Cinsel iliskide çok sıvı geliyor ..!

Üf yine uyduruk bir konuya sinirlenmişiz

Aynen hangi kadin kocasının eski ilişkisini sorar ve anlatılmasını ister ki konu bana mantıklı gelmedi 11 ay evliyi yazmış sonra ağustosta sevgilisiyle ilişki yaşamış kızlık sorgulanmış ondan öncesi vajinismus yaşamış vs vs bence yorum yapıp insan kendini yipratmamasi gereken konu

Mide genişliği nedir adam eşi ile iliskiye girerken eski sevgilisini mi düşünmüş. Vermiş olduğunuz örnek çok farklı, kadının durumu çok çok farklı.
Hiç de farklı değil, ne olursa olsun böyle bşrşey anlatılmaz. Eşi ile ilişkiye girdikten sonra ilişkide erken boşalmasını eskideb ilişkiye girdiği kadının daha kuru olmasına bağlamış ve ondan daha çok zevk aldığını da söylemiş. Böyle birşey söylenmez. Her ilişkide acaba yine benden zevk almıyor mu diye düşünür, ki ben olsam belki de benimle ilişkiye girerken eski sevgilisini düşünüyor derim. Bunu rahatça söyleyebilen kişi böyle de düşünür.

Bu konuyu yazalı çok olmuş ama kayıtsız kalamadım yazmak istedim Bence eşiniz erken boşalma sorununun göze batmaması için sizin bunu sorun etmeye başlamadan kendince bir yol izlemiş direk bahaneyi hazırlamış.. Hayatımda böyle bir saçmalığı ilk kez duyuyorum.. Ne kadar kaygan ne kadar ıslak o kadar iyi o kadar zevklidir bu hem erkek hem kadın için böyledir.. Dünyanın hiçbir yerinde erkekler şeysilerini kuru kuruya şey yapmaktan zevk almazlar bu her yerde böyledir ilişki öncesinde de sonrasında kuruluk şeysilerine iyi gelmez hem acıtır hem de zevksizdir.. Eşiniz aklınca bir bahane bulmuş ve açıklaması da çok çirkin başkasıyla ilişkisini antlatması falan

Amaclari ne anlamiyorum. Hani madem sahte bir sey yapcan kendini cok akilli sanıyorsun mantikli olay örgüsü icinde yap. Bu yarin hamile kalir, oteki gun kiz istemesi falan olur. Belki bir sonraki konusunda da 15. Yaş günü partisinde ne giyeceğini anlatir.

Bi Cavidan olamasada idare eder işte

Cavidan konusuna hakim degilim keske okuyabilsem

pamuk musun nesin

Bu neeee dkskallalakdbdjak inanamiyorum djsjskkslsl

Bende çok sulanirim sanki isiyorum o derece.

Bende o durumlarda hadi pozisyon degiselim diyorum o ana uugun bı ses tonuyla tabi o ara hemen kuruluyorum çaktırmadan .oneririm

O ıslaklık olmasa siz zevk alamazsınız, eşiniz arada uzaklaşıp kendini kontrol etmeyi öğrensin, erkekler için kegel egzersizleri varmış araştırıp onları yapsın. Eski sevgilisi büyğk ihtimalle kuruluk problemi yaşıyormuş, eşiniz de bunu normal zannediyor. Normal olan sizsiniz.

Oha kıyaslıyor resmen nasıl size anlatabiliyor bunu.Çok kötüAyrıca sallamasın erken boşalıyor ve durumu aklınca ıslaklıkla ilişkilendirerek kurtarmaya çalışıyor

Tecrübesiz olduğu yalanlarının saçmalığından anlaşılıyor.Aslında tecrübeli bak başka kızla da olmuş ama kendini geliştiremedi galba

herseyi tarihi tarihine yazmak zorunda değilim ben tahmini ayları yazdım o an üstelik senin o gerizekalı beynine kadın olduguma daire kanıtylamakta zorunda değilim bi sorunuım vardı bernde cevap bulmak amaclu genel konuyu anlattım aklında bi şüphe varsa konumdan ya defolur gidersin yada cevapları izler yada edebi bi şekilde bi öneride bulunursun hadi simdi defol burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…