Cinsel ilişki sırasında kramp

İlk birlikteliğim çok sıkıntılı oldu o zamanlar çok kasıyordum ama şuan hiç kasmıyorum hatta istekliyim bile diyebilirim yani
Mesela ben bazen istemsizce kasiliyorum o şekilde demek istemiştim

Çok imreniyorum burada şöyle orgazm oldum şöyle yaşadım falan diyenlere ben niyeyse kendimi sıkıyorum o anda ve olmuyor içten içe utanıyorum heralde anlayamadım
Ben ilişkiden önce tuvalete giderim . Ama ilişki sırasında iseyecek gibi oluyorum afedersin

Kalçada neden olur bilemiyorum ama benzerini yaşıyordum ben de. Sebebi yumurtalık kistiymiş meğer, doktora görün derim o yüzden

Ben ilişkiden önce tuvalete giderim . Ama ilişki sırasında iseyecek gibi oluyorum afedersin
Evet bende de aynı durum demekki yalnız değilmişim illa ki gidiyorum tuvalete ama yine de geliyor o esnada aslında burda çok takip ettim o an kendimizi bıraksak orgazm oluyormuş ama isemekten korktuğumuz için bırakmıyoruz sanırım

Ya ben bazen şey düşünüyorum erkeklerde sperm oluyor yaa acaba o an kendimi biraksam o kadar mı gelecek hahah

Bir nebze içim rahatladı teşekkür ederim baya Bi korkmaya başlamıştım ama tabi Bi doktora görünmekte fayda var
Tabiii o konudada vardırr bi için rahatlarr enazından aaa hattaa ben yumurtalık kistim olduğundada oluyorduu baya baya ama doktor baktı dedin yoksa çoktan görmüştü kist olup olmadığını

Tabiii o konudada vardırr bi için rahatlarr enazından aaa hattaa ben yumurtalık kistim olduğundada oluyorduu baya baya ama doktor baktı dedin yoksa çoktan görmüştü kist olup olmadığını
Aynen zaten çok pimprikli bir insanım bu sağlık konusunda mutlaka giderim

Aynen zaten çok pimprikli bir insanım bu sağlık konusunda mutlaka giderim
Dimii sende benim gibi hemen diyorum buram ağrıyo acaba ne var okadar pikolojikmenki benim çok gidip geldiğim için bide kistim büyüdüğünü ögrendim cok tugaf hissettim hiçte yasamadığım şeyleri evlenince yaşıyorum vücudumuz değişiyor resmen kadın oluyoruz çünkü

Evet evlendikten sonra hiç gitmediğim kadar kadın doğum uzmanına gittim insan bazen erkeklere imreniyor onlarda değişen hiçbir şey yok hayatın tadını onlar çıkarıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…