Valla ben her gün duş alıyorum ama özellikle çok koşuşturmaca yaptıysam akşam da duş alırım. Erkek arkadaşım sabah evden çıkarken ve akşam eve geldiğinde her gün iki kere duş alır. İdrar yaptıktan sonra peçeteyle silip bırakılırsa zaten kapalı olan bir bölge kokar diye düşünüyorum. Her tuvalete girildiğinde de sadece idrar bile yapılsa yıkanıp nemli kalmaması için de kurulanması gerekiyor.Ben sormuştum bir tadı kokusu var mı rahatsız eden bir his bırakıyor mu diye, tenin gibi kokuyor, tadı falan da yok, rahatsız edici değil demişti. Biz karşılıklı olarak sürekli kontroldeyiz galiba, hiç kirli yakalamadım ve yakalanmadım. Kendi kokum da değişse hemen anlar oral yapmasını engellerim, mantar sıkıntı çünkü, ona bulaşırsa arınamayız
Bence orala kalkışmak özellikle bizim ülkemizde genelde sevdiğin kişiye karşı oluyor kolay kolay yapılan bir şey değil. Çünkü gerçekten bir tabu gibi ama kendi hijyenimizi de sağlasak sürmesi daha kolay olur. Ben kıldan tüyden hoşlanmam, sevgilim de hoşlanmaz. Arada tabi ki uzamaya başladığı olabilir ama gerçekten bir gün bile beni rahatsız edecek bir görüntüyle karşılaşmadım. Ya da idrar yaptıktan sonra yıkamak ve kuru kalmasını sağlamak da kokuyu etkiliyor diye düşünüyorum. Hem kendimize saygı hem karşımızdakine saygı bence çok önemli.Sanki kendileri çamaşır suyuna geceden basmış gibi temizlik tasladiklari zaman tilt oluyorum. Doğru olan da mis gibi kokması zaten. Ama siz temizlediginiz için değil,o sizi sevdiği için
Valla yapılacak şey belli sex yapmak istediği zaman tost var onu da sen istemiyorsun diyeceksin köpek gibi yalvaran kadar sex yapmayacaksın kendi sana oral yaptırmak isteyince de steril olmayan sucuk sosis yemiyorum diyeceksin konu kapanacakArkadaşlar off canım çok sıkkın , ilişkide eşim oral sexi kensine yaptırıyor ama bana yapmıyor eskiden hep yapardı son 3 senedir yapmıyor , her defasında söylüyorum ilk başlarda günah dedi tamam bende yapmam o zaman dedim sonra yine bir şekilde kendine yaptırdı en son dün akşam ben de yapmayacağım dedim sen yapacaksın dedi peki sen niye vazgeçtin dedim bana desiği şu , benim ki en azından temiz senin ki tost gibi dedi, ne demek ya dedim ben orası için özel jel kullanıyorum ne demek pis ne demek tost yaa dedim fırladım gittm , şimdi konuşmuyoruz bir daha asla yaklaşma dedim , şimdi kızlar nasıl davranmam gerekir böyle konuşan bir adama beni sevmediği anlamına gelir bu dimi , karı koca herşeyiyle sever birbirlerni belliki eşim oramdan tiksinmiş ama çok dikkat ederim temizliğime, öyle bir laf edeyim ki içine otursun ay bide tost ne yaa ne demek istemiş
Valla yapılacak şey belli sex yapmak istediği zaman tost var onu da sen istemiyorsun diyeceksin köpek gibi yalvaran kadar sex yapmayacaksın kendi sana oral yaptırmak isteyince de steril olmayan sucuk sosis yemiyorum diyeceksin konu kapanacak
Yutmamış olsam da bi tadına bakmışlığım var yaniSpermin pis bir tadı yok derken
