Bir kaç defa kadın doğum uzmanına gittim ama bu şikayetlerden dolayı değil, alttan muayene etti acaba anlayıp söylemez miydi ters rahimli olsaydımTers rahimli olabilir misiniz acaba? Sadece tahmin yürütmek benimki. Kramp girerse boyledir diye bir bilgi yok. Bagirsaklarla ilgili de bir sorun olabilir. Bence muayene olun.
Benim hiç olmuyor şaşırdım aslında belki o acı duyduğunuz pozisyonunda etkilidir o pozisyonla değil başka birşekilde yapıyormusunuz yaptınızmı yoksa her pozisyondamı öyle kramp varMerhaba arkadaşlar çok saçma belki ama yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum belki aranızda böyle bir durumu yaşayıp çözüm bulan vardır. Eşimle ilişkiye girerken bazı pozisyonlarda kalçamda çok şiddetli bir kramp hissediyorum anlatamıyorum bu sancıyı pozisyon değiştirince geçiyor. Aranızda böyle Bi durum yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?
Kadın doğum başka doktora görün sen mi acabaYazmayı unutmuşum bu durum her zaman olmuyor uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor mesela regl sonrası yada bazı durumlardan ötürü şehir dışına çıkıyorum uzun süre ayrı kalıyoruz o zaman ilk üç beş ilişkide oluyor sonra geçiyor
Bende uzun zaman ilişkiye girmeyince ağrılarım oluyor bazen özellikle kasıklarıma doğru kramp bazen bacaklarıma giriyor dediğiniz gibi o an pozisyon değişince geciyorYazmayı unutmuşum bu durum her zaman olmuyor uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor mesela regl sonrası yada bazı durumlardan ötürü şehir dışına çıkıyorum uzun süre ayrı kalıyoruz o zaman ilk üç beş ilişkide oluyor sonra geçiyor
Evet pozisyon değişince geçiyor. Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum eşim arkadayken oluyor bu kramplar ama dediğim gibi her zaman değil uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor.Benim hiç olmuyor şaşırdım aslında belki o acı duyduğunuz pozisyonunda etkilidir o pozisyonla değil başka birşekilde yapıyormusunuz yaptınızmı yoksa her pozisyondamı öyle kramp var
Belki alt karında oluyordur ama ben arka pozisyonda olduğu için kalçamda hissediyorumdur tam anlatamıyorum yaşadığım durumu çok değişik geliyor sanki içimde gaz varmış gibi ama bir türlü çıkmıyormuş gibiKadın doğum başka doktora görün sen mi acaba
Belki iç kısmına baskı vuruyordurrEvet pozisyon değişince geçiyor. Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum eşim arkadayken oluyor bu kramplar ama dediğim gibi her zaman değil uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor.
Evet çok değişik bir durum çevremde hiç kimse den böyle bir şey duymadım buraya bir danışmak istedim ama çözüm yok sanırımBende uzun zaman ilişkiye girmeyince ağrılarım oluyor bazen özellikle kasıklarıma doğru kramp bazen bacaklarıma giriyor dediğiniz gibi o an pozisyon değişince geciyor
benimde kramp olur ama altkarın kısmımda olurr o pozisyonla alakalı oyüzden sıkıntı yokturBelki alt karında oluyordur ama ben arka pozisyonda olduğu için kalçamda hissediyorumdur tam anlatamıyorum yaşadığım durumu çok değişik geliyor sanki içimde gaz varmış gibi ama bir türlü çıkmıyormuş gibi
Doktora anlatın net birşey diyecegini sanmıyorum. Birde ilişki sırasında kendini çok kasıyormusun belki ondan da olabilirEvet çok değişik bir durum çevremde hiç kimse den böyle bir şey duymadım buraya bir danışmak istedim ama çözüm yok sanırım
Belki benim de öyledir ama ben tam manasıyla anlayıp ifade edemiyorumdurbenimde kramp olur ama altkarın kısmımda olurr o pozisyonla alakalı oyüzden sıkıntı yoktur
Evet o pozisyonda oluyor zaten diğer pozisyonlarda sıkıntı yok dediğiniz gibi orgazm dan dolayı da kramp tarzı birşey hissediyor olabilirim. Ters rahimli olsaydım bu zamana kadar doktor söylerdi heralde yeni evliyim iki defa alttan muayene oldum bekarken de çok gittim doktora hiç söylemedilerBende ters rahimliyim. Hamile kalmaya mani değil. Jinekolojik muayenede görüyorlar.
Kramplar pelvik kaslarınındaki ya da orgazm olduğunuzda kasılmalarınızdan olur. Bazı pozisyonlarda örneğin köpek yine bacağa kramp girmesi normaldir.
demekki herkesin kramp şekli farklıı benimki karnıma aşırıderece baskı varur ama afedersin köpek pozisyonunda işte o banada aşırı derece olur kramp oyüzden bence sıkıntı yok o hepimizde oluyor kendini kasmışta olabilirsin oanki zevk alıyomusun oda var zevk alamıyosan dahada kramp girer ne zor iş ya biz kadınlarr gene neler çekiyoruz anammBelki benim de öyledir ama ben tam manasıyla anlayıp ifade edemiyorumdurteşekkür ederim yorumunuz için
İlk birlikteliğim çok sıkıntılı oldu o zamanlar çok kasıyordum ama şuan hiç kasmıyorum hatta istekliyim bile diyebilirim yaniDoktora anlatın net birşey diyecegini sanmıyorum. Birde ilişki sırasında kendini çok kasıyormusun belki ondan da olabilir
Aynen kadınlık çok zordemekki herkesin kramp şekli farklıı benimki karnıma aşırıderece baskı varur ama afedersin köpek pozisyonunda işte o banada aşırı derece olur kramp oyüzden bence sıkıntı yok o hepimizde oluyor kendini kasmışta olabilirsin oanki zevk alıyomusun oda var zevk alamıyosan dahada kramp girer ne zor iş ya biz kadınlarr gene neler çekiyoruz anamm
Oyüzden kramp çok normall canımm benimde hep her iliskide mutlaka kramp eksik olmazAynen kadınlık çok zorzevk alıyorum hatta eşim yanımda olmadığı zaman falan baya sıkıntı da çekiyorum özlediğim için, belki de çok heyecanlanıyorumdur ondan oluyodur saçma bir durum