Eşiniz size o kızla yaşadıklarını mı anlatıMerhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum
Fazla sıvı dediğiniz boşalma sanırım ve bunun etkileyeceğini sanmıyorumHayır anlatmadı ben kendim sordum fazla sıvı gelmesi bende bir sorun mu cinsellikte fazla sıvı gelmesi onu etkiliyor mu onu öğrenmek istedim
Tesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedimÇok ıslamıyorsanız kurulayın 2sn devam edin
Kendini kasma bu durumun senle alaksı olduğunu sanmıyorumTesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim
Kendinizi küçük düşürtmeyin benden daha çok etkilendiği içinmi derken kıyaslama yapıyorsunuz diğer kişiyle ve bunun sebebi eşiniz çok iğrenç birşey açıkcası kabullenmiş gibi görünüyorsunuz durumu ama eşininizin erken boşalması sizin ıslanmanızla alakalı birşey değil o onun sorunu doktora görünmeliTesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim
Senin fazla ıslanman onu hemen rahatlatmaz uzatır o hazzı fazla alıo sanırım erken boşalınca ıslaklığı bahane ediyorTesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim
Teşekkür ederimEşim bana eski yatak hikayelerini anlatsa döverdin sonrada pencereden atardım
Bide her vücudun farklı kimyası var. Bazılarında akaine kuruluk sorun olur. Çok sorun olursa bi doktora danışa bilirsiniz.
inşallah öyledir teşekkür ederimKendini kasma bu durumun senle alaksı olduğunu sanmıyorum
Eşim tecrübesiz bende tecrubesizim o yüzden ikimizde bu konuyu araştırıp herşeyi değerlendiriyoruz normal hayatımız çok iyi ve çok mutluyuz sadece cinsellikte bir kaç sorunumuz var eğer onları giderirsek daha da mutlu olacazKendinizi küçük düşürtmeyin benden daha çok etkilendiği içinmi derken kıyaslama yapıyorsunuz diğer kişiyle ve bunun sebebi eşiniz çok iğrenç birşey açıkcası kabullenmiş gibi görünüyorsunuz durumu ama eşininizin erken boşalması sizin ıslanmanızla alakalı birşey değil o onun sorunu doktora görünmeli
Ozaman mutluluklarEşim tecrübesiz bende tecrubesizim o yüzden ikimizde bu konuyu araştırıp herşeyi değerlendiriyoruz normal hayatımız çok iyi ve çok mutluyuz sadece cinsellikte bir kaç sorunumuz var eğer onları giderirsek daha da mutlu olacaz
Kesinlikle, ben de bu yorumu yapmaya gelmiştimSenin fazla ıslanman onu hemen rahatlatmaz uzatır o hazzı fazla alıo sanırım erken boşalınca ıslaklığı bahane ediyor