- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
He oyduPislik bunlar yaazaten konu sahibi bizim annaymis , gece gece iyi kafaliyo bizi
Vardim aslinda ama ne bilim: ( oturup uzuldum birdeHe oydu
Geçen konuda yok muydun sen
Dersine iyi çalışmıyorsun ama
Neymis o farkli bakis acin? Hem duygum olnasada beraber olurdum diyosun hem ozellikle beraber olduk beni engelledi diyonAy neyse tatlım ya, farklı bakış açılarına ve görüşlere sahibiz. 54441 saat kendimi ifade etmekle uğraşamiciiiim.
Hafızanıza hayran kaldım :)
Dedim Anne'i bu kadar idol bellemeyeyim
Acaba önceki ilişkimi biliyor musun?Yavv neden kendini bu kadar farkli zannediyorsun sen ben anlamiyorum. Seks yaptin diye vazgecilmez olacagini, birlikte uyudun guldun diye vazgecilmez olacagini saniyorsun devamli ve bunu dile getiriyorsunilk kez ilişkisi olan biri olsan anlayacagim. Ara ara "Önceden hep el ustunde tutuldum" diyorsun ama hicte oyle olmamis, eski ilişki konularinda farkli sayilmaz.
Dunyada cinsellik yaşayabilen ve libidosu olan tek kadin sen degilsin?????
Bir çok sevgili, "bir tek sana özel" zannettigin şeyleri yaşiyor, seks yaptin diye kimse sana baglanmaz, hevesi geçene kadar da prenses gibi davranirlar ama bu sana özel birsey degil, ulkemin erkekleri seks yapma ihtimalinin oldugu her kadina karakterinden, guzelliginden bagimsiz olarak prenses gibi davranip el ustunde tutar zaten ama sadece bir süreligine ve seni yaniltan şey de bu.
İşte o prenses gibi davranilma süresi sana kendini vazgecilmez zannettiyor, adamlarin cok asik oldugunu filan saniyorsun kendine ama öyle birsey yok. Anca boşta kalirsa yine seks icin yanina gelir, zaman öldürür.
Herne okuyup, izliyorsan oralardaki kadinlara veya senaryolara fazla kaptirmissin, özeniyorsun, oyle olmaya calisiyorsun ama yanindan bile gecmiyorsun.
22 yasinda erkekleri cozmuş ve olgun oldugunu saniyorsun ama 3-5 yil sonra gercek dunyaya dönebilirsen şu hallerine gülersin muhtemelen. Cidden sandigin yerde degilsin.
Acaba önceki ilişkimi biliyor musun?
Şu foruma katıldığım günden beri bir gerçeği çok iyi idrak ettim, kadın kadının kurdudur.
Kendine güvenen,farklı ya da ne bileyim istediği seyi özgürce yapabilen kadınlardan bu kadar korkmayın. Çabalayın belki siz de öyle olabilirsiniz.
Offff offfSen benim neyi ozgurce yapip yapmadigimi nereden biliyorsun?? Eski iliskilerindeki adamlarinda karaktersiz??? Ciktiklarini yazmissin baska bir konunda.
Gidip birileriyle yatmak kendine guvenmek mi ozgurluk mu???? Bunun için cabalamaya hiç gerek yok, biriyle sevismek zor birsey degil. :)))
Ben sevişme karsiti degilim ya da sevişirseniz erkekler sizi kullanir kafasinda degilim.
Duygusal hicbir beklentim yok sevisiyorum sadece desen hiç lafim olmaz banane der geçerim ama senin ki oyle birsey degil. :)))
Sen seksi mucizevi birsey sanip herseyi seks ustune kuruyorsun, herseyi seksle cozebilecegini, seksle aşik edebilecegini, birini yaninda seksle tutabilecegini filan zennediyorsun. Ben bunu eleştiriyorum. Biraz kendini geliştir, kendine yatirim yap. O "erkegin aklini basindan alan kadin" filmlerini, kitaplarini bir kenara birak artik...
Ya bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni
Offff offf
Benim gibi birine de kendini geliştir diyebilmek az biraz özgüven gerektirir. Takdir ettim.
Bu kadar sıkı takipçimsin madem bir önceki ilişkimdeki harikulade adamı falan da biliyor olman lazım
Yoo ben seksle aşık edeceğimi düşünüyorum nerede dedim?
Öyleyse de saçmalamış yani.Alacağımı aldım işim bitti mantığı erkeklerin pisliği bu kadınların zaaflarını kullanmayı seviyorlar
Çünkü bir önceki evliliğinden çocuğu vardı. Ve bu ister istemez ilişkiyi etkiliyordu :)Yok bilmiyorum ama o kadar harikuledeyse neden yaninda degil? :)
Ben cevap vereyim. Kesin sen sıkılmissindir baglanmaktan korkup...
Neyse.
Evet seksle asik edebilirim demiyorsun ama cumlelerin devamli bunun üzerine kurulu.
Benden vazgecemez cunku ben sevisebiliyorum.
Bana bunu nasil yapar koynuna almisti beni
Beni unutamaz birlikte uyuduk yattik???
Bunlardan ne anlasilir? Şuan burnunun ucunu gorecek durumda degilsin, en mukemmel kendinsin saniyorsun o yuzden daha fazla yazmayacagim.
Nerden bilsin böyke düşeneceğini romantizimle kandırabileceği kızlardan zannetmiş demekkiÖyleyse de saçmalamış yani.
Açık açık ben fuckbuddy olmak istiyorum dese kabul ederdim zaten.
Öyleyse de saçmalamış yani.
Şu an herhangi bir art niyet olmadan sadece meraktan soruyorum.. Kendinizi nasıl geliştirdiniz ne yapıyorsunuz nerde okuyor ya da çalışıyorsunuz vs. Ha bir de cinsellik konusundaki açık sözlülüğünüzü takdir ettim gerçektenÖyleyse de saçmalamış yani.
Ayy yengeçse olur öyle şeyler..Yengeç burcu muydu senin eski koca? :/