Cinnete Ramak Kala!

Ay neyse tatlım ya, farklı bakış açılarına ve görüşlere sahibiz. 54441 saat kendimi ifade etmekle uğraşamiciiiim.
Neymis o farkli bakis acin? Hem duygum olnasada beraber olurdum diyosun hem ozellikle beraber olduk beni engelledi diyon kafan yorulmuyo mu bu kadar seyden

Kiz nick degisince insan bi mesaj neyin atar
Sonra seni aranip duracaktim buralarda nerde bu deli diye.
Sen hala orda misin? Sittir etsen ya su bebeyi. Senin gibi bir kadin ne buldu sunda valla aklim almadi ha. Sinirlenmeye basliyorum artik bi kendine gel be guzelim

Yavv neden kendini bu kadar farkli zannediyorsun sen ben anlamiyorum. Seks yaptin diye vazgecilmez olacagini, birlikte uyudun guldun diye vazgecilmez olacagini saniyorsun devamli ve bunu dile getiriyorsun ilk kez ilişkisi olan biri olsan anlayacagim. Ara ara "Önceden hep el ustunde tutuldum" diyorsun ama hicte oyle olmamis, eski ilişki konularinda farkli sayilmaz.
Dunyada cinsellik yaşayabilen ve libidosu olan tek kadin sen degilsin????? İliskinde her sorun yasadiginda "ama biz seks yapmistik, ama beni koynuna almisti" nasil bana bunu yapar gibi seyler yaziyorsun.

Bir çok sevgili, "bir tek sana özel" zannettigin şeyleri yaşiyor, sirf seks yaptin diye kimse sana baglanmaz, hevesi geçene kadar da prenses gibi davranirlar ama bu sana özel birsey degil, ulkemin erkekleri seks yapma ihtimalinin oldugu her kadina karakterinden, guzelliginden bagimsiz olarak prenses gibi davranip el ustunde tutar zaten ama sadece bir süreligine ve seni yaniltan şey de bu.
İşte o prenses gibi davranilma süresi sana kendini vazgecilmez zannettiyor, adamlarin cok asik oldugunu filan saniyorsun kendine ama öyle birsey yok. Anca boşta kalirsa yine seks icin yanina gelir, zaman öldürür.

Herne okuyup, izliyorsan oralardaki kadinlara veya senaryolara fazla kaptirmissin, özeniyorsun, oyle olmaya calisiyorsun ama yanindan bile gecmiyorsun.

22 yasinda erkekleri cozmuş ve olgun oldugunu saniyorsun ama 3-5 yil sonra gercek dunyaya dönebilirsen şu hallerine gülersin muhtemelen. Cidden sandigin yerde degilsin.

Acaba önceki ilişkimi biliyor musun?

Şu foruma katıldığım günden beri bir gerçeği çok iyi idrak ettim, kadın kadının kurdudur.
Kendine güvenen,farklı ya da ne bileyim istediği seyi özgürce yapabilen kadınlardan bu kadar korkmayın. Çabalayın belki siz de öyle olabilirsiniz.

Sen benim neyi ozgurce yapip yapmadigimi nereden biliyorsun?? Eski iliskilerindeki adamlarinda karaktersiz??? Ciktiklarini yazmissin baska bir konunda.

Gidip birileriyle yatmak kendine guvenmek mi ozgurluk mu???? Bunun için cabalamaya hiç gerek yok, biriyle sevismek zor birsey degil. :)))
Ben sevişme karsiti degilim ya da sevişirseniz erkekler sizi kullanir kafasinda degilim.
Duygusal hicbir beklentim yok sevisiyorum sadece desen hiç lafim olmaz banane der geçerim ama senin ki oyle birsey degil. :)))

Sen seksi mucizevi birsey sanip herseyi seks ustune kuruyorsun, herseyi seksle cozebilecegini, seksle aşik edebilecegini, birini yaninda seksle tutabilecegini filan zennediyorsun. Ben bunu eleştiriyorum. Biraz kendini geliştir, kendine yatirim yap. O "erkegin aklini basindan alan kadin" filmlerini, kitaplarini bir kenara birak artik...

