- 21 Ocak 2018
- 8.235
- 20.236
- 32
- Konu Sahibi Meredith Grey
Takimtilimisin acaba ayni olayla ilgili bu kacinci konu. Adam birakti seni iste sende onu birak. Ordan emgellemis burdan engeli kaldirmis bunlara bakacagina onune bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden ona sormuyorsun.? Sor ? De ki neden benimle olmadı bende beğenmediğin sevmediğin şeyler nelerdi.. yazdıklarına bakılırsa kişi seni zerre sevmemiş değer vermemiş.. kusura bakma anima yatağa atılacak sonra da dönüp gideceği kız olarak görmüş ..!! Bu kadar net !!Merhabalar,
Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.
Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.
Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.
O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?
Sizin konularınızda genel olarak farkettiğim şey cinselliği basite indirgeyerek yaşıyorsunuz, ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların dayanağının bu olduğunu düşünüyorum.
Cok hizli cok yogun gittiginizi dusunup ben napiyorum diye aydinlanma yasamis olabilir.Son görüştüğümüz gün, önümde diz çöktü. Beni kendine bastırıp, saçlarımı okşayıp 'Sadece sen varsın.' gibi gibi konuştu. Bu onun gibi küstah, kibirli, her şeyi dalgaya vuran birinin yapmayacağı bir şey.
Tişörtümü de aldı, kendi kirli sepetine attı. Yani akşamına ayrılmayı düşünen birinin yapması absürt davranışlar değil mi?
Mesaj mı attinMuhtemelen açmaz, meşgule falan atar. Hı bu arada popo iyice tavan yapar.
Söyleyecek olsa mesaja yanıt verirdi zaten.
O yüzden işte alacagini aldı ne yapsın seni artık aklınca
Boşanma maliyetli be tatlım. Bu devirde evlenmek en az 100.000 TL, boşanma desen bunun avukatlık ücreti var, nafakası var, tazminatı var, mahkeme masrafı var. Çoğu adam sırf bu maddi yük yüzünden ya evlenmiyor, bir kere gözünü karartıp evlenmişse de kadına haklarını vermemek için boşanmıyor. Yoksa boşanmayı bir kolaylaştır, nafakayı tazminatı kaldır. Boşanmalar nasıl artıyor. Allah bile kulunu bildiğinden daha evlilik aktinde boşanma tazminatı olan mehiri belirlemeyi şart koşmuş. Boşanmayı zorlaştırmak için.Hani aşk adına duygular da yaşanmış ya ondan dedimdi
Alacağını almış
Olan olmuş
Almış gitmiş
Tarzı yorumlar yapılınca dedim yav madem öyle o zaman neden millet boşanmıyor sonuçta gerdek de alacağını alma gecesi bi nevi
Seni kullanıp ev kağıdı gibi çöpe atmıştır. Sen romantizm sanıyorsun o seni kullandı
Çünkü Anna cinselliği bayağı seviyor daha önce mastürbasyon yaptığı ile ilgili konu açmıştı. Şimdi de biriyle cinsellik yaşadım beni engelledi diye konu açmış. Ah be kadın. AnnaBu arada kullanıcı adın değişmiş
Foton da öyle
Hayırlı olsun
Ama konu şıp diye tanıtıyor seni:)
Organa girmiş işte. Örneğin Bakireyse bakireliğini bozmuştur . Yani kızlıgını alıp gitmiş oluyor. Kullanmış oluyor. Ayrıca kadınlar erkekler kadar zevk almıyor. 2 taraf eşittzevk almıyor yani. Neyse siz zina yapmaktan gözünüz körleşmiş M Meredith GreyYa bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni
O nereden çıkmış canım. Kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alır aksine. Kadın vücudunun bir dakika içinde arka arkaya 40 orgazma ulaşabileceği iddiaları var mesela. Sadece tabular, karşımızdaki kişiye karşı güven eksikliği, belki duygu eksikliği, hamile kalma korkusu gibi şeylerle kendimizi baskılıyoruz.Organa girmiş işte. Örneğin Bakireyse bakireliğini bozmuştur . Yani kızlıgını alıp gitmiş oluyor. Kullanmış oluyor. Ayrıca kadınlar erkekler kadar zevk almıyor. 2 taraf eşittzevk almıyor yani. Neyse siz zina yapmaktan gözünüz körleşmiş M Meredith Grey
Senin gibi bir kadin ne buldu sunda valla aklim almadi ha.
Ahahaha beyinleri bu kadar çalışıyor işteEkşi sözlükten erkekler böyle hareket yapmaları için akıl veriyorlar kızlar onlara kul köle bağımlı hastalığına yakalansın diye
Yavv neden kendini bu kadar farkli zannediyorsun sen ben anlamiyorum. Seks yaptin diye vazgecilmez olacagini, birlikte uyudun guldun diye vazgecilmez olacagini saniyorsun devamli ve bunu dile getiriyorsun ilk kez ilişkisi olan biri olsan anlayacagim. Ara ara "Önceden hep el ustunde tutuldum" diyorsun ama hicte oyle olmamis, eski ilişki konularinda farkli sayilmaz.
Dunyada cinsellik yaşayabilen ve libidosu olan tek kadin sen degilsin????? İliskinde her sorun yasadiginda "ama biz seks yapmistik, ama beni koynuna almisti" nasil bana bunu yapar gibi seyler yaziyorsun.
Bir çok sevgili, "bir tek sana özel" zannettigin şeyleri yaşiyor, sirf seks yaptin diye kimse sana baglanmaz, hevesi geçene kadar da prenses gibi davranirlar ama bu sana özel birsey degil, ulkemin erkekleri seks yapma ihtimalinin oldugu her kadina karakterinden, guzelliginden bagimsiz olarak prenses gibi davranip el ustunde tutar zaten ama sadece bir süreligine ve seni yaniltan şey de bu.
İşte o prenses gibi davranilma süresi sana kendini vazgecilmez zannettiyor, adamlarin cok asik oldugunu filan saniyorsun kendine ama öyle birsey yok. Anca boşta kalirsa yine seks icin yanina gelir, zaman öldürür.
Herne okuyup, izliyorsan oralardaki kadinlara veya senaryolara fazla kaptirmissin, özeniyorsun, oyle olmaya calisiyorsun ama yanindan bile gecmiyorsun.
22 yasinda erkekleri cozmuş ve olgun oldugunu saniyorsun ama 3-5 yil sonra gercek dunyaya dönebilirsen şu hallerine gülersin muhtemelen. Cidden sandigin yerde degilsin.
Sürekli Özgür oluşunuzu, FARKLI oluşunuzu cinsellik üzerinden vurgularsanız böyle yorum almanız normal değil mi? Ben ilk ilişkimi eşimle yaşayacağım diyen ama diğer konularda her istediğini yapan kadını da özgür buluyorum. Bu onun dünya görüşü. Ben çok özgürüm, Sevgilimle cinsellik yaşıyorum, çünkü canımın istediğini yapabiliyorum yani ben çok özgürüm önermesi mantık kurallarına ne kadar uyuyor ki. İnsanlar sizin gibi yaşamıyor diye Özgür olmuyor ya da @CiRiLLA bu yorumu yazdı diye sizin tanımladığınız özgür kadın tabirine karşı olmuyor.Acaba önceki ilişkimi biliyor musun?
Şu foruma katıldığım günden beri bir gerçeği çok iyi idrak ettim, kadın kadının kurdudur.
Kendine güvenen,farklı ya da ne bileyim istediği seyi özgürce yapabilen kadınlardan bu kadar korkmayın. Çabalayın belki siz de öyle olabilirsiniz.