Calisan insanların iki üç günlük dusla hem işe gidip hem de sevgili yapmasına şiddetle karşıyım ben. O leş kokunla kimseyi rahatsız etme hakkin yok. Sadece genital bolgeler için söylemiyorum bunu. Aynı şekilde evden calisanlarinda üstü soğan ve çamaşır sulu kokulariyla partnerlerine bunu layık görmeye hakkı yok. Kadın erkek ayırt etmedim.Bu insanın kendine verdiği değerdir,ozsaygidir bana göre. Ha aniden gelisen seks için diyecek sözüm yok alan razı veren razı. Ama kendine bakmadan partnerinin orasına burasına laf söyleyenlere ayar oluyorum. Asgari hijyeni sağlamakla mükellef olduğumuzu dusunuyorum. Hele ki bu günlerde. Yoksa kimsenin sabah akşam jilet yapsın beklentisi yoktur. Baktın çıkmışlar 3 dk kardeşim,bas jeli jiletle. Şuan açık bir avmde geziyorum az önce yanımdan bir kadın geçti açık havada kokuyor ya. Kaban yıkanmayan cinstense kurutemizlemeye ver kardeşim,ne bileyim terli esyani havalandırma da kısa programda yikayiver,çok mu zor. Suratına baksan waaow dersin ama böyle birinin partnerinin soymasina hacet yok, daha karşıdan kokuyor.Bence orala kalkışmak özellikle bizim ülkemizde genelde sevdiğin kişiye karşı oluyor kolay kolay yapılan bir şey değil. Çünkü gerçekten bir tabu gibi ama kendi hijyenimizi de sağlasak sürmesi daha kolay olur. Ben kıldan tüyden hoşlanmam, sevgilim de hoşlanmaz. Arada tabi ki uzamaya başladığı olabilir ama gerçekten bir gün bile beni rahatsız edecek bir görüntüyle karşılaşmadım. Ya da idrar yaptıktan sonra yıkamak ve kuru kalmasını sağlamak da kokuyu etkiliyor diye düşünüyorum. Hem kendimize saygı hem karşımızdakine saygı bence çok önemli.
Şimdi ben diyorum mesela ter koksa umrumda olmaz, bi gün kılları temizlenmemiş olsa tiksinmem çok aşığım çünkü. Ama belki de böyle temizliğine çok güvendiğim için hissediyorum. Sürekli sürekli olsa aşktan uzaklaşmaya başlar insan belki de.
AnladımYutmamış olsam da bi tadına bakmışlığım var yani
Kesinlikle katılıyorum. Bir ara spor salonuna gidiyordum kadınlar soyunma odasında üstünü değiştirirken gerçekten terli naylon kokan vardı, daha spora başlamamışlar yani. Arkadaşımla diyorduk bunların kocaları ne yapıyor acaba diye. Aynı şekilde otobüste buram buram ter kokan erkeklere de şahit oldu bu burun. Herkesin anlık olarak olağanüstü hijyen kurallarına uymadığı olabilir ama bunlar ekstra durumlar için geçerli.Calisan insanların iki üç günlük dusla hem işe gidip hem de sevgili yapmasına şiddetle karşıyım ben. O leş kokunla kimseyi rahatsız etme hakkin yok. Sadece genital bolgeler için söylemiyorum bunu. Aynı şekilde evden calisanlarinda üstü soğan ve çamaşır sulu kokulariyla partnerlerine bunu layık görmeye hakkı yok. Kadın erkek ayırt etmedim.Bu insanın kendine verdiği değerdir,ozsaygidir bana göre. Ha aniden gelisen seks için diyecek sözüm yok alan razı veren razı. Ama kendine bakmadan partnerinin orasına burasına laf söyleyenlere ayar oluyorum. Asgari hijyeni sağlamakla mükellef olduğumuzu dusunuyorum. Hele ki bu günlerde. Yoksa kimsenin sabah akşam jilet yapsın beklentisi yoktur. Baktın çıkmışlar 3 dk kardeşim,bas jeli jiletle. Şuan açık bir avmde geziyorum az önce yanımdan bir kadın geçti açık havada kokuyor ya. Kaban yıkanmayan cinstense kurutemizlemeye ver kardeşim,ne bileyim terli esyani havalandırma da kısa programda yikayiver,çok mu zor. Suratına baksan waaow dersin ama böyle birinin partnerinin soymasina hacet yok, daha karşıdan kokuyor.ozellikle cinsiyet belirtmedim,öyle denk geldi. Ha zehir gibi kokan adam da var. Ve erojen bölge temizliği yapmadığı 10 m öteden çakıyor. Düzenli temizlenen ve temiz kıyafet giyen hiçbir insan böyle kokamaz inanmiyorum
Benimkininki kokmuyor galiba, sadece o kokuyu içinden gelenden alıyorum o kadar. Gerçi benimki çok aşırı aşırı titiz.Ya cidden testis kokusu diye bi unsur var ya. Hani ben mi şeyim dicem de hepsinde mi aynı olur. İçinden cıkanı ayrı kokar, altındaki testisi ayrı kokar dalı ayrı kokar.
