Cinsel ilişki (iç çamaşırı)

Çok merak ettim :KK53:

Neden normal değilde sürtüşerek sevişdiniz :işsiz:

Bu hayır demek anlamında bir cevap sanırım 😔 gerçekten bu şekilde neden kalınmaz yani bakire değilim sıvılar kolayca geçebilir iç çamaşırı baksir ve eşofman ince geçirgenliği de vardır yani zevk suyu fazla geldiyse ve geçtiyse diye böyleyim
Sprem ve yumurta bunu başarırsa o cocuk doğmayı haketmiş demektir sakın aldırayım demeyin.

Çok merak ettim :KK53:

Neden normal değilde sürtüşerek sevişdiniz :işsiz:
Eskiden geri çekilme ile ilişkiye girerdik ve ben o zaman bilmediğim için korkmazdim onun tehlikesini öğrenince bir karar aldık ve o günden sonra ilişkiye hiç girmedik , 8 Eylül'de ise planlı olmayan bir şekilde gerçekleşti iç çamaşırı ile sürtünme konusu

Bakire de değilsin, bunca islanmissin da. Canıniza yazık değil mi insan gibi takip kondomu rahat rahat sevişsenize kız.
Ben stres oldum okurken, nasıl dayandiniz 🙈🙈
Yani planlı bir şey değildi uzun zamandir cinsel bı yakınlaşma yaşamadık öyle karar almıştık ama ben bunda bile zevk suyu iç çamaşırından geçer diye düşünüp korkarken bı kere daha anladım bu konularda tam bilgi sahibi olmadan böyle şeylere girismemem gerektiğini 😔

7 sayfa olmus burasi, hala ayni seyleri yaziyorsunuz konu sahibesi. Bu kadari artik iyi niyeti aşan bi durum diye düşünüyorum. Ya insanlarla kafa buluyorsunuz veya okb gibi bi rahatsizliginiz var. Ben elendim kizlar siz devam edin.

Hala bakire olmayan diyorsun güzel ablam. Üstte 89 kişi açıkladı bunun bekaretle ilgisi olmadığını. Senin için burayla rahat etmez bi doktora görün lütfen öyle rahat ettir içini
Abla çoğu insan engel olduğunu düşünüyor ya ben her ihtimale karşı belirtiyorum ki ona göre bir yol gosterilsin veya bu korkumu ona göre bastirayim diye 😔

Ay zaten bakire değilmişsin
Ne demeye sürtüşüyorsun o zaman
Benim de beynimi yaktın:KK53:
Bende yanlış yazdım sandım korktum bı an doğrusunu unuttum , ilk zamanlarda hiç geri çekilmeyle ilişkiden gebe kalabileceğimi düşünmediğim için böyle ilişkiye girerdik ama ben onun tehlikeli bir yöntem olduğunu öğrenince erkek arkadaşımla karar verip bu şekilde ilişkiye girmeyi uzun süre bıraktık , iç çamaşırı ile sürtünmeyle ilişkiye girdiigimiz günde aklımızda yoktu böyle bir ilişki 15-20 dakika kadar anlattığım gibi iç çamaşırları üzerinden oldu buda çok korkuttu böyle

şu videoyu izleyin dinlemeseniz de olur. Hala eşofman inceydi gayet geçebilir diyorsanız bir de psikiyatrist randevusu alınız lütfen

Ben bir seans psikoloğa gittim aslında sınav stresi için ama onun yanında bunuda anlatmıştım şehir efsanesidir bu bence sadece fantazi böyle bir ilişki gibi yorumlar yapmıştı bana ve bu düşünce aklına geldiğinde ama ben 2-3 gün olsada regl oldum ve iç çamaşırı üzerinden sürtünmeyle bir ilişkiden gebe kalinmayacagi için gebe değilim diye kendine tekrar tekrar bunu söyle demişti:KK43: ama gelin görün ki okuduğum şeyler sayfalarca beni bu noktaya getirdi , kimisi iç çamaşırı vardı gebe kaldım yazmıştı kimisi üstüne bosalsa bile çok düşük ihtimal gebelik gibi yazmıştı bu ve bunun gibi şeyler yüzünden bu kadar takılı kaldım normalde 2-3 gün regl kanaması geldiğinde rahatlamistim 😔😔

