Cinsel ilişki sırasında kramp

Bende de oluyor o kasılma bazı pozisyonlar da. Hatta bazen çok şiddetli oluyor geri çekilince hemen düzeliyordu. Çözüm bulamadım şuan hamileyim ilişkiye de girmiyorum

Butun herşeyin zorluğu bizde valla onlar çok rahatlar maşallah
Gerçekten öyle asyamm bunasıl bi şanstırr yaa anamm bazen diyorum keşke erkek olsam ama onlarında işi kolay değill hep çalışıyolarr onlarında zorluğu varr biz gene evde rahat rahat uyuyp kalkabiliriz erken uyansakta geriye gene uyuma şansımız var iş stresi yok

O açıdan da biz rahatız eşim de diyo hayat sana güzel valla yat kalk TV izle diye

Reactions: Jou
Bende de oluyor o kasılma bazı pozisyonlar da. Hatta bazen çok şiddetli oluyor geri çekilince hemen düzeliyordu. Çözüm bulamadım şuan hamileyim ilişkiye de girmiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin de bebiş inşallah, o kasılmalar da geçer hepimizde rahat oluruz inşallah ne diyeyim

Bu konuda tek uzulecegim nokta bu şuan kocam görevde dışarısı soğuk yağmurlu ben evde üşüyorum onu düşünemiyorum bile . Rabb'im dışarda kalan herkesin yardımcısı olsun

O açıdan da biz rahatız eşim de diyo hayat sana güzel valla yat kalk TV izle diye
Hehh aynenn oyüzden diyorum bazen erkek olsaydım keşke diyorum ama genede diyorumki kadın olmak ayrıcalıktirr miss gibi otur eve çekirdek çıtla tv izle benim eşimde öyle diyor hahaha hepimizde var bu

Bu konuda tek uzulecegim nokta bu şuan kocam görevde dışarısı soğuk yağmurlu ben evde üşüyorum onu düşünemiyorum bile . Rabb'im dışarda kalan herkesin yardımcısı olsun
Yaaa iste onların zorluğu daha kötü allahh işinede rast getirsin canım beniimmeşimde bütün gün ayakta çalışıyor oturma yok

Hehh aynenn oyüzden diyorum bazen erkek olsaydım keşke diyorum ama genede diyorumki kadın olmak ayrıcalıktirr miss gibi otur eve çekirdek çıtla tv izle benim eşimde öyle diyor hahaha hepimizde var bu
Aynen eşimde diyo ohh evin işini yap bitir internet TV bu hayatı sen yaşıyorsun diyo o açıdan gerçekten biz yaşıyoruz yani

Aynen eşimde diyo ohh evin işini yap bitir internet TV bu hayatı sen yaşıyorsun diyo o açıdan gerçekten biz yaşıyoruz yani
Evett gerçekten ama eşlerimiz sayesinde genede zorluk çektirmiyolar allah razi olsunlarr bizde evde çalışıyoruz ama 1 2 saate bitiyo o işler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…