Aynen bende öyle yapacağim ama eşim beni daha da pişman etmesinden korkuyorum çünkü evliliğimiz boyunca her tartışmada nedense ve nasıl oluyorsa beni kendimi suçlu hissettiriyor bunu nasıl başarıyor anlamıyorum , şimdi yine netim ama korkuyorum çünkü ben küs kalmam kaldıkça onun rahat hareketlerini gördükçe dayanamıyorumNe kıymetli şeyin var derken? Orasına laf edilse adam vururlar, bırak seninki de az kıymetli olsun. Daha donunu koklatma bu ayıya. Çalıya çırpıya sürtün, daha iyi.
Neyin pişmanlığı bu, evlilik mi kalmış, bi tane ağanın hükmü geçen bir toprak olmuş o eviniz.Aynen bende öyle yapacağim ama eşim beni daha da pişman etmesinden korkuyorum çünkü evliliğimiz boyunca her tartışmada nedense ve nasıl oluyorsa beni kendimi suçlu hissettiriyor bunu nasıl başarıyor anlamıyorum , şimdi yine netim ama korkuyorum çünkü ben küs kalmam kaldıkça onun rahat hareketlerini gördükçe dayanamıyorum
Tost ne demekmiş ya yapmayın sizde ona karşı bi şeyArkadaşlar off canım çok sıkkın , ilişkide eşim oral sexi kensine yaptırıyor ama bana yapmıyor eskiden hep yapardı son 3 senedir yapmıyor , her defasında söylüyorum ilk başlarda günah dedi tamam bende yapmam o zaman dedim sonra yine bir şekilde kendine yaptırdı en son dün akşam ben de yapmayacağım dedim sen yapacaksın dedi peki sen niye vazgeçtin dedim bana desiği şu , benim ki en azından temiz senin ki tost gibi dedi, ne demek ya dedim ben orası için özel jel kullanıyorum ne demek pis ne demek tost yaa dedim fırladım gittm , şimdi konuşmuyoruz bir daha asla yaklaşma dedim , şimdi kızlar nasıl davranmam gerekir böyle konuşan bir adama beni sevmediği anlamına gelir bu dimi , karı koca herşeyiyle sever birbirlerni belliki eşim oramdan tiksinmiş ama çok dikkat ederim temizliğime, öyle bir laf edeyim ki içine otursun ay bide tost ne yaa ne demek istemiş
Öyle olması gerekir dimiE en çok ona kıymetli değil mi?
Öyle onun suyundan gidersem herşey hüzel ama bir kere ben konuşursam benden kötüsü yokNeyin pişmanlığı bu, evlilik mi kalmış, bi tane ağanın hükmü geçen bir toprak olmuş o eviniz.
Sanki sonradan onlarin seyide karniyarik gibi mi. Neyse ,neyse ,
Konu sahibiyim bende gülüyorumay allah affetsin ama cok guldum ahdhsjsjs. tosta ayri, yorumlara ayri guldum dndndnsjshdhshs.
Bunu okuduktan sonra iliskiye giremem ki ben amaYa cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.
Sende soyleEvet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?
Ona yakışmayan sana da yakışmaz yatakta kadına yakışır erkeğe yakışmaz diye bir şey mi var ya, hayret vericiEvet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?
Olmayan erkekliğine baslarım ulan senin deEvet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?
ya acaba yanlis anlamanizi ve sizi kirmayi asla istemem ama, tiksiniyor olabilir mi? kokusundan, dokusundan ne bileyim ya da aklinda canlandirdigi her neyse ondan?Evet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?
Sen de kadınlığına yakıştırama o zaman. Bu adam sevişirken alta da geçmiyordur o zaman, erkekliğine halel gelmesin aman.Evet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?