Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

Ona oral yapmayın. Tasaklarin pis kokuyor midem kalkıyor dersiniz. Olur da sevişirseniz ondan önce orgazm olup kalkın yataktan. Sevisecegi sırada hakaret eden adam da varmış dedim.
Açlık nedir görmemiş demek beyfendi. Böyle seks yaparken yarım bırakıp bırakıp gideceksin anlıcak.

Tost gibi derken kapalı yani ne çıkacağı belli değil anlamında demek istemiş sanki. Ayrıca zorla yaptırdı ne demek ya? Sen yapacaksın demis bir de ne münasebet. Sen yapacaksın diyor aranız açılmasın diye yapıyorsunuz siz de bi değişiksiniz. Aranız açılmasin diye her dediğini yaparsanız her lafı işitirsiniz böyle.

Zorla demek istediğim ,yapmayınca bana soğuk davranıyor uzak duruyor benim aptal olduğumu onunla aşıl aytığımı yani dün gece ki gibi yapmayınca kavga oluyor yani bunu demek istiyorum ben kavga olmasın diye suyundan gideyim diyorum ama dün sen yapmazsan bende yapmam deyince kavga ettik

O sidiklilerin kelaynak rengindeki testisleri gana çöplügü gibi koktugunu niye söylemedin?
Tost gibi kokuyomus bak bak sen deliye kahvaltı yaptırıyorum çay sınırsız bak bedava bulamazsın de bi dahaki sefere.
Yaa alemsin keşke dediğin gibi şaf sokabilsem işte o an aklıma gelmiyor

Hahahha yorumlara çok güldüm

Konu sahibi peki zorla deken? nasıl yaptırdı zorla?
Yani öyle kafamı dayamadı ,zordan kastım eğer yapmazsam sonradan benden uzak durıyor küsüyor konuşmuyor yani hayatımı zorlaştırıyor aynı şu anda olduğu gibi , dün yapmadım ve bana sen benimle aşık atamazsın diyor

Bende böyle biliyorum ama burda oral hakkında hep günah tarzı yaziyorlar asli nedir diye merak ettim.

E bu dediği çok daha ağır. Ne demek sen benle aşık atamazsın. Dağ ayısı ya

Oral sex günah değildir, anal sex günahtır.
Tostu vajinanızda 2 dış dudak ve içinde iç dudak olduğu için benzetmiştir.
Bende erkeklerin cinsel organın kadınlara göre daha temiz olduğu düşüncesindeyim. Erkekler idrara çıktıklarında penis kanalından ihtiyaçlarını gideriyorlar. Kadının vajinası yapısıyla etrafına bulaşabiliyor. Hijyenine daha dikkat etmek lazım. Bir de kadınlarda sıvı salgılanıyor. Akıntı oluyor. Enfeksiyon kapmışsa bozulmuş peynir gibi kokuyor Erkekte zevk suyu geliyor, onu da tükürüyorum ben.
Erkek olsam bende kadına oral sex yapmayı pek tercih etmezdim. Yapanların kıymetini bilmek lazım.

Sabah akşam değiştirsin donunu kokmaz. Biz de 2 gün aynı donla dursak biz de kokarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…