Cinsel iliskide çok sıvı geliyor ..!

Eşinizin sevinmesi lazım. Burada çoğu insan bundan şikayetçi.. hiç birşey olmazsa silip devam edebilirsiniz.
Şunu anliyamadim eşiniz size eski beraberliklerini anlatınca sizde sessizce dinliyor musunuz?
Bence sadece cinsellikle değil, eski konuları da gündeme getirmeseniz daha mutlu olursunuz..

Tesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim
Canım benımde eşim bana çok fazla haz aldığım için erken boşalıyorum haz almazsam geç boşalırım diyo diyo ben anlam veremedim senin eşine fazla haz alındığı için boşalmak erken olur haz olmadığı zamanlarda geç boşalmaolur

Eşiniz ne kadar garip.
Eski yaşadığı ilişkiyle sizin ilişkinizi karşılaştırıp durum değerlendirmesini mi yapıyor yani?

Şaka mı ya ben de fazladan ıslanayım diye jeller kullanıyorum eşimden hiç böyle bişey duymadım kuruduğunda rahatsızlık verir asıl. Eşinizle eski ilişkileri konuşmak çok itici kıyaslamak nedir ya gebertirim adamı gitsin tedavi olsun tabi yerse..

E
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum 😔
Erken boşalma problemini senin üstüne yıkmaya calısmıs o yeme böyle şeyleri 😄 bol bol pozisyon değiştirin daha uzun sürer

Eşim tecrübesiz bende tecrubesizim o yüzden ikimizde bu konuyu araştırıp herşeyi değerlendiriyoruz normal hayatımız çok iyi ve çok mutluyuz sadece cinsellikte bir kaç sorunumuz var eğer onları giderirsek daha da mutlu olacaz
Yoo eşiniz gayet de tecrübeli görünüyor.Sadece sizin gözünüz kör o kadar

Şunu da söylemeden edemeyeceğim.Adam resmen senden önce birlikte olduğum kadından çok zevk aldım demiş.Konu sahibi hala kendisinde sorun arıyor.Gerçekten çok ilginç.Siz sorsanız bile size önceki birlikteliginden bahsedemez.Eşiniz kendi beceriksizliğini size yüklüyor ve bir güzel kendini akliyor.Ve siz hala saf saf ikimizde tecrübesisiz diyorsunuz.Adam resmen Yağ gibi üste çıkmış şaka gibi

Adamı elinize versek parçalayacaksınız ne var öyle dediyse. Kadın sormuş bende mi bir gariplik var diye adam nerden bilsin tabiki daha önce birliktelik yaşadığı bir kadından örnek verebilir, kadını aldatmamış bir şey yapmamış konu nerelere gelmiş. Herkes her seviştiği insanla evlenmek zorunda sanki. Sadece seviştiği icin evlenmek zorunda olanları da okuyoruz buradan.
canim sende çok ıslanıyorsan, yatağın yanına kagit havlu koy,tuvalet kağıdı falan değil pozisyon değiştikçe kendini hızlıca silersin.

Adamı elinize versek parçalayacaksınız ne var öyle dediyse. Kadın sormuş bende mi bir gariplik var diye adam nerden bilsin tabiki daha önce birliktelik yaşadığı bir kadından örnek verebilir, kadını aldatmamış bir şey yapmamış konu nerelere gelmiş. Herkes her seviştiği insanla evlenmek zorunda sanki. Sadece seviştiği icin evlenmek zorunda olanları da okuyoruz buradan.
canim sende çok ıslanıyorsan, yatağın yanına kagit havlu koy,tuvalet kağıdı falan değil pozisyon değiştikçe kendini hızlıca silersin.
Düşünün bakalım bu kadın kocasına söyle dese ne olur; Seninki çok küçük senden önce birlikte olduğum adaminkinden çok zevk alıyordum ancak senin cinsel organın beni mutlu etmiyor,bunun çaresine bak.Çok merak ediyorum ne olur o zaman?Bir kadın bunu söylemeyecekse eşine eşi de ona önceki birlikteliklerini anlatamaz.He iki taraf da sorun etmiyorsa Ne ala.Türkiye'de böyle bir konuşmayı sorun etmeyecek erkek var mıdır bilemiyorum.Kadina ne adamın önceden sevistigi kişilerden.Ya da adama ne kadının önceki birlikteliklerinden.O zaman iki taraf da böyle cümleler kurmamalı.En azından benim midem bu kadar geniş değil

Düşünün bakalım bu kadın kocasına söyle dese ne olur; Seninki çok küçük senden önce birlikte olduğum adaminkinden çok zevk alıyordum ancak senin cinsel organın beni mutlu etmiyor,bunun çaresine bak.Çok merak ediyorum ne olur o zaman?Bir kadın bunu söylemeyecekse eşine eşi de ona önceki birlikteliklerini anlatamaz.He iki taraf da sorun etmiyorsa Ne ala.Türkiye'de böyle bir konuşmayı sorun etmeyecek erkek var mıdır bilemiyorum.Kadina ne adamın önceden sevistigi kişilerden.Ya da adama ne kadının önceki birlikteliklerinden.O zaman iki taraf da böyle cümleler kurmamalı.En azından benim midem bu kadar geniş değil
👏👏👏

Harikasınız gerçekten 🤩 bu kadar güzel anlatılabilirdi.

bardağa boşaltıp tekrar devam edin o zaman tövbe ya fkjfjgl mesai bitimine yakın ne güldüm :deli: ne güzel işte bacım libido fazlalığın var niye etkilesin ki yiğidonu bu durum

ama herkes bir noktayı atlıyor kuru ve sıkı olursa haz artar. bu yüzden değilmidir ki yaşlı menepoza girmiş kadınları tercih ediyorlar. yada anal ilişkiyi.

Mide genişliği nedir adam eşi ile iliskiye girerken eski sevgilisini mi düşünmüş. Vermiş olduğunuz örnek çok farklı, kadının durumu çok çok farklı.

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum 😔
Cinsel yönden kendi eksikliğini sana yönlendiriyor. Kafana takma sakın. Sıvının gelmesi senin zevk aldığını gösterir. Erkekler de zevk verebildiğini düşününce daha çok zevk alır.

Kıyamet alametleri bunlar

X