Kaç yatak terkettim.
Ne düşünüyorsam aynısını yazmışsın kızOral sex günah değildir, anal sex günahtır.
Tostu vajinanızda 2 dış dudak ve içinde iç dudak olduğu için benzetmiştir.
Bende erkeklerin cinsel organın kadınlara göre daha temiz olduğu düşüncesindeyim. Erkekler idrara çıktıklarında penis kanalından ihtiyaçlarını gideriyorlar. Kadının vajinası yapısıyla etrafına bulaşabiliyor. Hijyenine daha dikkat etmek lazım. Bir de kadınlarda sıvı salgılanıyor. Akıntı oluyor. Enfeksiyon kapmışsa bozulmuş peynir gibi kokuyorErkekte zevk suyu geliyor, onu da tükürüyorum ben.
Erkek olsam bende kadına oral sex yapmayı pek tercih etmezdim.Yapanların kıymetini bilmek lazım.
Evet işte,koku olsa bile ki kişinin kendisinin bunu duymaması imkansız,o zaman daha sık duş alıp sürekli çamaşır değiştirmesi gerekiyor. Sadece sevisme olayinda değil,toplum içine girerkende. Enfeksiyon varsa tedavi edilmeli,pamuklu ürünler tercih edilmeli. Herşey pahalı diyorlar ama 1 paket sigarayı içene kadar 1 kalıp sabun ve bir permatik pahalı seyler degil. Erkeğin de kadının da kokanı çok kötü oluyor ya,kimsenin burnunun direğini kırma hakkı yok kimsenin. Ter kokusu ve üç kereden fazla giyilen kiyafetin üstüne parfüm sıkıyorsun sonra da ben kişisel bakımıma dikkat ediyorum diyorsun,yapma yaniKesinlikle katılıyorum. Bir ara spor salonuna gidiyordum kadınlar soyunma odasında üstünü değiştirirken gerçekten terli naylon kokan vardı, daha spora başlamamışlar yani. Arkadaşımla diyorduk bunların kocaları ne yapıyor acaba diye. Aynı şekilde otobüste buram buram ter kokan erkeklere de şahit oldu bu burun. Herkesin anlık olarak olağanüstü hijyen kurallarına uymadığı olabilir ama bunlar ekstra durumlar için geçerli.
Ben o yüzden sevişirken bi şeyleri yapmak istemeyen insanları anlayabiliyorum ne yapsınlar o kokuyla. Sadece düzgün bir şekilde dile getirmeliler şikayetlerini. Ya da bir şekilde hoşlandıkları şeyleri övmeleri de insanın sürekli kendini kontrol etmesini sağlıyor. Vulvamım güzel koktuğunu söylemesi mesela bende o düşünceyi hiç değiştirmeme hissi doğurdu. Hep dikkat ederim kafasındaki imaj değişmesin diye. O yüzden şikayetleri de uygun bir dille anlatmak, hoşlandığımız zevk aldığımız şeyleri de belirtmek lazım diye düşünüyorum.
