Cinsel ilişki sırasında kramp

Bende çıkamıyorum şuan
Epeyy bi yoruldum genede yemekti işti temizliktii bizde evde yoruluyoruz vallahaa iyi geceler canımm sorununuda çözdükk son bi işlem doktor kaldı inşaallah güzel haberler alasınn birşey çıkmasında

Evett gerçekten ama eşlerimiz sayesinde genede zorluk çektirmiyolar allah razi olsunlarr bizde evde çalışıyoruz ama 1 2 saate bitiyo o işler
Aynen valla benimde işim hemen bitiyor şuan çocuk olmadığı için ama çocuk olunca mesai asıl o zaman başlıyor

Epeyy bi yoruldum genede yemekti işti temizliktii bizde evde yoruluyoruz vallahaa iyi geceler canımm sorununuda çözdükk son bi işlem doktor kaldı inşaallah güzel haberler alasınn birşey çıkmasında
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın iyi geceler

Reactions: Jou
Sen baya takılıyorsun o zaman biz şuan bebek çalışması yaptığımız için maalesef ıslaklık illa oluyor her ilişki sonrası çarşaf değişiyor
Bende bebek çalışması yapıyorum ben çok takıntılıyim yaa bu konu da yaa kagit havlu da her zaman hazırda bekler

Bende bebek çalışması yapıyorum ben çok takıntılıyim yaa bu konu da yaa kagit havlu da her zaman hazırda bekler
Aynen benimde baş ucumda bekliyor bekarken ve biraz küçükken kıyamam kendime o evlilerin odasındaki kağıt havlu hep burun silmek maksadıyla duruyor diye düşünürdüm durum öyle değilmiş

Bende de oluyordu kasların zayıflığından oluyor. Kalça egzersizleri yapın bolca ve magnezyum içerikli beslenin yani günde 1 sade soda 1 muz gibi magnezyum eksikliği de kramplara neden oluyor çünkü.

Bende de oluyordu kasların zayıflığından oluyor. Kalça egzersizleri yapın bolca ve magnezyum içerikli beslenin yani günde 1 sade soda 1 muz gibi magnezyum eksikliği de kramplara neden oluyor çünkü.
Çok teşekkür ederim öneriniz için mantıklı geldi olabilir yani

Evet pozisyon değişince geçiyor. Afedersiniz özür dileyerek söylüyorum eşim arkadayken oluyor bu kramplar ama dediğim gibi her zaman değil uzun süre ilişkiye girmediğimizde oluyor.
Zaten en derin ilişki o pozisyondur, doğal Kadınların da en zevk aldığı pozisyon da o genelde

10.15 dk bekliyorum millet hiç beklemeden kalıyor bugün 2.gunum olmam gerekiyordu bekliyorum bakalım yarın sabah olmazsam sabah 9 da hastaneye koşa koşa giderim

Bence pozisyondaki duruşunuz ile alakalı bir durum.. Aynı pozisyonda duruşunuzu değiştirerek devam etmeyi deneyin.. Mesela kalçanızı daha aşağı indirerek, kaldırarak ya da belinizin duruşunu değiştirerek deneyin.. Göğsünüz yukarıda rahatsızsanız bulunduğunuz zemine gömülerek ya da tam tersiyse kaldırarak deneyin..

Kramp giren pozisyonda eşinizi siz yönlendirin duruşunuzu siz ayarlayın belki de pozisyonunuzda rahat bir duruşu yakalayamadınız.. Eğer öyleyse kramp girmesi bence çok normal.. Diye düşündüm ben bunları denemediyseniz denemek istersiniz belki

Pozisyonla alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de partnerim arkadayken baskı ve acı hissediyorum bazen. İlişkiye alıştıkça geçiyor.

Evet pozisyon üzerinde çalışmak lazım belki duruşumla alakalı olabilir ben hemen olmayınca değiştiriyorum acıyor diye. Teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…