Merhaba arkadaşlar buraya üye olma sebebim bilgi ve destek almak amaçlı olup size bir konu hakkında endişemi danışmak , Sorum şu ki ben bakire değilim 2 Eylül de regl olmuştum (reglim genelde 3-4 gün sürer ve biter) 8 eylül de erkek arkadaşım ile üzerimizde iç çamaşırları varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadım , erkek arkadaşım otururken sırtım dönük bir şekilde bende üstüne oturdum , boşalma gerçekleşmedi ve boşalmadım dedi , bende iç çamaşırı ve çok ama çok ince bir eşofman vardı onda ise baksir vardı benden sıvı çok gelmişti ondan da zevk suyu bu sıvılar birleşip gebeliğe yol açabilir mi , yani bakire olmayan biri iç çamaşırı üzerinden bir cinsel ilişkiden gebe kalabilir mi ? ( İlişki öncesi 2 Eylül de regl oldum ama ilişki sonrasında 28 Eylülde tekrar regl oldum ve 1 ay içinde 2 kere oldum diye de çok korktum ilişki sonrasındaki reglimde 2-3 gün sürdü )
Korkma hamile değilsin. D

Merhaba arkadaşlar buraya üye olma sebebim bilgi ve destek almak amaçlı olup size bir konu hakkında endişemi danışmak , Sorum şu ki ben bakire değilim 2 Eylül de regl olmuştum (reglim genelde 3-4 gün sürer ve biter) 8 eylül de erkek arkadaşım ile üzerimizde iç çamaşırları varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadım , erkek arkadaşım otururken sırtım dönük bir şekilde bende üstüne oturdum , boşalma gerçekleşmedi ve boşalmadım dedi , bende iç çamaşırı ve çok ama çok ince bir eşofman vardı onda ise baksir vardı benden sıvı çok gelmişti ondan da zevk suyu bu sıvılar birleşip gebeliğe yol açabilir mi , yani bakire olmayan biri iç çamaşırı üzerinden bir cinsel ilişkiden gebe kalabilir mi ? ( İlişki öncesi 2 Eylül de regl oldum ama ilişki sonrasında 28 Eylülde tekrar regl oldum ve 1 ay içinde 2 kere oldum diye de çok korktum ilişki sonrasındaki reglimde 2-3 gün sürdü )
Canım sperm zaten cok cabuk olen bir sey senin ic camasirini asicak da esofmanı asıcak da rahminin icine giricek de cok zor ihtimaller bunlar ki yumurtlama donemi harici gebelik cok beklenmez onu da gectim stresten bunlar cok normal

Konuya " beğenmedim veya komik" diye emoji koyan kişiler neden böyle emoji koyuyor anlamadım , normale çok ters bir soru mu sordum ki 😔 yani tam ilişki yaşadığım zamanlar oldu onlarda bu kadar hiç korkmadım ama şu an nedenini bilmediğim bir şekilde İç çamaşırlarimiz varken sürtünduk diye korku sardı beni kimisi korkuyosun niye yaşadın dedi ama bu zaten sitelerde okuduğum şeyler sonrasında bu korkum bu noktaya geldi

Hamile kalman mümkün değil

bende iç çamaşırı ve çok ama çok ince bir eşofman vardı onda ise baksir vardı benden sıvı çok gelmişti ondan da zevk suyu bu sıvılar birleşip gebeliğe yol açabilir mi
Onlar birleşip Voltran'ı oluşturabilirler...
Aman diyeyim!
Baksir demeniz çok sempatik yaa, böyle Rum meyhaneci havasında...

Bir de, madem kendi rizaniz ile iliski olmus ve bakire de değilsiniz. Ne diye soyunmadiniz?
Baksirla iliski mi olur canim aaa

X