Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

Ama bu lafın üzerine ben elini bile tutmak istemem ki Ömür boyu unutamayacağım bir tabir çünkü.

Valla ben ilk saydığınız şanslı kesimdenim Kokum var mı bilemiyorum ama bir seferinde mis gibi kokuyorsun insanın her yeri nasıl çilek gibi kokar demişti. Belki de aşktan Ama bana da hiç koku gelmez, sperminin de kokusu ya da pis bir tadı yok.

Bence güzel bir oral olmayan sevişme eksik bir sevişmedir, yaşayan ne demek istediğimi bilir

Benim burunda mı bir terslik var acaba ya alfjdlfdlgj koku filan almıyorum almadim ben.Gerci sen istiyor şey o zaman girecek dujj diyorum Hindistan cevizi kokusu hakim bizim buralara..dd
Temizliğine özen gösteren eş candır
Gerçekten oral günah mi?
Mekruh falan diyorlar ama yaptıkları savunma saçma, o ağızla küfür etmekte ne kadar sakınca görmüyorlarsa bunda da görmesinler bir zahmet, eşini mutlu ediyorsun sonuçta. Ağıza boşalma kısmında biraz tereddüt var ama onun gerekçesi de gebeliğin imkansızlaşması.
Yedikleri içtikleri etkiliyor ya, şark sofrasından mı buldun bu kıl yumağını, isotlu şeyler yemekten çiğ köfteye dönmüştür o
İsottan değil sarımsaktandır o, evde urfalısından besliyorum yok öyle kötü bir koku

Allah allah neden aşık atamıyorsun, alt sınıf mısın? Bu adamlar kendini ne sanıyor ya, eve para getiriyorlar diye ne havalara giriyorlar. Yalnız yaşasın bakalım o parayı kazanmak yattığı yerden hayatı devam ettirmeye yetecek mi?

Yerinde olsam hayatımı ne kadar zorlaştırırsa zorlaştırsın yapmam, olmadı boşarım kafam dingin olur

Ben sormuştum bir tadı kokusu var mı rahatsız eden bir his bırakıyor mu diye, tenin gibi kokuyor, tadı falan da yok, rahatsız edici değil demişti. Biz karşılıklı olarak sürekli kontroldeyiz galiba, hiç kirli yakalamadım ve yakalanmadım. Kendi kokum da değişse hemen anlar oral yapmasını engellerim, mantar sıkıntı çünkü, ona bulaşırsa arınamayız

Spermin pis bir tadı yok derken

İwwww içim kalktı gerçekten. Kocam kıllı seviyor alınca kızıyor diye konu vardi yanlış hatırlamıyorsam. Kuku da pipi de geleceğinden daha parlak olmadıkça sevişmek sahsen

Kadınlar intim ürünler kullanınca koku falan kalmıyor,normal zamanda da koku falan yok eğer enfeksiyon falan yoksa yada adet döneminde değilseniz. Herşeyin bı adabı var. O zaman partneri kırmadan birlikte duş almayı teklif edersin çıkınca da yiyismeye devam yani. İlla öküz gibi söylemek zorunda mısın kardesim

Sanki kendileri çamaşır suyuna geceden basmış gibi temizlik tasladiklari zaman tilt oluyorum. Doğru olan da mis gibi kokması zaten. Ama siz temizlediginiz için değil,o sizi sevdiği için

Ama yaptırdı zorla bende aramız açılmasın diye yapıyordum
Nasıl zorla yaptırdı ya? kimse kimseye zorla yapmak zorunda değil. O sizinkine yapmıyorken ve çirkin benzetmelerde bulunurken aranızın açılmasından korkmuyor mu?
Evet bazı erkekler tiksiniyor, sevgiyle alakası yok. Bizimki girintili çıkıntılı ve ıslak oluyor, erkeklerin organları ise dışarıda ve boşalmadıkları sürece kuru oluyor, dolayısıyla kendilerine yapılmasında sorun görmüyorlar, kendilerini temiz sanıyorlar, kendi kokularını ve pisliklerini görmüyorlar. Tamam iğrenebilir ve yapmak zorunda değil ama böyle çirkin benzetmeler de hoş değil. Aynı şey biz kadınlar için de geçerli. Ben de eşime yapıyorum ama gerçekten temiz olduğu sürece, yani yeni yıkanmış olacak, traşı yapılmış olacak o zaman sorun olmuyor ama aksi takdirde ben de iğreniyorum ve uygun bir dille bunu belirttim. Eşimse girintili çıkıntılı ve ıslak kısmına takılıyor yapmak istemiyor. Ben de zorlamam yani kimse istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil.

Çok kırıcı olmuş söylediği yapmak istemiyorsan ya ben yapamam huylanıyorum de geç tost falan ne alaka yani valla tost gördüğümde aklıma bu yazı gelecek bilinç altıma yerleşir artık of bu arada eğer ona oral yaparsan ıy bu ne koku de bir anda kalk öğür ona kendini bir bk gibi hissettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…