Epeyy bi yoruldum genede yemekti işti temizliktii bizde evde yoruluyoruz vallahaaBende çıkamıyorum şuan
Aynen valla benimde işim hemen bitiyor şuan çocuk olmadığı için ama çocuk olunca mesai asıl o zaman başlıyorEvett gerçekten ama eşlerimiz sayesinde genede zorluk çektirmiyolar allah razi olsunlarrbizde evde çalışıyoruz ama 1 2 saate bitiyo o işler
Amin canım çok zor valla biz şuan evde üşüyoruz resmenBu konuda tek uzulecegim nokta bu şuan kocam görevde dışarısı soğuk yağmurluben evde üşüyorum onu düşünemiyorum bile . Rabb'im dışarda kalan herkesin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınEpeyy bi yoruldum genede yemekti işti temizliktii bizde evde yoruluyoruz vallahaaiyi geceler canımm sorununuda çözdükk son bi işlem doktor kaldı inşaallah güzel haberler alasınn birşey çıkmasında
Bende bebek çalışması yapıyorum ben çok takıntılıyim yaa bu konu da yaa kagit havlu da her zaman hazırda beklerSen baya takılıyorsun o zamanbiz şuan bebek çalışması yaptığımız için maalesef ıslaklık illa oluyor her ilişki sonrası çarşaf değişiyor
Aynen benimde baş ucumda bekliyorBende bebek çalışması yapıyorum ben çok takıntılıyim yaa bu konu da yaa kagit havlu da her zaman hazırda bekler
Evett canım benimde yok asıl o zaman başlıyor aynennAynen valla benimde işim hemen bitiyor şuan çocuk olmadığı için ama çocuk olunca mesai asıl o zaman başlıyor
Bende de oluyordu kasların zayıflığından oluyor. Kalça egzersizleri yapın bolca ve magnezyum içerikli beslenin yani günde 1 sade soda 1 muz gibi magnezyum eksikliği de kramplara neden oluyor çünkü.Merhaba arkadaşlar çok saçma belki ama yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum belki aranızda böyle bir durumu yaşayıp çözüm bulan vardır. Eşimle ilişkiye girerken bazı pozisyonlarda kalçamda çok şiddetli bir kramp hissediyorum anlatamıyorum bu sancıyı pozisyon değiştirince geçiyor. Aranızda böyle Bi durum yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?
Çok teşekkür ederim öneriniz için mantıklı geldi olabilir yaniBende de oluyordu kasların zayıflığından oluyor. Kalça egzersizleri yapın bolca ve magnezyum içerikli beslenin yani günde 1 sade soda 1 muz gibi magnezyum eksikliği de kramplara neden oluyor çünkü.
Bişey sormak istiyorum esin bosaldikdan sonra devam ediyor mu o yüzden mi havlu seriyorsunBende bebek çalışması yapıyorum ben çok takıntılıyim yaa bu konu da yaa kagit havlu da her zaman hazırda bekler
Zaten en derin ilişki o pozisyondur, doğalEvet pozisyon değişince geçiyor. Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum eşim arkadayken oluyor bu kramplar ama dediğim gibi her zaman değil uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor.
Afedersin içerde bekliyor o sırada dışa tasmasin diyeBişey sormak istiyorum esin bosaldikdan sonra devam ediyor mu o yüzden mi havlu seriyorsun
Aynen çünkü bizde öyle bekliyoruz 1.2 dk kadar dışarı akmasın diye alta havlu seriyorum deyince devamediyonuz o yüzden sandimAfedersin içerde bekliyor o sırada dışa tasmasin diye
Çocuk düşündüğümüz için devam etmiyoruzAynen çünkü bizde öyle bekliyoruz 1.2 dk kadar dışarı akmasın diye alta havlu seriyorum deyince devamediyonuz o yüzden sandim
Belki de dediğiniz gibi pozisyonla alakalı derinde olduğu için oluyodurZaten en derin ilişki o pozisyondur, doğalKadınların da en zevk aldığı pozisyon da o genelde
Demek ki herkeste olabiliyormuşPozisyonla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de partnerim arkadayken baskı ve acı hissediyorum bazen. İlişkiye alıştıkça geçiyor.
Evet pozisyon üzerinde çalışmak lazımBence pozisyondaki duruşunuz ile alakalı bir durum.. Aynı pozisyonda duruşunuzu değiştirerek devam etmeyi deneyin.. Mesela kalçanızı daha aşağı indirerek, kaldırarak ya da belinizin duruşunu değiştirerek deneyin.. Göğsünüz yukarıda rahatsızsanız bulunduğunuz zemine gömülerek ya da tam tersiyse kaldırarak deneyin..
Kramp giren pozisyonda eşinizi siz yönlendirin duruşunuzu siz ayarlayın belki de pozisyonunuzda rahat bir duruşu yakalayamadınız.. Eğer öyleyse kramp girmesi bence çok normal.. Diye düşündüm benbunları denemediyseniz denemek istersiniz belki