Bilemiyorum, siz taniyorsunuz ama bir iliskide cinsellik dusundugunuzden daha onemliHaklısınız ama sevgi,saygı,sadakat ve güvenin olduğu bir ilişki var ortada kendisi beni sever,ilgi gösterir,önem verir bana.Yalan söylemez hatta çoğu çocuksu hareketime bile kolay kolay trip atmaz gerçekten sevmesem bende bu kadar önemsemezdim ama bir tarafım bırakmamam gerektiğini söylüyor.Özgüven sorununu aşmasınds yardımcı olsam.Sizce yeterli midir yoksa bu boyla imkanı yok mudur?
Güzel güzel konuşuyorduk.Öpüştük filan hafif alkolde vardı.İlişkimizin ciddi olduğunu ve bazı şeyleri net konuşmak istediğini söyledi.Eğer mutsuz olcaksam ilerletmenin gereği olmadığını söyledi.Bende şaşırdım birden söylemesine.Söylemese buna dikkat etmezdim ileride.Benimde içime kurt düştü.Ben şeyi merak ettim. Aranızda böyle bir diyalog geçmeden önce ne içmiştiniz? Bu kafaya ulaşmak için ne yapmak gerekiyor tam olarak çok mu karıştırdınız naptınız?
Sevişmem lazım yani.boy kalinlik islev bosalma suresi hepsi bi etken denemeden bilemezsin
Çap değil aslında, çevre uzunluğu. Dairenin çevresini ölçmüş gibi. Çap uzunluğu çarpı pi sayısı.Bisey dicem çapı 14cm nasil oluyor
Çevresi yazmıştım konuda yanlış anlaşılmış.Nasıl ölçtüğünü bilmiyorum ama tahminimce etrafını ölçümüdür.Bisey dicem çapı 14cm nasil oluyor
Tamam kabul ediyorum fiziğim falan sıfırdır da yani pipinin çapı ölçülebilir mi ya? Nasıl oluyor ki förmülü mü var meselaBen cetvelle olcup attigini okuyana kadar son derece ciddiydim ama sonrasinda adamin ne kafayla bunu yaptigini, ustune de capini da bildirdigini dusunup koptum
Konu sahibi adam bence yetersiz. Olmasa bile adam oyle dusundugunden foto cekip durduk yere size bilgi veriyor, adamda asagilik kompleksi var yani o yuzden yetersiz
Geldi başkan. Nasıl 12 buluyor biraz anlatsanaÇap değil aslında, çevre uzunluğu. Dairenin çevresini ölçmüş gibi. Çap uzunluğu çarpı pi sayısı.
Ben belimin ölçüsünu bilmiyorum, adam neler olcmus yaÇap değil aslında, çevre uzunluğu. Dairenin çevresini ölçmüş gibi. Çap uzunluğu çarpı pi sayısı.
Cevaplarda yanlış anlaşılmış.Çevresi yazmışım yazıda.Nasıl ölçtüğünü bende bilmiyorum ama tahminimce etrafını ölçtü.Tamam kabul ediyorum fiziğim falan sıfırdır da yani pipinin çapı ölçülebilir mi ya? Nasıl oluyor ki förmülü mü var meselapipi boyu× pipi etrafı÷pipi başı lannn haykırıyorum
Ya anlıyorum ergenlikte falan olur bu tarz şeyler de adam gelmiş kaç yaşına hala elinde çetvel çap map peşinde deli midir nedirTeşekkür ederim yorumunuz için.Aslında özgüveni yüksek etrafında sevilen biridir.İnsanlar uzunluk olarak sorun olmıyacağını söylemişler.Bu yüzden bırakmak istemem kendisini.Onun özgüvenini yerine getirecek normal ve yeterli olduğuna ikna etmenin bir yolu var mıdır?
Dediğiniz doğru bende şaşırdım.Hiç gerek yoktu söylemesine ama soruma hâlâ net bir cevap bulamadım.Yarın kendisinin yanına gittiğimde de konuyu açmamayı düşünüyorum ama bu seferde açmamdan dolayı yanlış anlamasından da çekiniyorum.Söylemese daha iyi gibiydi.Ya anlıyorum ergenlikte falan olur bu tarz şeyler de adam gelmiş kaç yaşına hala elinde çetvel çap map peşinde deli midir nedirvar bi çapsızlık ellam
Hayır bir de muhtemelen mastürbasyon yaparken, en kalın haliyle ölçtü. O an nasıl durdun, mezurayı aldın eline ve ölçtün be adamBen belimin ölçüsünu bilmiyorum, adam neler olcmus ya
12 uzunluk 14çevre14 nerenin seysi 12 nereninben var anlamamak
İnşallah anasının dikiş kutusundaki mezurasını kullanmamıştır.Geldi başkan. Nasıl 12 buluyor biraz anlatsana
Tam o anda mezurayla uğrasırken 0.5 cm kaybı olur. Cetveldır oİnşallah anasının dikiş kutusundaki mezurasını kullanmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?