Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

Hahahha yorumlara çok güldüm

Konu sahibi peki zorla deken? nasıl yaptırdı zorla?

Oral günah demesine mi güleyim yakıştırdığı tanıma mı bilemedim.
otursun da kendi tırt şeyine baksın.
Git otur adamın yüzüne uyurken kalkma. Ben sana yapayım sen bana tost de, oldu canım. Akıllıya bak.

Bekar biri olarak büyük konuşmak istemiyorum ama ben olsam tutar tost makinesinin arasına koyardım kendine gelirdi.
Sevişmeyin baya bir burnu sürtsün. İstesede bir yere gidemez kriz var parası birine yetse ikisine yetmez. Ben olsam yalvartırdım pis çöplük.

Ona oral yapmayın. Tasaklarin pis kokuyor midem kalkıyor dersiniz. Olur da sevişirseniz ondan önce orgazm olup kalkın yataktan. Sevisecegi sırada hakaret eden adam da varmış dedim.

Üzerine gidince böyle çirkinleşebilen zavallı biri anladığım kadarıyla. İnsan değil eşine bu işi parasıyla yapan insana bile böyle davranamaz, davranmamalı. Sende yapma ablacım onun ki gül bahçesi mi Allah aşkına.

Ya cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.
Benim burunda mı bir terslik var acaba ya alfjdlfdlgj koku filan almıyorum almadim ben.Gerci sen istiyor şey o zaman girecek dujj diyorum Hindistan cevizi kokusu hakim bizim buralara..dd

Benim burunda mı bir terslik var acaba ya alfjdlfdlgj koku filan almıyorum almadim ben.Gerci sen istiyor şey o zaman girecek dujj diyorum Hindistan cevizi kokusu hakim bizim buralara..dd
Gerçekten organlarına ait has kokuları var onların. Mesela sperm bile hepsinin farklı. Kimisinde öğürtür kokudan tadıda kötü kimisi de güzel koktugu gibi lezzetli. Hepsinin farklı.
Bi ara cimaya girişecez, bi baktım amazon ormanlarının yavrusu orda bitmis bulamadım dalı kıldan, tüyden. Kokusu ayrı dertti.

Kardesime yazdım “eve cagır ara beni” diye öyle sıyırdım

Gerçekten oral günah mi?
Hayır değil. Ben öyle biliyorum en azından. Ama dini anlamda şöyle bir tavsiyesi var; ağızlarınızı temiz tutun hani hijyenik açıdan yemek yeniyor vs gibi. Ters ilişki haricinde eşler arasında her şey sınırsız, benim bilgim bu yönde

Ahahahah yaa aşfkdkfk sen cok yasa aksam aksam koptum aşfkdlfjrltj
Şu amazon mevzunu ansiklopedi de bir konu arastirirken henuz ergenken diyelim..Gördügüm gorseli amazon sanmıstım ki insanlarin gülmesiyle irkildim

Yedikleri içtikleri etkiliyor ya, şark sofrasından mı buldun bu kıl yumağını, isotlu şeyler yemekten çiğ köfteye dönmüştür o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…