Ne güzel tost yememekten kurtardım sizi şükürTostan cok buna midem bulandı
Arkadaşlar off canım çok sıkkın , ilişkide eşim oral sexi kensine yaptırıyor ama bana yapmıyor eskiden hep yapardı son 3 senedir yapmıyor , her defasında söylüyorum ilk başlarda günah dedi tamam bende yapmam o zaman dedim sonra yine bir şekilde kendine yaptırdı en son dün akşam ben de yapmayacağım dedim sen yapacaksın dedi peki sen niye vazgeçtin dedim bana desiği şu , benim ki en azından temiz senin ki tost gibi dedi, ne demek ya dedim ben orası için özel jel kullanıyorum ne demek pis ne demek tost yaa dedim fırladım gittm , şimdi konuşmuyoruz bir daha asla yaklaşma dedim , şimdi kızlar nasıl davranmam gerekir böyle konuşan bir adama beni sevmediği anlamına gelir bu dimi , karı koca herşeyiyle sever birbirlerni belliki eşim oramdan tiksinmiş ama çok dikkat ederim temizliğime, öyle bir laf edeyim ki içine otursun ay bide tost ne yaa ne demek istemiş
Tost mu yalamışNeden tost peki
Aklıma bir şey geldi ama neyse
Benim burunda mı bir terslik var acaba ya alfjdlfdlgj koku filan almıyorum almadim ben.Gerci sen istiyor şey o zaman girecek dujj diyorumYa cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.
Gerçekten organlarına ait has kokuları var onların. Mesela sperm bile hepsinin farklı. Kimisinde öğürtür kokudan tadıda kötü kimisi de güzel koktugu gibi lezzetli. Hepsinin farklı.Benim burunda mı bir terslik var acaba ya alfjdlfdlgj koku filan almıyorum almadim ben.Gerci sen istiyor şey o zaman girecek dujj diyorumHindistan cevizi kokusu hakim bizim buralara..dd
LAN KEDİİİİİİİİİ AJAJSJSHSHASJAcaba peynir gibi akıntı derler ya öyle akıntın mı var mantar vs ? (Tost benzetmesine açıklama getirip canlandırmaya çalışıyor beynim engel olamıyorum. Çık aklımdan çıkk)
Hayır değil. Ben öyle biliyorum en azından. Ama dini anlamda şöyle bir tavsiyesi var; ağızlarınızı temiz tutun hani hijyenik açıdan yemek yeniyor vs gibi. Ters ilişki haricinde eşler arasında her şey sınırsız, benim bilgim bu yöndeGerçekten oral günah mi?
Ahahahah yaa aşfkdkfk sen cok yasa aksam aksam koptum aşfkdlfjrltjGerçekten organlarına ait has kokuları var onların. Mesela sperm bile hepsinin farklı. Kimisinde öğürtür kokudan tadıda kötü kimisi de güzel koktugu gibi lezzetli. Hepsinin farklı.
Bi ara cimaya girişecez, bi baktım amazon ormanlarının yavrusu orda bitmis bulamadım dalı kıldan, tüyden. Kokusu ayrı dertti.
Kardesime yazdım “eve cagır ara beni” diye öyle sıyırdım
Yedikleri içtikleri etkiliyor ya, şark sofrasından mı buldun bu kıl yumağını, isotlu şeyler yemekten çiğ köfteye dönmüştür oGerçekten organlarına ait has kokuları var onların. Mesela sperm bile hepsinin farklı. Kimisinde öğürtür kokudan tadıda kötü kimisi de güzel koktugu gibi lezzetli. Hepsinin farklı.
Bi ara cimaya girişecez, bi baktım amazon ormanlarının yavrusu orda bitmis bulamadım dalı kıldan, tüyden. Kokusu ayrı dertti.
Kardesime yazdım “eve cagır ara beni” diye öyle sıyırdım
Antepliydi güzelim libidodan başım dönmüs benimde bir daha aslaYedikleri içtikleri etkiliyor ya, şark sofrasından mı buldun bu kıl yumağını, isotlu şeyler yemekten çiğ köfteye dönmüştür o