinci soru nerden biliyorsun hop basa döndük, yok normal dese yine nerden biliyorsun sorunu hop yine baştayiz. Bazen oturup sadece başlık okuyorum yanıt vermeden cidden komik. Herkes lanet yağdırmış bana umrumda da değil açıkçası. Beni yazdıklarım icin yadırgamak buradaki kimseye düşmüyor.
İkinci olarak gelen sıvı yanı dışarıya akan sıvı rahatsız edici boyuta ulaşabilir temizlenmek bir çözümdür eğer başlık sahibi denediyse buradan bizi aydınlatabilir
Malesef öyle, bende de çok ıslanma problemi var ve eşim coook geç rahatlayabiliyorAslinda senden gelen fazla sıvı onun geç bosalmaya sebep olması lazım çünkü his kaybı olur...
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum
kararsız konus sahibesi..Kizlik zarım bozulmus mudur
Merhaba arkadaşlar sevgilimle aramızda bi yakınlaşma oldu daha doğrusu ben hayatımda hiç kimse ile yakinlasmadim ilk defa bir erkek penisini vajinaya sokmaya çalıştı ve ilk sokmaya çalıştığında çok canım acıdı ve çok ağladım bayılacak gibi oldum tam ucunu soktu sadece gece bişey yoktu ama...www.kadinlarkulubu.com