Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

Ne kıymetli şeyin var derken? Orasına laf edilse adam vururlar, bırak seninki de az kıymetli olsun. Daha donunu koklatma bu ayıya. Çalıya çırpıya sürtün, daha iyi.
Aynen bende öyle yapacağim ama eşim beni daha da pişman etmesinden korkuyorum çünkü evliliğimiz boyunca her tartışmada nedense ve nasıl oluyorsa beni kendimi suçlu hissettiriyor bunu nasıl başarıyor anlamıyorum , şimdi yine netim ama korkuyorum çünkü ben küs kalmam kaldıkça onun rahat hareketlerini gördükçe dayanamıyorum

Neyin pişmanlığı bu, evlilik mi kalmış, bi tane ağanın hükmü geçen bir toprak olmuş o eviniz.

Tost ne demekmiş ya yapmayın sizde ona karşı bi şey

Bence bir süre sessiz kalın kabalik ettiğini sizi kırdığını anlayana kadar,eşiniz kendine çok güveniyor eşiniz sizinle bu tarz konuşmaya alışmış değiştiremezsiniz en azından size hakaret etmesine müsade etmeyin,eşiniz size oral yapmıyorsa ustelenmeseydiniz, size rahatsızlık veriyorsa sizde birden değil zamanla oral yapmayı birakabilrdiniz kavgasız gürültüsüz,siz eşinizi bencil biri yapmışsınız ne demek zorla yaptırıyor yapmasam aramız bozuluyor bu düşünceden kurtulun ortadan bir gerçek var size suçluluk duygusu histirmesine izin vermeyin

Aman Yarabbi ne yanıtlar okudum koptum ya valla ömürsünüz :) Tost demek nedir yaa orası cennet onlara.
Her erkeğin iyi oral yapması mümkün mü ki ! O iş sanat işi

ay allah affetsin ama cok guldum ahdhsjsjs. tosta ayri, yorumlara ayri guldum dndndnsjshdhshs.

Sende soyle
Sen yapmayinca bende kendi kadinligima yakistiramiyorum o zaman kimse yapmasin ve kapansin yatakta bile erkeklik tasliyor magara ayisi cok afedersin ama uyuz oldum

Ona yakışmayan sana da yakışmaz yatakta kadına yakışır erkeğe yakışmaz diye bir şey mi var ya, hayret verici

Olmayan erkekliğine baslarım ulan senin de

Düşür yere aç eteğini otur yüzüne al sana erkeklik de

ya acaba yanlis anlamanizi ve sizi kirmayi asla istemem ama, tiksiniyor olabilir mi? kokusundan, dokusundan ne bileyim ya da aklinda canlandirdigi her neyse ondan?

cunku bir arkadasim vardi, herseyini acik bir dille anlatmaktan cekinmeyen. o bir keresinde bana, esinin ona oral yaptiktan sonra yuzunu eksittigini, sebebinin de vajinal koku oldugunu soylemisti.

o donem bayagi bi intim jeller, sabunlar filan ugrasip durmustu.

Sen de kadınlığına yakıştırama o zaman. Bu adam sevişirken alta da geçmiyordur o zaman, erkekliğine halel gelmesin aman.

Tost konusuna açıklık geldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…