Bidaha sana hakaret ettiğinde sende ona et. Seninki de küflenmiş pastırma gibi kokuyo deArkadaşlar dün akşam konuşmaya çalıştım bana o lafı demen beni çok üzdü falan dedim arada da bir sürü şeyi sıkıştırdım ama yüzüme bakım beni dinlemek yerine tv ye baktı ve sçmlıyorsun dedi ben dh da üstüne gidince “ aman ne koymetli şeyin varmış o kadarda değil alt tarafı ç.. yaptığın yer” dedi ve ondan sonra sustum ama çok ağrıma gitti çıldırdım ama sesimi çıkartamadım annem babam ve kardeşim bizdeler gezmeye gelmişlerdi onlrın yanında da küs küs çok zor oluyor , uyuz herif benim ona küseceğime o bana küsmüş laf atmıyor ne yapayım yaa elimde olsa bir paket sigara alıp çekip gidesim var , bu arada sigarayı bırakmıştım ama böyle olunca aşırı canım çekiyor ve ev kalabalık
Ne kıymetli şeyin var derken? Orasına laf edilse adam vururlar, bırak seninki de az kıymetli olsun. Daha donunu koklatma bu ayıya. Çalıya çırpıya sürtün, daha iyi.Arkadaşlar dün akşam konuşmaya çalıştım bana o lafı demen beni çok üzdü falan dedim arada da bir sürü şeyi sıkıştırdım ama yüzüme bakım beni dinlemek yerine tv ye baktı ve sçmlıyorsun dedi ben dh da üstüne gidince “ aman ne koymetli şeyin varmış o kadarda değil alt tarafı ç.. yaptığın yer” dedi ve ondan sonra sustum ama çok ağrıma gitti çıldırdım ama sesimi çıkartamadım annem babam ve kardeşim bizdeler gezmeye gelmişlerdi onlrın yanında da küs küs çok zor oluyor , uyuz herif benim ona küseceğime o bana küsmüş laf atmıyor ne yapayım yaa elimde olsa bir paket sigara alıp çekip gidesim var , bu arada sigarayı bırakmıştım ama böyle olunca aşırı canım çekiyor ve ev kalabalık
E en çok ona kıymetli değil mi?Arkadaşlar dün akşam konuşmaya çalıştım bana o lafı demen beni çok üzdü falan dedim arada da bir sürü şeyi sıkıştırdım ama yüzüme bakım beni dinlemek yerine tv ye baktı ve sçmlıyorsun dedi ben dh da üstüne gidince “ aman ne koymetli şeyin varmış o kadarda değil alt tarafı ç.. yaptığın yer” dedi ve ondan sonra sustum ama çok ağrıma gitti çıldırdım ama sesimi çıkartamadım annem babam ve kardeşim bizdeler gezmeye gelmişlerdi onlrın yanında da küs küs çok zor oluyor , uyuz herif benim ona küseceğime o bana küsmüş laf atmıyor ne yapayım yaa elimde olsa bir paket sigara alıp çekip gidesim var , bu arada sigarayı bırakmıştım ama böyle olunca aşırı canım çekiyor ve ev kalabalık
Boşa bu adamı seni haketmiyor hayvan, diyeceğim ama bunun için boşanılır mı, kşme nasıl açıklarım diyeceksin. Onun da çiş yaptığı yer ama sen öpmeyince küsüyor gerizekalı. Tansiyonum yükseliyor böyle hayvanları okuyuncaArkadaşlar dün akşam konuşmaya çalıştım bana o lafı demen beni çok üzdü falan dedim arada da bir sürü şeyi sıkıştırdım ama yüzüme bakım beni dinlemek yerine tv ye baktı ve sçmlıyorsun dedi ben dh da üstüne gidince “ aman ne koymetli şeyin varmış o kadarda değil alt tarafı ç.. yaptığın yer” dedi ve ondan sonra sustum ama çok ağrıma gitti çıldırdım ama sesimi çıkartamadım annem babam ve kardeşim bizdeler gezmeye gelmişlerdi onlrın yanında da küs küs çok zor oluyor , uyuz herif benim ona küseceğime o bana küsmüş laf atmıyor ne yapayım yaa elimde olsa bir paket sigara alıp çekip gidesim var , bu arada sigarayı bırakmıştım ama böyle olunca aşırı canım çekiyor ve ev kalabalık