- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Üf yine uyduruk bir konuya sinirlenmişizkararsız konus sahibesi..Kizlik zarım bozulmus mudur
Merhaba arkadaşlar sevgilimle aramızda bi yakınlaşma oldu daha doğrusu ben hayatımda hiç kimse ile yakinlasmadim ilk defa bir erkek penisini vajinaya sokmaya çalıştı ve ilk sokmaya çalıştığında çok canım acıdı ve çok ağladım bayılacak gibi oldum tam ucunu soktu sadece gece bişey yoktu ama...www.kadinlarkulubu.com
Hiç de farklı değil, ne olursa olsun böyle bşrşey anlatılmaz. Eşi ile ilişkiye girdikten sonra ilişkide erken boşalmasını eskideb ilişkiye girdiği kadının daha kuru olmasına bağlamış ve ondan daha çok zevk aldığını da söylemiş. Böyle birşey söylenmez. Her ilişkide acaba yine benden zevk almıyor mu diye düşünür, ki ben olsam belki de benimle ilişkiye girerken eski sevgilisini düşünüyor derim. Bunu rahatça söyleyebilen kişi böyle de düşünür.Mide genişliği nedir adam eşi ile iliskiye girerken eski sevgilisini mi düşünmüş. Vermiş olduğunuz örnek çok farklı, kadının durumu çok çok farklı.
Bu konuyu yazalı çok olmuş ama kayıtsız kalamadım yazmak istedimMerhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum
Amaclari ne anlamiyorum. Hani madem sahte bir sey yapcan kendini cok akilli sanıyorsun mantikli olay örgüsü icinde yap. Bu yarin hamile kalir, oteki gun kiz istemesi falan olur. Belki bir sonraki konusunda da 15. Yaş günü partisinde ne giyeceğini anlatir.pamuk musun nesin sinirlenmesiyle @brcnyldz13 aydınlatmasıyla ağustos konunu gördüm TemmuZ içeriğindeki karakterde 11 aylık eş bir ay sonra ki Ağustosta sevgili olmuş vay beee Çok Yaratıcı
Hadi ordan bıyıklı seni
Amaclari ne anlamiyorum. Hani madem sahte bir sey yapcan kendini cok akilli sanıyorsun mantikli olay örgüsü icinde yap. Bu yarin hamile kalir, oteki gun kiz istemesi falan olur. Belki bir sonraki konusunda da 15. Yaş günü partisinde ne giyeceğini anlatir.
Cavidan konusuna hakim degilim keske okuyabilsemBi Cavidan olamasada idare eder işte
Cavidan konusuna hakim degilim keske okuyabilsem
Bu neeee dkskallalakdbdjak inanamiyorum djsjskkslslpamuk musun nesin
kayınannem döşemelerime adet oldu çok sinirliyim
arkadaslar yeni evliyim biliyorsunuz beni dünde bahsettim parkelerimi değiştirddim beyaz masif parke yaptirdim bu sabah beni aradi kizim dedi çay içmeye gelicem dedi neyse geldi midem agriyor falan diye rol kesiyor meğer regliymiş kırmızı balık sudaymış yani nerden anladın derseniz hadi kizçem...www.kadinlarkulubu.com
Anlatmış sonuçtaHayır anlatmadı ben kendim sordum fazla sıvı gelmesi bende bir sorun mu cinsellikte fazla sıvı gelmesi onu etkiliyor mu onu öğrenmek istedim
Oha kıyaslıyor resmen nasıl size anlatabiliyor bunu.Çok kötüMerhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum
Tecrübesiz olduğu yalanlarının saçmalığından anlaşılıyor.Aslında tecrübeli bak başka kızla da olmuş ama kendini geliştiremedi galbaEşim tecrübesiz bende tecrubesizim o yüzden ikimizde bu konuyu araştırıp herşeyi değerlendiriyoruz normal hayatımız çok iyi ve çok mutluyuz sadece cinsellikte bir kaç sorunumuz var eğer onları giderirsek daha da mutlu olacaz
mantıklı bende kuruluyorum arada ve aramızda bi sorun kalmadı suanBende çok sulanirim sanki isiyorum o derece.
Bende o durumlarda hadi pozisyon degiselim diyorum o ana uugun bı ses tonuyla tabio ara hemen kuruluyorum çaktırmadan .oneririm
herseyi tarihi tarihine yazmak zorunda değilim ben tahmini ayları yazdım o an üstelik senin o gerizekalı beynine kadın olduguma daire kanıtylamakta zorunda değilim bi sorunuım vardı bernde cevap bulmak amaclu genel konuyu anlattım aklında bi şüphe varsa konumdan ya defolur gidersin yada cevapları izler yada edebi bi şekilde bi öneride bulunursun hadi simdi defol burdanpamuk musun nesin sinirlenmesiyle @brcnyldz13 aydınlatmasıyla ağustos konunu gördüm TemmuZ içeriğindeki karakterde 11 aylık eş bir ay sonra ki Ağustosta sevgili olmuş vay beee Çok Yaratıcı
Hadi ordan bıyıklı seni