'Cinsel eğitim dersi tartışmaları' okulları boş bıraktı

evet ben bi anneden duymuştum, 4 yaşındaki kızı yapıyormuş, anneside yardım ediyormuş eliyle rahatlasın diye

çocuklardaki bi masturbasyon olayı bizim düşündüğümüz gibi değil bence, olamaz zaten çocuğa çok yabancı bişey bizim bildiğimiz anlamda olması, böyle şeylere de hiç çevremde rastlamadım internetten okuyorum sadece
ilkokul 1 de kızlar erkekler birbirine gıcık oluyor zaten bi de böyle bişey verip kanırtmaya gerek yok nasıl olursa olsun

ama tabii kanadanın kültürünü bilemicem, kültüre göre çocuğun gelişim özellikleri değişiyordur belki

valla bende öylece kalakalmıştım, napim rahatlasın bari dedi bide
yahu olur mu öyle. çocuklar yetişkinler gibi ihtiyaçtan yapmıyor onu. içgüdüsel bir şey ve çoğunlukla zaman içinde unuturlar. çocuğun cinsel gelişimini mahvetmiş olabilir.
bir yetişkinin buna asla müdahale etmemesi lazım.
çocuk kafasında cinsel tatmin = anne olarak kodluyor çünkü.
eh yaaa!!!!

ya böyle sanırım tv karşısında kaşıyormuş sürekli, ordan farketmiş çocuk, sonunu getiremeyince annesi destekliyormuş, tövbeler tövbesi

ya böyle sanırım tv karşısında kaşıyormuş sürekli, ordan farketmiş çocuk, sonunu getiremeyince annesi destekliyormuş, tövbeler tövbesi
herkes anne olmasın arkadaş, kafası çalışmayan kadın olmasın en azından. e sonunu getirememesi normal değil mi? hormonları bir kadının hormonu değil daha o bebenin.
pes arkadaş bir de ben kendime "çağdaş" derdim, çocuğuma "yardım" edecek kadar modern ve çağdaş değilsem demek

yahu derste sex ankatılacak değilya
veren öğretmen önemli tabi lüzumsuz ayrıntılara ve şaklabanlıklara giren kendini bilmez bi öğretmen ise sıkıntı
o yüzden aileler ile verilebilir özel verilebilir vs.

ama çocuklar mutlaka özel bölgelerini bilmeli

geçen sene bi olay olmuştu
o zamandan beri hiç bi çocuğu sevmiyorum öpmüyorum ( sevgi kavramları karışıyormuş

çocuğum olsa izinde vermem açıkcası kimsenin öpmesine falan

Sanki Anadolu koylerinde ciftlesen hayvanlari coluk cocuk gormuyor. ne kadar buyutuyorlar en dogal yasam olayini. Bence yanlis olan bunu ders konusu yapmak. Dogadan kopmus hapis hayati yasayan sehirli cocuklar icin travmatik olabilir.

Kesinlikle almalılar. Sperm nedir, çocuk nasıl olur bunları anlatacak değiller o yaşta. En azından başka insanların nerelere dokunmaması gerektiğini öğrenirler.

Ben de ogrenmeleri taraftariyim da, bu ders cogu uber cahil ailelerin cocuklarina onlari rencide etmeden nasil verilir? Tecavuzun ve pedofilinin mesru oldugu bir ulkede? Yapmayin ya.

Bu çağdaşlık değil zaten marilyn,sapkınlık! Geçen gün bir kitapta okumuştum 25. Kare tekniğiyle çocukların bilinç altına verilen cinsel uyarılarla ilgili.çizgi filmlerde,şarkılarda,kliplerde,reklamlarda bilinçaltına mesaj gönderiliyor ve gördüğünü anlamasa dahi bilinçaltında cinsellik temaları ile büyümeye başlıyor. bu da çocuğun erken ergenlige girmesine,vücudunda erken yaşta hormon salgilanmasina neden oluyormus. Erken adet olmaya neden olabiliyormus.erken ergenlik özellikle Kız çocuğu için tehlikeli bir durum,göğüs kanseri,rahim ağzı kanseri,erken menapozun en büyük nedenlerinden biri de vaktinden önce girilen ergenlikmiş. 2. 3. Sınıfa giden çocuklar adet görüyor,göğüsleri çıkıyor bu normal mi?

Wow bu hangi bilimsel arastirma kaynagindan?
Sutlu ve hormonlu yiyeceklerin, ve TV gibi gorsel uyarilarin erken ergenlige neden actigini duymustum ama o kadar cok cesitli kanserle nasil alakandirilmis?

Wow bu hangi bilimsel arastirma kaynagindan?
Sutlu ve hormonlu yiyeceklerin, ve TV gibi gorsel uyarilarin erken ergenlige neden actigini duymustum ama o kadar cok cesitli kanserle nasil alakandirilmis?
Erken ergenlik neden olabiliyormus bunlara dedim, Okuduğumu paylaştım. Ne derece doğru bilemem bilim adamı değilim neticede. Ancak kulağa da saçma gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…