- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.085
Valla ben ilk saydığınız şanslı kesimdenimElâlemin herifleri ıstırıyor yalayıp çiğneyip yutuyor, bizimkiler far görmüş tavşan gibi bir süre bakıyor. Beceriksizler bence. Dilinin ucuyla kedi şeyiyle oynar gibi bir şeyler bir şeyler, bütünleşmiyorlar. Oral kültürü yok. Ben de oral yapamayan erkeğe erkek demem hadi bakalım
Temizliğine özen gösteren eş candırBenim burunda mı bir terslik var acaba ya alfjdlfdlgj koku filan almıyorum almadim ben.Gerci sen istiyor şey o zaman girecek dujj diyorumHindistan cevizi kokusu hakim bizim buralara..dd
Mekruh falan diyorlar ama yaptıkları savunma saçma, o ağızla küfür etmekte ne kadar sakınca görmüyorlarsa bunda da görmesinler bir zahmet, eşini mutlu ediyorsun sonuçta. Ağıza boşalma kısmında biraz tereddüt var ama onun gerekçesi de gebeliğin imkansızlaşması.Gerçekten oral günah mi?
İsottan değil sarımsaktandır o, evde urfalısından besliyorum yok öyle kötü bir kokuYedikleri içtikleri etkiliyor ya, şark sofrasından mı buldun bu kıl yumağını, isotlu şeyler yemekten çiğ köfteye dönmüştür o
Sendeki de ne şansmış, insan utanır karşısındaki kadına öyle görünmeyeAntepliydi güzelim libidodan başım dönmüs benimde bir daha asla
Allah allah neden aşık atamıyorsun, alt sınıf mısın? Bu adamlar kendini ne sanıyor ya, eve para getiriyorlar diye ne havalara giriyorlar. Yalnız yaşasın bakalım o parayı kazanmak yattığı yerden hayatı devam ettirmeye yetecek mi?Yani öyle kafamı dayamadı ,zordan kastım eğer yapmazsam sonradan benden uzak durıyor küsüyor konuşmuyor yani hayatımı zorlaştırıyor aynı şu anda olduğu gibi , dün yapmadım ve bana sen benimle aşık atamazsın diyor
Ben sormuştum bir tadı kokusu var mı rahatsız eden bir his bırakıyor mu diye, tenin gibi kokuyor, tadı falan da yok, rahatsız edici değil demişti. Biz karşılıklı olarak sürekli kontroldeyiz galiba, hiç kirli yakalamadım ve yakalanmadım. Kendi kokum da değişse hemen anlar oral yapmasını engellerim, mantar sıkıntı çünkü, ona bulaşırsa arınamayızValla ben ilk saydığınız şanslı kesimdenimKokum var mı bilemiyorum ama bir seferinde mis gibi kokuyorsun insanın her yeri nasıl çilek gibi kokar demişti. Belki de aşktan Ama bana da hiç koku gelmez, sperminin de kokusu ya da pis bir tadı yok.
Bence güzel bir oral olmayan sevişme eksik bir sevişmedir, yaşayan ne demek istediğimi bilir
Spermin pis bir tadı yok derkenValla ben ilk saydığınız şanslı kesimdenimKokum var mı bilemiyorum ama bir seferinde mis gibi kokuyorsun insanın her yeri nasıl çilek gibi kokar demişti. Belki de aşktan Ama bana da hiç koku gelmez, sperminin de kokusu ya da pis bir tadı yok.
Bence güzel bir oral olmayan sevişme eksik bir sevişmedir, yaşayan ne demek istediğimi bilir
İwwww içim kalktı gerçekten. Kocam kıllı seviyor alınca kızıyor diye konu vardi yanlış hatırlamıyorsam. Kuku da pipi de geleceğinden daha parlak olmadıkça sevişmek sahsenGerçekten organlarına ait has kokuları var onların. Mesela sperm bile hepsinin farklı. Kimisinde öğürtür kokudan tadıda kötü kimisi de güzel koktugu gibi lezzetli. Hepsinin farklı.
Bi ara cimaya girişecez, bi baktım amazon ormanlarının yavrusu orda bitmis bulamadım dalı kıldan, tüyden. Kokusu ayrı dertti.
Kardesime yazdım “eve cagır ara beni” diye öyle sıyırdım
Bibican geöen makalede okudum kadın vajinası kendi kendini temizleyen bir organmış nasıl temizliyorsa artıkD
Dışardaki mi temizdir içerdeki mi hadi ateyizler bunuda açıklasin
Sanki kendileri çamaşır suyuna geceden basmış gibi temizlik tasladiklari zaman tilt oluyorum. Doğru olan da mis gibi kokması zaten. Ama siz temizlediginiz için değil,o sizi sevdiği içinValla ben ilk saydığınız şanslı kesimdenimKokum var mı bilemiyorum ama bir seferinde mis gibi kokuyorsun insanın her yeri nasıl çilek gibi kokar demişti. Belki de aşktan Ama bana da hiç koku gelmez, sperminin de kokusu ya da pis bir tadı yok.
Nasıl zorla yaptırdı ya? kimse kimseye zorla yapmak zorunda değil. O sizinkine yapmıyorken ve çirkin benzetmelerde bulunurken aranızın açılmasından korkmuyor mu?Ama yaptırdı zorla bende aramız açılmasın diye yapıyordum
Tost gibi basık mı demek istedi acaba şairTosta benzetebilmek için kafamda her şekle soktum tostu. Yok olmuyor.
Acaba sucuk gibi ekşi kokuyor falan mı demek istedi?
eskiden bana oral yapardı ama son 1 senedir yapmıyor ama kendisine yaptırıyor
Martta açtığınız konuda 1 yıl demişsiniz.ilişkide eşim oral sexi kensine yaptırıyor ama bana yapmıyor eskiden hep yapardı son 3 senedir yapmıyor ,
he ya, hamburger dese anlayacağım da tost saçma olmuşTost gibi basık mı demek istedi acaba şairAllah cezasını verecek ya neler düşünüyoruz
Her sevistigimde su aklıma gelip de inşallah hohohohahaha diye gülerken adamı içimden ittirmem insallahhe ya, hamburger dese anlayacağım da tost saçma olmuş