Bende bebek düşünüyorum inşallah isteyen herkese nasip olur, peki ilişki bittikten sonra yatıyor musunuz Bi süre. Çevremde bana işte belinin altına yastık koy falan diyenler de oldu hepsini yapıyorum bakalım ne zaman olacak10.15 dk bekliyorum millet hiç beklemeden kalıyor bugün 2.gunum olmam gerekiyordu bekliyorum bakalım yarın sabah olmazsam sabah 9 da hastaneye koşa koşa giderim
Onced n 10.15 dk bekliyordum da artık beklemiyorum olacak oldumu her sekilde oluyorBende bebek düşünüyorum inşallah isteyen herkese nasip olur, peki ilişki bittikten sonra yatıyor musunuz Bi süre. Çevremde bana işte belinin altına yastık koy falan diyenler de oldu hepsini yapıyorum bakalım ne zaman olacak
Bende böyle düşünüyorum ama ne bileyim insanın kafasını karıştırıyorlar kısmet bakalmOnced n 10.15 dk bekliyordum da artık beklemiyorum olacak oldumu her sekilde oluyor
Biz artik takmiyoruz ya sonuçta 8 yaşında kızım var sağlığı yerinde sırf kardeş istedi diye 2. Ye öyle karar verdikBende böyle düşünüyorum ama ne bileyim insanın kafasını karıştırıyorlar kısmet bakalm
Sizin bir tane varmış o açıdan kafanız rahat oluyordurBiz artik takmiyoruz ya sonuçta 8 yaşında kızım var sağlığı yerinde sırf kardeş istedi diye 2. Ye öyle karar verdik
Sitres yapmayınSizin bir tane varmış o açıdan kafanız rahat oluyordurbenim çocuğum yok insan istemez geriliyor
Stres hamile kalamamanın en önemli sebeplerinden biri. Stres yapmamaya çalışın.Sizin bir tane varmış o açıdan kafanız rahat oluyordurbenim çocuğum yok insan istemez geriliyor
Evet biliyorum aslında stres yapmamak gerek ama insan ister istemez geriliyor maalesef ama sakin kalmaya çalışıyorum diyelimStres hamile kalamamanın en önemli sebeplerinden biri. Stres yapmamaya çalışın.
O ağrı bazen benim alt karnımda oluyor
Yalnız olmamak güzel demek istemezdim ama az çok aynı şeyleri yaşayan birilerini görünce insan rahatlıyorPozisyondan dolayı giriyor olabilir kramp.normalde de girer mi? Benim normalde de girer bacağıma falan. Iliski esnasında da girecek gibi oluyor hemen durduruyor adamı mecburpozisyon değiştiriyoruz. Ama arkada durup yaptığında ya da vücutlarımizarasinda boşluk bırakarak hızlı gelip gittiğinde karnımda ağrı oluyor ama kramp değil o. Acı ağrı seklinde oluyor durunca geçiyor. Baya bir kadın doğum uzmanına gittim hiçbiri de kist demedi ters rahim de demedi. Neden oluyor anlamıyorum. Ama yalnız degilsiniz
Evet ben zaten krampları genel olarak anüste hissediyorum popomda yani ne alakaysaBence kramp anuse yapilan baskidan
Eğer ters rahimliysem hemen hamile kalmanıza sevindim öyle bir şey varda hamileliğe engel olur diye korkuyordum açıkçasıTers rahimde oluyor... Ters rahimli olduğumu hamilelkte hatta karnım burnmdayken öğrendm daha önce kimse dememişti. İlk denemede hamile kaldım bu arada.
Annem de ters rahimli o da hemen hamile kalanlardan. Adet dönemi de aşırı ağrım olur mesela? Adet dönemi ağrılarınız nasıl?Eğer ters rahimliysem hemen hamile kalmanıza sevindim öyle bir şey varda hamileliğe engel olur diye korkuyordum açıkçası
Korkma canım rahim ters falan değildir bende de oluyor arada 2 tane çocuğum var dogumlarim da normal doğum oldu yinede bi görün doktora ne olur ne olmazEvet pozisyon değişince geçiyor. Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum eşim arkadayken oluyor bu kramplar ama dediğim gibi her zaman değil uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor.
Rahatsiz oluyorsan cok o pozisyonu yapmazsin..Evet ben zaten krampları genel olarak anüste hissediyorum popomda yani ne alakaysaafedersiniz sanki çok büyük gaz varmış gibi ama yok aslında gaz değil çünkü sonrasında öyle bir problem yaşamıyorum
Evliliğimin ilk iki üç ayı aşırı sancı çekiyordum hatta yürüyemiyordum eşim işteyken lavaboya bile sürüne sürüne gidiyordum o kadar sancılıydı ama sonrası geçti normal seviye sancı çekiyorumAnnem de ters rahimli o da hemen hamile kalanlardan. Adet dönemi de aşırı ağrım olur mesela? Adet dönemi ağrılarınız nasıl?
Tamam canm çok teşekkür ederim yorumun içinKorkma canım rahim ters falan değildir bende de oluyor arada 2 tane çocuğum var dogumlarim da normal doğum oldu yinede bi görün doktora ne olur ne olmaz