Cinsel ilişki sırasında kramp

10.15 dk bekliyorum millet hiç beklemeden kalıyor bugün 2.gunum olmam gerekiyordu bekliyorum bakalım yarın sabah olmazsam sabah 9 da hastaneye koşa koşa giderim
Bende bebek düşünüyorum inşallah isteyen herkese nasip olur, peki ilişki bittikten sonra yatıyor musunuz Bi süre. Çevremde bana işte belinin altına yastık koy falan diyenler de oldu hepsini yapıyorum bakalım ne zaman olacak

Onced n 10.15 dk bekliyordum da artık beklemiyorum olacak oldumu her sekilde oluyor

Bende böyle düşünüyorum ama ne bileyim insanın kafasını karıştırıyorlar kısmet bakalm
Biz artik takmiyoruz ya sonuçta 8 yaşında kızım var sağlığı yerinde sırf kardeş istedi diye 2. Ye öyle karar verdik

Pozisyondan dolayı giriyor olabilir kramp.normalde de girer mi? Benim normalde de girer bacağıma falan. Iliski esnasında da girecek gibi oluyor hemen durduruyor adamı mecbur pozisyon değiştiriyoruz. Ama arkada durup yaptığında ya da vücutlarımizarasinda boşluk bırakarak hızlı gelip gittiğinde karnımda ağrı oluyor ama kramp değil o. Acı ağrı seklinde oluyor durunca geçiyor. Baya bir kadın doğum uzmanına gittim hiçbiri de kist demedi ters rahim de demedi. Neden oluyor anlamıyorum. Ama yalnız degilsiniz

Ters rahimde oluyor... Ters rahimli olduğumu hamilelkte hatta karnım burnmdayken öğrendm daha önce kimse dememişti. İlk denemede hamile kaldım bu arada.

Yalnız olmamak güzel demek istemezdim ama az çok aynı şeyleri yaşayan birilerini görünce insan rahatlıyor

Evet pozisyon değişince geçiyor. Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum eşim arkadayken oluyor bu kramplar ama dediğim gibi her zaman değil uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor.
Korkma canım rahim ters falan değildir bende de oluyor arada 2 tane çocuğum var dogumlarim da normal doğum oldu yinede bi görün doktora ne olur ne olmaz

Evet ben zaten krampları genel olarak anüste hissediyorum popomda yani ne alakaysa afedersiniz sanki çok büyük gaz varmış gibi ama yok aslında gaz değil çünkü sonrasında öyle bir problem yaşamıyorum
Rahatsiz oluyorsan cok o pozisyonu yapmazsin..

Annem de ters rahimli o da hemen hamile kalanlardan. Adet dönemi de aşırı ağrım olur mesela? Adet dönemi ağrılarınız nasıl?
Evliliğimin ilk iki üç ayı aşırı sancı çekiyordum hatta yürüyemiyordum eşim işteyken lavaboya bile sürüne sürüne gidiyordum o kadar sancılıydı ama sonrası geçti normal seviye sancı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…