Cinsel iliskide çok sıvı geliyor ..!

herseyi tarihi tarihine yazmak zorunda değilim ben tahmini ayları yazdım o an üstelik senin o gerizekalı beynine kadın olduguma daire kanıtylamakta zorunda değilim bi sorunuım vardı bernde cevap bulmak amaclu genel konuyu anlattım aklında bi şüphe varsa konumdan ya defolur gidersin yada cevapları izler yada edebi bi şekilde bi öneride bulunursun hadi simdi defol burdan :KK70:
pamuk musun nesin pamuk musun nesin buraya bak

herseyi tarihi tarihine yazmak zorunda değilim ben tahmini ayları yazdım o an üstelik senin o gerizekalı beynine kadın olduguma daire kanıtylamakta zorunda değilim bi sorunuım vardı bernde cevap bulmak amaclu genel konuyu anlattım aklında bi şüphe varsa konumdan ya defolur gidersin yada cevapları izler yada edebi bi şekilde bi öneride bulunursun hadi simdi defol burdan :KK70:
Sizi şikayet ettim uslubunuza dikkat ediniz

Sizi şikayet ettim uslubunuza dikkat ediniz
sende uslubune dikkat ett bende seni şikayet ettim insan gibi bi sorunum vardı cevap bekliyorum senin dediğine bak üstelik diğer konuda sevgilim demişim sevgilim dediğim insan benim esim artık evlendik aynı zamansda ben tarihleri kafama göre yazdım cünkü benim için tarih degil konuydu ...

önemli olan konuydu tarih olup olmaması degil sevgilim dediğim insanlla yeni resmi nikah yaptık aramızda sadce imam nikahı vardı çnceden..

önemli olan konuydu tarih olup olmaması degil sevgilim dediğim insanlla yeni resmi nikah yaptık aramızda sadce imam nikahı vardı çnceden..
Yalnız Temmuz Ağustostan önce geliyor haberin olsun :KK70: ve sen Temmuzda 11 aylık evliyiz diye konu açmışsın bir ay sonra olan Ağustostada erkek arkadaşımla birlikte olduk kızlığım gitmiş midir bla bla diye konu açmışsın neyse yav tamam he inandık he he .

sende uslubune dikkat ett bende seni şikayet ettim insan gibi bi sorunum vardı cevap bekliyorum senin dediğine bak üstelik diğer konuda sevgilim demişim sevgilim dediğim insan benim esim artık evlendik aynı zamansda ben tarihleri kafama göre yazdım cünkü benim için tarih degil konuydu ...
hem bıyıklı hem beyni çalışmıyor bir de tarihi ben yazdım demesi yok mu ay Allahım :KK70:
Konuyu açtığı tarihi sistemin otomatik kaydettiğini anlayamamış 😂😂

ıslaklık olması iyi bişe aslında
ben kuruluk yüzünden yağ kullanıyodum 🤦‍♀️şanslısın bence

Kocan erken boşanıyor muhtemelen ama faturayı her zamanki gibi kadınlara kesmiş... Kendisinden emin ise doktora gidin birlikte..

X