Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

Ama sorsan oraları püri pak. Bal dök yala.

Ben zorla yapmanıza takıldım. Karşılıklı istek varsa cinsellikte her şey olabilir. Ama birinin zorlamasıyla olmaz o işler. Çok onur kırıcı ya. Hani bir sıkıntı varsa güzel dille anlatmak var bir de kalas gibi konuşmak var. Sizin ben normal hayatınız da güllük çiçeklik değildir diye düşünüyorum. İnce düşünen adam her daim ince düşünür, kaba adam her zaman kabadir. Zorla yaptırmak ne yani, yapmayın ciddi söylüyorum. Hem erkek şeyi de nereye temiz

Son düzenleme:
Bir daha asla tost yiyemeyeceğim
Eşiniz çok ayıp etmiş. Ben böyle bir sözle karşılaşsam ne yapardım bilemiyorum. Resmen iğrendim.
Keşke daha normal bir şekilde ifade etseymiş.
Sonuçta zorla yaptıramazsınız ama bunu güzellikle söyleyebilirdi
Ayrıca siz de yapmayın. Madem istemiyorsunuz neden sizi zorlamasına izin veriyorsunuz? Aranız açılırsa açılsın. Zaten kendisi aranızın açılmasını pek takmıyor gibi görünüyor.

O sidiklilerin kelaynak rengindeki testisleri gana çöplügü gibi koktugunu niye söylemedin?
Tost gibi kokuyomus bak bak sen deliye kahvaltı yaptırıyorum çay sınırsız bak bedava bulamazsın de bi dahaki sefere.
Bi tanesi de mi kabul etmez? Hepsinin ki kaymak gibi, otur otur ye maşallah. Gana çöplüğü? Sensin o..

Bi tanesi de mi kabul etmez? Hepsinin ki kaymak gibi, otur otur ye maşallah. Gana çöplüğü? Sensin o..
Ya cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.

Yapmak istemeyebilir ancak bunun ifadesi bu olmamalı. Günah diyip kendine yaptırması tiksinti verici.

"Sen yapacaksın"
Böyle dese asla yapamam. Oldu da başladım, ısırırım görsün gününü

Oral yapmamasi değil ama muamelesi benim için buz gibi soğuma sebebi.

Ama sorsan oraları püri pak. Bal dök yala.
Bu gözler neler gördü. Onlar kendi b.kunu kılını tüyünü temizlesinler önce. Kardeşimin donunu bile sivri bir cisimle tutup makineye atıyordum, evlendi de göbek attım Akıntı hangimizde olmuyor, olan bir şey. Yoğun olduğu dönemde yapmazlar olur biter. Kadın da kendini biliyorsa temizliğinden eminse erkeğin yaptığı öküzlüğün dik âlâsı. Tostmuş sen kim köpek ya.

Kesinlikle katılıyorum eşim teklif etmeye bile cesaret edemez

Mantar enfeksiyon falan olmasa öyle fena kokan bir şey değil, seks öncesi bi yıkarsın geçer gider, bu kadar g.tüm g.tüm kaçmalarının tek sebebi gurur bence. Erkekliğe b.k sürülüyor galiba.

Mantar enfeksiyon falan olmasa öyle fena kokan bir şey değil, seks öncesi bi yıkarsın geçer gider, bu kadar g.tüm g.tüm kaçmalarının tek sebebi gurur bence. Erkekliğe b.k sürülüyor galiba.
O zaman kendine de istemesin o ne öyle hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın

Kendine yapılınca erkekliğe b.k sürülmüyor.
Ben karşı değilim ama zorlayarak yaptırılmasına karşıyım. Özellikle cinsellikte karşılıklı istek çok önemli, hem partner istekle yapınca daha zevkli oluyor öteki türlü hoş değil ki diretilmesini bu yüzden anlamıyorum

Elâlemin herifleri ıstırıyor yalayıp çiğneyip yutuyor, bizimkiler far görmüş tavşan gibi bir süre bakıyor. Beceriksizler bence. Dilinin ucuyla kedi şeyiyle oynar gibi bir şeyler bir şeyler, bütünleşmiyorlar. Oral kültürü yok. Ben de oral yapamayan erkeğe erkek demem hadi bakalım

Ya cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.
Tostan cok buna midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…