- 19 Mayıs 2020
- 46.369
- 207.463
Ama sorsan oraları püri pak. Bal dök yala.Erkek evladım olmasını o koku yüzünden istemiyorum. Odasını açtığın gibi t.ş.k kokacak, hele ergenlik döneminde ıyyy. Benimkine bile diyorum ki donlarını benle muhattap etme. Kendi donlarını kendi yıkıyor.
Dur şimdi aklıma fantezi şeysi getirmeAma sorsan oraları püri pak. Bal dök yala.
Bir daha asla tost yiyemeyeceğimArkadaşlar off canım çok sıkkın , ilişkide eşim oral sexi kensine yaptırıyor ama bana yapmıyor eskiden hep yapardı son 3 senedir yapmıyor , her defasında söylüyorum ilk başlarda günah dedi tamam bende yapmam o zaman dedim sonra yine bir şekilde kendine yaptırdı en son dün akşam ben de yapmayacağım dedim sen yapacaksın dedi peki sen niye vazgeçtin dedim bana desiği şu , benim ki en azından temiz senin ki tost gibi dedi, ne demek ya dedim ben orası için özel jel kullanıyorum ne demek pis ne demek tost yaa dedim fırladım gittm , şimdi konuşmuyoruz bir daha asla yaklaşma dedim , şimdi kızlar nasıl davranmam gerekir böyle konuşan bir adama beni sevmediği anlamına gelir bu dimi , karı koca herşeyiyle sever birbirlerni belliki eşim oramdan tiksinmiş ama çok dikkat ederim temizliğime, öyle bir laf edeyim ki içine otursun ay bide tost ne yaa ne demek istemiş
Bi tanesi de mi kabul etmez? Hepsinin ki kaymak gibi, otur otur ye maşallah. Gana çöplüğü? Sensin o..O sidiklilerin kelaynak rengindeki testisleri gana çöplügü gibi koktugunu niye söylemedin?
Tost gibi kokuyomus bak bak sen deliye kahvaltı yaptırıyorum çay sınırsız bak bedava bulamazsın de bi dahaki sefere.
Ya cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.Bi tanesi de mi kabul etmez? Hepsinin ki kaymak gibi, otur otur ye maşallah. Gana çöplüğü? Sensin o..
Bu gözler neler gördü. Onlar kendi b.kunu kılını tüyünü temizlesinler önce. Kardeşimin donunu bile sivri bir cisimle tutup makineye atıyordum, evlendi de göbek attımAma sorsan oraları püri pak. Bal dök yala.
Kesinlikle katılıyorum eşim teklif etmeye bile cesaret edemezOral ne yaparim nede yaptirirm, bende tiksiniyorum bunun sevgiyle ilgisi yok benim icin, kendim yapmadigim icin ne isterim nede yaptiririm.
Madem kendi yapmiyor o zaman sizden istemeye hakkida yok. Ayrica tost nedir ya, benzetecek baska birsey bulamamismi
Mantar enfeksiyon falan olmasa öyle fena kokan bir şey değil, seks öncesi bi yıkarsın geçer gider, bu kadar g.tüm g.tüm kaçmalarının tek sebebi gurur bence. Erkekliğe b.k sürülüyor galiba.Bu gözler neler gördü. Onlar kendi b.kunu kılını tüyünü temizlesinler önce. Kardeşimin donunu bile sivri bir cisimle tutup makineye atıyordum, evlendi de göbek attımAkıntı hangimizde olmuyor, olan bir şey. Yoğun olduğu dönemde yapmazlar olur biter. Kadın da kendini biliyorsa temizliğinden eminse erkeğin yaptığı öküzlüğün dik âlâsı. Tostmuş sen kim köpek ya.
O zaman kendine de istemesinMantar enfeksiyon falan olmasa öyle fena kokan bir şey değil, seks öncesi bi yıkarsın geçer gider, bu kadar g.tüm g.tüm kaçmalarının tek sebebi gurur bence. Erkekliğe b.k sürülüyor galiba.
Kendine yapılınca erkekliğe b.k sürülmüyor.O zaman kendine de istemesino ne öyle hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın
Ben karşı değilim ama zorlayarak yaptırılmasına karşıyım. Özellikle cinsellikte karşılıklı istek çok önemli, hem partner istekle yapınca daha zevkli oluyorKendine yapılınca erkekliğe b.k sürülmüyor.
Elâlemin herifleri ıstırıyor yalayıp çiğneyip yutuyor, bizimkiler far görmüş tavşan gibi bir süre bakıyor. Beceriksizler bence. Dilinin ucuyla kedi şeyiyle oynar gibi bir şeyler bir şeyler, bütünleşmiyorlar. Oral kültürü yok. Ben de oral yapamayan erkeğe erkek demem hadi bakalımMantar enfeksiyon falan olmasa öyle fena kokan bir şey değil, seks öncesi bi yıkarsın geçer gider, bu kadar g.tüm g.tüm kaçmalarının tek sebebi gurur bence. Erkekliğe b.k sürülüyor galiba.
Gana çöplüğü ne ki canımBi tanesi de mi kabul etmez? Hepsinin ki kaymak gibi, otur otur ye maşallah. Gana çöplüğü? Sensin o..
Tostan cok buna midem bulandıYa cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.