- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
evet ben bi anneden duymuştum, 4 yaşındaki kızı yapıyormuş, anneside yardım ediyormuş eliyle rahatlasın diye7 yas erken diye dusunen arkadaslar kalkip ta cinsel birlesme nasil olur videolu anlatim,meni nedir nasil cikardan bahsetmeyecekler tabiki de.Cocuklar bundan cok daha erken yasta kesfediyorlar cinselligi zaten.5 yasinda anasinifinda masturbasyon yapan cocuklar oluyor yani.
oooooooooooooevet ben bi anneden duymuştum, 4 yaşındaki kızı yapıyormuş, anneside yardım ediyormuş eliyle rahatlasın diye
evet ben bi anneden duymuştum, 4 yaşındaki kızı yapıyormuş, anneside yardım ediyormuş eliyle rahatlasın diye
evet ben bi anneden duymuştum, 4 yaşındaki kızı yapıyormuş, anneside yardım ediyormuş eliyle rahatlasın diye
ooooooooooooo
çocuğun yapması normal de annenin yapması bana cinsel taciz kokusu gibi geldi
valla bende öylece kalakalmıştım, napim rahatlasın bari dedi bide
yok arkadaşım değildi, biyerde karşılaştık, daha da görmedim, Allah göstermesinvalla bence sen o arkadaşından uzak dur, hiç böyle bişey duymadım hayatımda
yahu olur mu öyle. çocuklar yetişkinler gibi ihtiyaçtan yapmıyor onu. içgüdüsel bir şey ve çoğunlukla zaman içinde unuturlar. çocuğun cinsel gelişimini mahvetmiş olabilir.valla bende öylece kalakalmıştım, napim rahatlasın bari dedi bide
ya böyle sanırım tv karşısında kaşıyormuş sürekli, ordan farketmiş çocuk, sonunu getiremeyince annesi destekliyormuş, tövbeler tövbesiyahu olur mu öyle. çocuklar yetişkinler gibi ihtiyaçtan yapmıyor onu. içgüdüsel bir şey ve çoğunlukla zaman içinde unuturlar. çocuğun cinsel gelişimini mahvetmiş olabilir.
bir yetişkinin buna asla müdahale etmemesi lazım.
çocuk kafasında cinsel tatmin = anne olarak kodluyor çünkü.
eh yaaa!!!!
herkes anne olmasın arkadaş, kafası çalışmayan kadın olmasın en azından. e sonunu getirememesi normal değil mi? hormonları bir kadının hormonu değil daha o bebenin.ya böyle sanırım tv karşısında kaşıyormuş sürekli, ordan farketmiş çocuk, sonunu getiremeyince annesi destekliyormuş, tövbeler tövbesi
Bizim ülkede değil ki, Kanada'da.Ben de ogrenmeleri taraftariyim da, bu ders cogu uber cahil ailelerin cocuklarina onlari rencide etmeden nasil verilir? Tecavuzun ve pedofilinin mesru oldugu bir ulkede? Yapmayin ya.
Ben Turkiye'den bahsediyorum, yazi Kanada icin olabilir.Bizim ülkede değil ki, Kanada'da.
Bu çağdaşlık değil zaten marilyn,sapkınlık! Geçen gün bir kitapta okumuştum 25. Kare tekniğiyle çocukların bilinç altına verilen cinsel uyarılarla ilgili.çizgi filmlerde,şarkılarda,kliplerde,reklamlarda bilinçaltına mesaj gönderiliyor ve gördüğünü anlamasa dahi bilinçaltında cinsellik temaları ile büyümeye başlıyor. bu da çocuğun erken ergenlige girmesine,vücudunda erken yaşta hormon salgilanmasina neden oluyormus. Erken adet olmaya neden olabiliyormus.erken ergenlik özellikle Kız çocuğu için tehlikeli bir durum,göğüs kanseri,rahim ağzı kanseri,erken menapozun en büyük nedenlerinden biri de vaktinden önce girilen ergenlikmiş. 2. 3. Sınıfa giden çocuklar adet görüyor,göğüsleri çıkıyor bu normal mi?herkes anne olmasın arkadaş, kafası çalışmayan kadın olmasın en azından. e sonunu getirememesi normal değil mi? hormonları bir kadının hormonu değil daha o bebenin.
pes arkadaş bir de ben kendime "çağdaş" derdim, çocuğuma "yardım" edecek kadar modern ve çağdaş değilsem demek
Wow bu hangi bilimsel arastirma kaynagindan?Bu çağdaşlık değil zaten marilyn,sapkınlık! Geçen gün bir kitapta okumuştum 25. Kare tekniğiyle çocukların bilinç altına verilen cinsel uyarılarla ilgili.çizgi filmlerde,şarkılarda,kliplerde,reklamlarda bilinçaltına mesaj gönderiliyor ve gördüğünü anlamasa dahi bilinçaltında cinsellik temaları ile büyümeye başlıyor. bu da çocuğun erken ergenlige girmesine,vücudunda erken yaşta hormon salgilanmasina neden oluyormus. Erken adet olmaya neden olabiliyormus.erken ergenlik özellikle Kız çocuğu için tehlikeli bir durum,göğüs kanseri,rahim ağzı kanseri,erken menapozun en büyük nedenlerinden biri de vaktinden önce girilen ergenlikmiş. 2. 3. Sınıfa giden çocuklar adet görüyor,göğüsleri çıkıyor bu normal mi?
Erken ergenlik neden olabiliyormus bunlara dedim, Okuduğumu paylaştım. Ne derece doğru bilemem bilim adamı değilim neticede. Ancak kulağa da saçma gelmiyor.Wow bu hangi bilimsel arastirma kaynagindan?
Sutlu ve hormonlu yiyeceklerin, ve TV gibi gorsel uyarilarin erken ergenlige neden actigini duymustum ama o kadar cok cesitli kanserle nasil alakandirilmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?