Offff offf
Benim gibi birine de kendini geliştir diyebilmek az biraz özgüven gerektirir. Takdir ettim.

Bu kadar sıkı takipçimsin madem bir önceki ilişkimdeki harikulade adamı falan da biliyor olman lazım
Yoo ben seksle aşık edeceğimi düşünüyorum nerede dedim?

Bu aslında nasıl bir şey biliyormusunuz erkeğe alacağını aldı gitti demek ?
Eğer ki sen onu severek beraber olduysan ve fakat o seni severek değil de sadece salt bedeni hazlarını doyurmak amacı ile seninle beraber olduysa, bir de üstüne seni sevdiğine hoşlandığına vs. Bir şekilde duygusu olduğuna inandırdıysa ve sen daha çok bağlandıysan, sonra o seninle bu şekil bir bedeni beraberlik yaşayıp pat diye terk ettiyse evet o kişi alacağını almış oluyor. Bu tabiki onun karaktersizliği ama bu tarz insanlar hep var maalesef. Tanıyamıyorsun da bazen. Aynısını kadın yapsa da bu sefer kadın alacağını almış olur. Aslında kadın erkek farkı yok.
Fakat her iki taraf da salt cinsellik olduğunun bilincinde ise herkes memnun denebilir kimsenin kimseden aldığı bir şey de olmaz.
Yani aslında normal bir ilişki bitmemiş oluyor. Üyelerin demek istediği aşşa yukarı bu .

Alacağımı aldım işim bitti mantığı erkeklerin pisliği bu kadınların zaaflarını kullanmayı seviyorlar

Yok bilmiyorum ama o kadar harikuledeyse neden yaninda degil? :)
Ben cevap vereyim. Kesin sen sıkılmissindir baglanmaktan korkup...
Neyse.
Evet seksle asik edebilirim demiyorsun ama cumlelerin devamli bunun üzerine kurulu.

Benden vazgecemez cunku ben sevisebiliyorum.
Bana bunu nasil yapar koynuna almisti beni
Beni unutamaz birlikte uyuduk yattik???

Bunlardan ne anlasilir? Şuan burnunun ucunu gorecek durumda degilsin, en mukemmel kendinsin saniyorsun o yuzden daha fazla yazmayacagim.

Çünkü bir önceki evliliğinden çocuğu vardı. Ve bu ister istemez ilişkiyi etkiliyordu :)
Kalitemin, kendimin farkındayım diyelim.

Sizin ruh haliniz genel olarak çok dengeli değil.biraz ilişkilere ara verip kendinizi dinleyin.bu çocuk diyorum adam olacak yaş ve olgunlukta değil zaten.size sizin ona yüklediğiniz kadar anlam yüklememiş.siz keyifli zaman geçirmişsiniz o ise büyük ihtimal sedece işini görmüş ve sıkılıp şansını başkalarıyla denemeye gitmiş.sizin gibi biriyle sevgili olup ciddi değer vereceğini sanmıyorum bu kafa yapısındaki insanın.bu kadar herşeyi insanların ayağına sermeyin,peşinde koşup anlam yüklemeyin ki kıymetiniz bilinsin.hala şu konuyu açmanız bile taktığınızı gösteriyor.ne hali varsa görsün.

Arkadaşımın başına gelmişti benzeri çocuğun 3-4 senelik ciddi ilişkisi olduğu ortaya cıktı en son profiline nişan fotoğrafı koyunca anlamıştı yani

Öyleyse de saçmalamış yani.
Açık açık ben fuckbuddy olmak istiyorum dese kabul ederdim zaten.
Şu an herhangi bir art niyet olmadan sadece meraktan soruyorum.. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ne yapıyorsunuz nerde okuyor ya da çalışıyorsunuz vs. Ha bir de cinsellik konusundaki açık sözlülüğünüzü takdir ettim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…