Cinsel bölgeye hakatet mi oluyor bu şimdi

Ay allah sizi kahretmesin. Yorumlar mükemmel ya ama cidden midem bulandı
Benimki bana kadar denemiş yapamamış m. Güzeli olsa yapamıyordum dedi ağzının açılışını yapmak bana kısmet oldu kendi istedi kendi yeltendi mültelası oldu hahahaha demem o ki bekle 10 yılda bi ağız tadımız revizyona uğruyormuş.. Bi ihtimal?

Dal sulandıgında itligine oral esnasında eline osuruk kokusu sür dalı tutarken bisi kokuyo ya burda bu ne böyle ıyyy de hemen kalk elime geçmis neden temizlenmiyosun git basımdan de itlik degil mi kız rana62
Ay bu çok iğrenç ben olsam sonkez dişlerimle rende gibi yaparım bi daha bahar bahçe koksada issteyemez

Valla sizin aranız çok açılır gibime geliyor. Bazk şeylere kendi tarafınız da nokta koyun. Oral yapmak erkekliğine bok sürmez... kadını mutlu edeceksinki o da sana hayatın her yerinde mutluluk saçsın. Partnerin çok acemi ve seks yapmayı asla bilmiyor asla. Milletayak parmaklarını bile yalıyor başlarken... Neyse ya bence ne ekerse onu biçsin..

Sen erkeksen........ diye başlardım ben olsam.
Sonunu simdi bulamadim, o anda doğaçlama gelişine söylerdim.
Kendisi de istemesin, siz de onunkine hakaret ederek yapmayacaginizi söyleyin.
Kibarlik naiflik bilmiyorsa ayrılık mümkündür.
Günah mı degil mi fetvasını arkadaşlar cok iyi açıklamış. Adam kendine göre kullanmasın dini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…